ben şeyi merak ediyorum m5 i satıcak mı acaba :D :D
Printable View
ben şeyi merak ediyorum m5 i satıcak mı acaba :D :D
Helalinden 50.000 tl işler :D :D
@MK8800 dayıcım gel m5 var kelepir :D
İki tarafıda videolardan gördüğüm kadarıyla tanıyorum. Kimseyi savunma niyetinde değilim. Buğra Akpınar durduk yere yumruk atacak kadar manyak bir kişilik olsa çektiği videoları böyle fotoğraflar gösterip veya arkadaşlarını tehdit ederek mi çekiyor önce bunu düşünmek gerekir, demek istediğim kimse bir şey olmadan karşı tarafa en ufak zarar vermez. And Mehmet belki her şeyin en iyisini en doğrusunu biliyordur bir şey diyemem insanlar sevebilir sevmez bu da beni ilgilendirmez ama çoğu kişinin saygısını da yitirmesinin sebebini kibri olarak düşünüyorum. Hepimizin küslükler anlaşmazlıklar yaşayıp yolunu ayırdığı tanıdığı dostları illa ki olmuştur ama otopark çatısı altında bunun fazla sayıda olması bir çok insanı düşündürmüştür diye düşünüyorum. Birlikten kuvvet doğar ama Buğra Akpınar ayrıldıktan sonra da güçlü kalabildi ve kısa zamanda iyi bir başarı yakaladı öncelikle kendisini tebrik etmek gerekir farklı bir tarzı var. Bu olaydan en çok etkilenenin ön planda olmayan Sinan Koç olduğunu düşünüyorum. Otoparkın imajı zedelendi çoğu kişinin gözünde ama Sinan iyidir diyebiliyor ve saygı gösteriyor ben de tek başına bu yükün altından kalkabileceğini düşünüyorum. Hitabı,olaylara yaklaşımı,esprileri bence gayet oldukça başarılı izlettirirebiliyor kendini onun içinde hayırlısı olur umarım. Gönül ister vallahi Buğra Akpınar ile Sinan Koçun birlikte işler yapmasını belki olur, olursa kesinlike çok üst düzey bir şey olur kanımca beklemedeyiz :)
şu anda ülke bu durumdayken belkide tarihimizin en önemli virajına bütün vatandaşlar olarak girerken siz hala 8. virajdan bahsediyorsunuz. Tamam izleyelim, tamam beğenelim, merak edelim, öğrenelim hayran olalım,destekliyelim v.b ama sayfalarca saatlerce iki kişinin kawgasını konuşmayalım allah aşkına.
bütün ülke magazin programı gibi oldu sokayım bu sosyal medyanın göbeğine!
hadi iki kişinin arasında bir birikim sonucu kawga olmuş açıklamaları yapılmış bitmiş kim nereye taşırsa taşır artık mahkeme v.s.
semt olarak arkandayız nedir allahaşkına? Neoluyoruz yani? fikirtepe against gültepe çözüm öylemi?
FOCUS RS PERT ETMİŞ! Ewet etmiş iş kazası bu.Ego su çokmuş ukalaymış oymuş buymuş...başarılıydı adam kardeşim öyle yada böyle, buğrada en az onun kadar başarılıydı hatta daha sempatik daha sewecen geliyodu bu yüzden daha fazla popülerdi.
iki tarafta win win için ortak oldu. ikiside birbirlerine birşey kattılar. Düşene vurmak kime yakışır? Bu zihniyet zamanı gelince savunduğu adam içinde aynısını yapacaktır.
bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın lütfen, bu olayın asıl öznelerinide zor durumda bırakabilirsiniz.
ne derseniz diyin ama elalem 40 yıldır buna benzer programlar yaparak bütün dünyayı kıç kadar ekrana hapsediyo, japonlar bile kaç yıldır best motoring te nelerle süre kasıyo...biz pisti daha yeni elde ettik zaten onunda heryerini ezberledik :) ama genede şükürler olsun.
özetle madem bu kadar sewiyosanız bu araba işini, "DOĞRU DÜZGÜN SAHİP ÇIKIN" kişi özelinde taraf olmayın. Bırakın insanlar işini yapsın.
buraya çok yazmam ama yıllardır sewerek takip ederim, burasıda başarılı insanların sahip olduğu bir yer.
sürçülisan ettiysek affola
51.500 + bir miktar pansuman.
Abi olayı yanlış anlamışsın bence düşene değil HAKSIZA vuruyoruz. Yazılanları görüyoruz ve tarafsız yorumlarda da belirtilmiş zaten. And isimli şahıs kişiye özel böyle tavırlar takınmamış ki, yanında maaşlı yada maaşsız çalışan veya yardımcı olan kişilere de aynı tavırları sergilemiş. Sence bu adam bu dayağı hak etmemiş mi? Bence sonuna kadar hak etmiş kendi forumunda ki yazıları okurken ben köpürdüm burada. Adam karnın açsa yemek yiyelim abi demiş bağırıp hakaret etmeye başlamış adama. Bunlar yalan olsa çıkıp karşı çıkmaz mı çıkar ee susuyor ki kabul ediyor.
Ülke konusuna gelirsek bizim halk akıllanmaz. Önce bi o şemsiye girecek(daha ne kadar girecekse) ondan sonra akıllanacak.
Bugranın her zaman arkasındayız
o su ankı bulundugu konuma kolay gelmedı
dısı ıle tırnagı ıle kazıyarak geldı
bu ısler kolay degıl oyle
bunu cekemeyıp bır karalama polıtıkası ızlenıyorsa
her sekılde Bugra haklıdır..
ayrı
kendı forumlarında Techturkey ıcın atıp tutan bu maglum sahıs ıcınde ınan hıc uzulmedım yolu acık olsun
Buğra ile tanışmamız baya yıllar önceye dayanır bir kere saygısızlığını birkere geçiştirdiğini duymadım belliki bukadar efendi profil oraya uymamış Buğra ne yaptıysa vardır bir sebebi .
Kawga,sewgi falan olsun istemiyoruz.Ama forum içinden birine böyle bir itham varsa olayın aslını bilmek ve gerektiğinde savunmak kendimizi aile olarak görüyorsak şarttır.
Vatan millet zaten internetten keşke kurtarılsa kawga etmeden,sewgiyle işimizi görsek.
ya M5'i yere vurmayın, öldürmeyin. Daha yeni bir tane aldık zarar mı ettireceksiniz :D
@ILongBoardDude
Sürçülisan etmişsin abi olmamış.:D
Az önce otopark forumunda And tarafından yazılan tüm yazıları okudum. Söylenen yalanın haddi var hesabı yok. Forumda ki tayfa ayrı bir muhabbet. Buğra kızlarla videolarda takılırken Allahın adını nasıl ağzına alıyor diyenler bile olmuş.
İnsanlar doğruları görsünler diye bir link atayım dedim. And bey son mesajı atıp konuyu kilitlemiş. Kendi kitlesiyle mutlu içeride