User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
84 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Nedir bu eksozdan aşırı ses çıkarma merakı...

levent_s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olay tamamen ilgi çekmek amaçlı bence o sese insanlar dönüp bakınca küfür dahi edilse zevk alıyorlar yeterki birilerinin ilgisini çeksin. Rahatsızlık bence başka bir adı olamaz. Tedavisi temiz bir dayak olabilir..

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stock supercar kadar egzoz sesi çıkaran araçlara ben karşı değilim.

Yani adamın aventadoru olsa yine küfür edecek miyiz?

Olay egzoz borusuyla alakalı değil. Olay o boruyu taktıktan sonra sırf ses çıksın diye kasten düşük vites yüksek devir gezmek, mahallede ara sokaklarda kasıtlı olarak ses çıkarmaya çalışmak. Buna apaçilik derler.

Benim mazdada komple ppr dizaynı düz boru sonda da hks son susturucu var. Gazlarsam dağlar yırtılıyor. Ama genelde gazlamadığım için düşük devirde seste çıkmıyor tabi. O yüzden şimdiye kadar mahallede vs kimseden bir şey duymadım.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten sokak arasında ya da dar ve popülasyonlu caddelerde gazlayanları da aklım almıyor. İsterse standart 1.5 dci mercedes cla ile gazlasın. Hız hızdır, dikkatsizlik dikkatsizliktir. Bunun arabaların arasından yola atlayan yayası var çocuğu var köpeği var. Ayıptır.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

Berk007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bostanlı sahilde gazladgın gunlerı unuttun sanırım combo
    Onıu diyorum işte. Geçici heves.
    '06 Honda Civic Turbo '12 Mini Cooper S Roadster
    '02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
    '03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord

AFy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amacını anlamadıgım olaydır. Modifiye eğitimini babadan abiden görerek çekirdekten yetişmiş biri olarak. Yıllarca bende o egzozlu araclara bınme hayalı kurdum. Sahipte oldum. Ancak bu zamana kadar kımse de aracımızdan sıkayet etmedi. Ara sokakta,cevresı bınalar sıteler dolu caddelerde sıkmaya bende oldum olası anlam verememısımdır. Hatta aracımla bı yere yanastıgımda bi gaz ver dıyenlerın teklıfını reddettıgımde basmayacaksan neden taktın dıyorlar ama herseyın yerı var sanırım bunun egıtımının verılmesı gerekıyor en başta.
    yalanmotors

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla ben hiç basma diyen görmedim, bi keresinde camı açık arabanın yanından geçerken yaşlı bi teyzeyi korkuttum, ha bi de uyuyan çocuğu uyandırdım
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu sokak aralarında,apartman onlerınde basanların bır gun hasta cocukları bu tıp apacıler yuzunden uyanır.Hatta Ferroya bak beee,ne ses cıkartıyor dıyen arac tarafından....

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    M5'i aldım egzozu hayvan gibi bağırıyordu. İlk işim orjinale dönmek oldu.
    Geçici heves bunların hepsi. Başlarda haz alıyorsun ama sonradan tadı kaçıyor.
    ahhh gençlikkkk

Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Erukay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Egzoz taknolojisi bu kadar gelişmiş, replika varexler bu kadar yaygınlaşmış iken şehir içinde geç saatte gazlayan adamda art niyet vardır.

Öğrenci evim İzmir'de çevre yoluna çıkan işlek bi caddede giriş katta, gün yüzüne çıkmamış kulak işitmemiş kelimeler ile anıyoruz kendilerini.

h.guroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evim denizlinin en işlek caddelerinden biri üzerinde aksilikya tam da önümde trafik lambası var sizde benim gibi yapın bira ve soda şişelerini atmam bir sepet yaptım balkonda durur nezaman eğer biri sabrımın sınırı ile oynamaya kalkarsa sallıyorum o şişelerden bi kaç tane ses seda kalmıyor geçen sene nerdeyse tüm apaçi motorluların ayağını kestim o caddeden bu güne kadar da kimse hemşerim sen napıyon demedi
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    japonlar 2 tur atıp soğutmak için kenara çekilirken bmw ler tapagaz dönüyor

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı h.guroglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evim denizlinin en işlek caddelerinden biri üzerinde aksilikya tam da önümde trafik lambası var sizde benim gibi yapın bira ve soda şişelerini atmam bir sepet yaptım balkonda durur nezaman eğer biri sabrımın sınırı ile oynamaya kalkarsa sallıyorum o şişelerden bi kaç tane ses seda kalmıyor geçen sene nerdeyse tüm apaçi motorluların ayağını kestim o caddeden bu güne kadar da kimse hemşerim sen napıyon demedi
    Çocukluğumdan bir sahne geldi aklıma yazıyı okuyunca. Mahallede bir abi 3. kattan sokakta böyle yüksek ses müzik dinleyen arabaya saksıyı fırlattı, arabanın tavanına düştü oldukça göçtü tavan süperde oldu.

İşlek caddede oturmanın derdi bitmiyor. Bulaşmamak için 3 kere şikayet ettim sonunda ses kesildi. Ama siniri zıplıyor insanın.

ulasoztas1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cevap aslında sorunun içinde gizli güçlü motoru olan araçlarda zaten açık egzoz olmuyor çünkü adam kendisini kanıtlamaya çalışmıyor.. Ufak motorlu araçlarda kendini güçlü gösterme, tesisata ve egzoza bakanların kendisine baktığını sanıp küfür ettiklerinden habersiz bu duruma sevinme..
    Gençken bir çoğumuz gibi ben de böyle şeyler yaptım ama etrafımda hala yapan ve marifet sanan arkadaşlarım yok değil malesef..

CenkB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gece gece bizim oralarda da patlatıyolar. Şu görünüşü uyduruk ince 1 kişi zor bincekken 2. g.tü sıkıştıran canı yana yana giden motorcular sanırım kontak kapa-aç yapıyorlarmış. Pat pat pat geziyolar. Bazı dingiller özellikle gözlerine kestirdikleri avının yanında yapıyolar korkutuyolar. Filmlerde olur ya birisi bi koycak öndekinin kafaya 2si de serilecek yere.
    Araç içinse filtre sesi gibisi yok. egzoz ciyak ciyak öterken, filtre ben burdayım diyor.

Ertekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çorlu çetinemeç bulvarında oturuyorum 5. kattayım yazın gece yarısından sonra çok iyi sapan kullanıyorum.. Gerçekten kullanıyorum. Zevk de alıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    138 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bütün forum da kuzuymuş vay be ne saygılı insanlar.
    çünkü bunların hiç biri ataşehirde acıbadem hastanesinin önünde, shell'de , varyap meridianin orada, borusan otonun göbeğinde abuk subuk egzoslarıyla gazlayıp yanlamayan çok efendi insanlar.. çünkü ataşehirde kentplusda 13. katta bile sessiz sessiz uyuyabiliyoruz... çok teşekkürler güzel insanlar.

geçin buradan sosyal mesaj vermeyi... ataşehirin her göbeğinde skimsonik giderusta, koparegzos , xpipe, y pipelarıyla gazlayan apaçiler bu yaptıkları marifetmişçesine instagramda popi kastırıyor...işin ilginci baya da seveni var...
    adam olacakları günü ( kolu bacağı sakatlanırsa inş) merakla heyecanla bekliyoruz, allah büyük.

CenKeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o kadar saçma ve aşırı ses çıkıyor ki arabaya bakıyorsun çıkan sese bakıyorsun hani öttüğü kadar gitse çoktan il dışına varması lazım
    Alıntı Sh4rk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi biz sakliyamadik evde bahcede araba varsa yoksa gazliyoruz hiaminaa

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Minibüs caddesinde özellikle galericiler geceleri galerilerdeki arabalarla öyle bir gazlıyorlar ki yer gök yırtılıyor. Adamlar kadıköy emniyet müdürlüğünün önünde kesiciye giriyor bir polisin napıyorsun amk dediğini görmedim.

şu bilya atan havalı tüfeklerden alacağım, gece balkona oturacağım yardırana sıkacağım bu yaz koydum kafaya. hele cross motorla geçen bir eleman var her gece, saat 12:30 gibi, belli bir yerden dönüyor hep aynı saatte, nasıl bir patırdama ve sürekli kesicide geçme anlatamam, ilk ona sıkacağım.

bir çoğumuz spor araba kullandık, modifiye tutkumuz ama biz varexi boşuna mı takıyorduk zamanında arkadaş bu nasıl bir terbiyesizlik anlamak mümkün değil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tüm iş eğitimde bitiyor. Bu işleri çok seven ama babası tarafından sürekli kısıtlanan birisi olarak artık bende eğitimimi aldım. Bundan 4sene önce falan gece 12 civarı eve geldim. O zamanda yaş 18 ehliyet taze gittim amfi bas falan bi ses sistemi yaptık. Eve geldiğimde müziğin sesi yüksekmiş park ettim arabayı. Bagaja birisi vurdu.

Arabadan inmemle babamı karşımda gördüm. O zaman litaritürümde olmayan küfürler duydum ve bagajı açmamı istedi. Açmam ile beraber bası söküp yere attı. Ve ayagıyla ezerek körüğü falan patlattı. O gece söylediği söz beni rahatsız ediyorsa herkesi eder, bu günden sonra böyle dinleyeceksen teyibi dahi sök hiç bir şey kalmasın dedi.
    Egzoz konusunda acayip kıl bir adam evimiz zemin kat ve dört yolda kalıyor mahalle arasında. Denizlide cup tarzı mıdır nedir o motorlardan çok var. Mahalle arasında bağırta bağırta geziyorlar. Avcı bi insan kendisi gecen sene sapan yaptı bakkaldan bilye aldı. Bu tarz motorların sesini duydu mu camda bekliyor sapanla vuruyor gecen sene karakolluk oldu ama hala devam ediyor. Bunların önüne geçmenin pek çözümü yok gibi.

h.guroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cihan9 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tüm iş eğitimde bitiyor. Bu işleri çok seven ama babası tarafından sürekli kısıtlanan birisi olarak artık bende eğitimimi aldım. Bundan 4sene önce falan gece 12 civarı eve geldim. O zamanda yaş 18 ehliyet taze gittim amfi bas falan bi ses sistemi yaptık. Eve geldiğimde müziğin sesi yüksekmiş park ettim arabayı. Bagaja birisi vurdu.

Arabadan inmemle babamı karşımda gördüm. O zaman litaritürümde olmayan küfürler duydum ve bagajı açmamı istedi. Açmam ile beraber bası söküp yere attı. Ve ayagıyla ezerek körüğü falan patlattı. O gece söylediği söz beni rahatsız ediyorsa herkesi eder, bu günden sonra böyle dinleyeceksen teyibi dahi sök hiç bir şey kalmasın dedi.
    Egzoz konusunda acayip kıl bir adam evimiz zemin kat ve dört yolda kalıyor mahalle arasında. Denizlide cup tarzı mıdır nedir o motorlardan çok var. Mahalle arasında bağırta bağırta geziyorlar. Avcı bi insan kendisi gecen sene sapan yaptı bakkaldan bilye aldı. Bu tarz motorların sesini duydu mu camda bekliyor sapanla vuruyor gecen sene karakolluk oldu ama hala devam ediyor. Bunların önüne geçmenin pek çözümü yok gibi.
    artık aklı olan motorcu çıtır ışıklarında sessiz sedasız geçiyor geçmeyen yiyor kafasına şişeyi
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    japonlar 2 tur atıp soğutmak için kenara çekilirken bmw ler tapagaz dönüyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler