User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
85 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: İkinci el araçlara yeni düzenleme.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yahu hangi galerici memnun olur bu neyin kafasıdır.. adam araç satıcak yılda 50 tane 100 tane yada 20 tane sattığı her araca 10 bin km garanti vericek.. adam iflas eder dükkanı kepenki kapatır gider.. 3 yılda bu adam yüzlerce araç satsa her araca 10 bin km garanti verse adam mahvolur..

hadi onu geçdim esnafda zora düşer esnafların ticari araçların durumu ortada çalışanlar falan kullanır genelde onlarda aşırı hor kullanır çoğu .. bunlarda araçları sattılarmı bunlarada geri dönüş çok olucakdır..

Bu işin sigortası yapılsa daha beter sigortadan para koparmaya çalışan çalışana olucaktır aynen diyalogları diyorum

A : geçen şanzımanı çok yordum ikiye geçmiyor artık
    B : Abi 10 bin km yi geçdimi alallı
    A: yok geçmedi
    B: Tamam abi şimdi sigortaya gidiyorsun bana bozuk arızalı araba satmışlar deyip şanzımanı bedavaya yaptırıyorsun..

aynen bu tip diyaloglar bolcana geçicektir..

bu işde çok kavga çıkar çok kan akar..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    firmalar kendi servislerinde bakımları yapılan araçlarına garanti vermiyorken kim neye garanti verecek?
    ikinci el bu adı üstünde kullanılmış yıpranmış. sorumluluk alıcıda. Gidersin bakarsın beğenirsen expertize sokarsın içine sinmezse kontrol bir kez daha başka yere gösterirsin sonra da alırsın. yarın bir gün de birşey çıkarsa şansına yaptırır devam edersin. bu kadar takıntılıysan sıfır alırsın.
    benim aracım 2008 model daha 70bin olmadı. yılda yapmıs 6-7bin km. benim gibi az kullanan birisine satınca 1 sene boyunca garanti mi vereceğim 9 yaşında arabaya.
    aküsü biter ampulu patlar oksijen sensörü bozulur kat dolar al geri bir de bakımıyla uğraş.

mkerim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesin daha açıklanacak detaylar var.
    bu satış aşamasında alıcı ve satıcıya mutlaka soracak 10.000km garanti işi eğer kabul edilirse devlet bu işten mutlaka para kazanacak bir yol bulur. sigorta yapar veya bir ekspertiz raporu hazırlar. bu işe bakanların arasında mutlaka bir cin vardır. iyi bir para kazanma yolu bulur.
    aracı kullananı da sigortalayacağız diyorlar ya. adamın arabası yok yani hiç trafik sigortası yapmamış ama 10 senedir araba kullanıyor. şirketin kiralık aracını ..
    o gözlerine battı adam 10 senedir trafikte ama sigortada kaydı yok şimdi al sana kayıt.
    bundan da bir cinlik çıkar mutlaka..
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
    İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fevkaladenin fevkinde huniyi nereye takmışlar acaba?
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı mkerim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesin daha açıklanacak detaylar var.
    bu satış aşamasında alıcı ve satıcıya mutlaka soracak 10.000km garanti işi eğer kabul edilirse devlet bu işten mutlaka para kazanacak bir yol bulur. sigorta yapar veya bir ekspertiz raporu hazırlar. bu işe bakanların arasında mutlaka bir cin vardır. iyi bir para kazanma yolu bulur.
    aracı kullananı da sigortalayacağız diyorlar ya. adamın arabası yok yani hiç trafik sigortası yapmamış ama 10 senedir araba kullanıyor. şirketin kiralık aracını ..
    o gözlerine battı adam 10 senedir trafikte ama sigortada kaydı yok şimdi al sana kayıt.
    bundan da bir cinlik çıkar mutlaka..
    şöförün sigortalanması en doğru olandır.. bunda bir cinlik yok avrupadada benim bildiğim ingilterede falan bu böyle olması gerekende o zaten ben ondan yanayım..

ama bu sistemde kar eden olmaz buişde rant olmaz.. 3 kazanırlar 300 kaybederler..

basit bir örnek veriyim ben araba aldım benim gibi adamın şanzımanı kırması motoru yakması zor bir şey değil temde e-5 de bile yaparım inandırıcı olsun diye.. sonra gider tıpış tıpış önceki sahibi yada sigorta artık her kimse misal öder sıfır sandık motor sıfır şanzıman isterim kıllık değilmi..
    ohh bundan iyisi şamda kayısı sıfır motorlu sıfır şanzımanlı aracım olur.. beş kuruş masraf etmeden..

bu işde kazanan taraf olmaz satıcı zarar eder, sigorta şirketi zarar eder, galericiler esnaf zarar eder.. 30 kazanalım derken bir yandan 30 bin gider..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Garantiyi veriyoruz madem, bakımınıda biz yapalım

Her 100 km'de 1 yağ su filtre değişimi yapar 750 lirasını alırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    gidiyim piyasadaki en berbat en leş en kötü durumdaki M5 i alıyım.. şöyle gaza basdınmı arkadan bolcana yağlı duman atan cinsden..

motoru conta yaktırıyım sıkıştırıyım bir güzel güzelcene kitliyim motoru sonra bana arızalı araç satmışlar deyip sıfır sandık M5 motoru getirtip takıyım.. masrafıda kim ödüyorsa ödesin.. ohh ne güzel dünya.. ne şahane dünya...

mkerim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şöförün sigortalanması en doğru olandır.. bunda bir cinlik yok avrupadada benim bildiğim ingilterede falan bu böyle olması gerekende o zaten ben ondan yanayım..

ama bu sistemde kar eden olmaz buişde rant olmaz.. 3 kazanırlar 300 kaybederler..

basit bir örnek veriyim ben araba aldım benim gibi adamın şanzımanı kırması motoru yakması zor bir şey değil temde e-5 de bile yaparım inandırıcı olsun diye.. sonra gider tıpış tıpış önceki sahibi yada sigorta artık her kimse misal öder sıfır sandık motor sıfır şanzıman isterim kıllık değilmi..
    ohh bundan iyisi şamda kayısı sıfır motorlu sıfır şanzımanlı aracım olur.. beş kuruş masraf etmeden..

bu işde kazanan taraf olmaz satıcı zarar eder, sigorta şirketi zarar eder, galericiler esnaf zarar eder.. 30 kazanalım derken bir yandan 30 bin gider..
    bütün bunlar düşünülmüştür. orada olanlar sizlerden az mı akıllı zannediyorsunuz. milletin a... k...makla övünen birileri bu işlerden zarar edebilirmi

sürücü sigortası bir aracı kullanan 3 kişi varsa eğer araç sigortası x 3 demek.
    örn : servis arabaları taksiler otobüsler
    gerisini siz hesap edin
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
    İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???

220T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yasanın,yatan lüks araçları kurtarmak için çıktığı zaten söylenmiş.Boşuna çenenizi yormayın.Vatandaşla ilglili yalnızca bir baharat atılmış,ondan da tek başına yemek olmaz.
    Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Ya Bi Sev Git diyesim geldi.
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10000 km garanti nerede karşılanacak ki, ya alıcı adam doğuş oto dan başka biyere gitmem ben derse

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2.el aracın garantisi mi olur , hele bide 10 bin km ? araba bendeyken sorunsuzdu , adam gitti kaçak mazot aldı pompayı enjektörü yedi al sana 5 bin lira masraf. onu ben mi ödeyeceğim ? öyle saçmalık olmaz. işlerine baksınlar.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aknard Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    10000 km garanti nerede karşılanacak ki, ya alıcı adam doğuş oto dan başka biyere gitmem ben derse
    Garantisi var sonuçta

Garanti olursa parayıda başkası ödeyecekse doğan slx alır, yaptırmaya Borusana götürürüm şahsen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    balyozla sinek avlamaya çalışmak diye buna derim ben..
    müteakip reaksiyonları tahayyül etmek bile, güldürü menşei li güzide bir tiyatro oyunun izlemekten daha ironik..

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Satarken 2 bin lira asagisina veririm, ya noter satis belgesine ya da ayri bir sozlesme yaparak harhangi bir sorun durumunda tum haklarindan feragat ettigine dair imza alirim.

3 kurus icin takla atan milletimiz, 2 bin lirayi duyunca zil cala cala gelir.

problem?
    "Korkmadık, savaştık"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sadece galericiler mi yoksa bireysel kendi arabasını satan adamda mı garanti verecek?

Ben niye garanti vereyim ki? Neyi tahsil edecek garanti versemde. Üstüme toplu iğne yok. Babamdan satışı alır, arabayı satarım. Ömür boyuncada mal edinmem gerekirse.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2jz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Garantisi var sonuçta

Garanti olursa parayıda başkası ödeyecekse doğan slx alır, yaptırmaya Borusana götürürüm şahsen
    Bu uygulamayı hayata geçirsinler biran evvel. "Pompayı enjektörü elime aldım, koluman da muhasebede senden haber bekliyorum"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı mkerim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bütün bunlar düşünülmüştür. orada olanlar sizlerden az mı akıllı zannediyorsunuz. milletin a... k...makla övünen birileri bu işlerden zarar edebilirmi

sürücü sigortası bir aracı kullanan 3 kişi varsa eğer araç sigortası x 3 demek.
    örn : servis arabaları taksiler otobüsler
    gerisini siz hesap edin
    bu ülkede gss diye bir olar var fakir fukara işsiz den sağlık sigortası adı altında her ay zorla para kesiliyor .. milyonlarca insan gss borçlusu en son 9 milyar tl mi neydi borç öyle bir şeydi.. zaten ödiyen olduğunuda pek sanmıyorum..
    yapılan köprüler ki iyiki yapıldı ama verilen tahattüt edilen araç sayısına ulaşamıyor osmangazi ve 3.köprüde rakamlara bakın zararda.. thy zararda turk telekom zararda..

şimdi bana gelipde düşünülmüştür kar mar demeyin.. ben önceden yapılan işlere bakıyorum hiç kar göremiyorum.. bu işdende bir kar olucağını düşünmüyorum..

şöför olayına gelince doğru bir karar bence bir aracı kim sürüyorsa o sigortalanmalı 2 kişi ise ona göre prim çıkar..
    bu piyasalardaki yüksek trafik sigortası fiyatlarını normalde dibe çeker..
    çünkü bireysel odaklı sigorta olucak .. araç odaklı değil.

eskiden sigortaların yüksek olmasının en büyük nedeni araç odaklı olmasıydı..
    araç benim üstüme arkadaşım ali kaza yapıyor veli kaza yapıyor ceremesini ben çekiyordum.. primi yüksek ödemesi gereken kazayı yapan ali yada veli iken ben ödüyordum..

emir91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ülkede gerçekten gereksiz işler müdürlüğü pozisyonu var sanırım yoksa bu işlerin mantıklı bir açıklaması olamaz..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler