Arabayı 12500 tl ye almış falan filan heee.
Ben bi tane w115 topluyorum, toplamaya baslamadan önce sanko sanayı sıtesınde bi klasikçi vardı, fiyat almak için oraya gitmiştim bnm arac için. İçerde bi 124 iskeleti vardı, ama resmen sıfırdı yani. Usta onun ıcın suan 15 bin civarı masraf yapıldı demşti. Bi 30-35 daha yiycek demişti.
Herhalde 50-55 gibi rakamlara cincik bşey toplanır. Ama bu adam harbi klasıkcıydı.
Dısarda normal toplatsan yarı fiyatına toplanır sanırım.
bu resim gerçekmi
Heh o kadar para verecek adamlar da telefonla vs aramadı, SMSle saçma sapan bir Türkçe ile yazdılar. Kesin gerçektir.
İkinci üyelik açıp kendi kendine mast. yapmış misss gibi
Bırakın şu 124 ü![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
ismi lazım değil birinde 1994 205 GTİ var. sıfırdan farkı yok. adamın biri 250 bin lira verdi bizimki yok satılık değil ilginize teşekkür ederim dedi. adam almak için israr da etti. bizimki kibarca reddetti. alıcı gitti en fazla 15 dakika sonra ben ne yaptım verseydim keşke dedi. sonra bu pazarlığı duyanlar vardı. onlardan bahsederek adamların yanında acayip havam oldu diye avundu. bazen böyle meraklılar oluyor demekki
1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???
bir diğer ilanın açıklamasıda şöyle:
Araç orjinal m3 MSupra dır 1000.300 hp herşey eksiksiz ve Tosfet Onaylı lisanslıdır araç yarış aracıdır palaka ruhsatlıdır muane sigorta evrak tamdır cadde ve piste binilebilir bu şekil bir aracın maliyeti 180 bin 9 ayda tamlanmıştır araç tr de tek dir ve emsalsizdir ZEVKİ SATLIKTIR aldıktan sonra taka bileceginiz hiçbirşey yoktur bu işin sonudur boş muhabbetler için rahatsız etmeyin zaten anlayan bilen kişiler alır bu aracı.. MEKANİK MTM FATİH USTA...DİZAYN BODY KİT BY KURU...Mapr DR ECU Özgün Güleç...İSTER DRİFT İSTER DRAG ŞAMPİYON SENSİN .......FACEBOOK Pasam Sezer
ilan linki:
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
etrafındakilerin hiç biri abi bunları yanlış yazmışsın, doğrusu bu şekilde demiyor mu bu adama?
Araç orjinal m3 MSupra dır 1000.300 hp herşey eksiksiz ve Tosfet Onaylı lisanslıdır araç yarış aracıdır palaka ruhsatlıdır muane sigorta evrak tamdır cadde ve piste binilebilir bu şekil bir aracın maliyeti 180 bin 9 ayda tamlanmıştır araç tr de tek dir ve emsalsizdir ZEVKİ SATLIKTIR aldıktan sonra taka bileceginiz hiçbirşey yoktur bu işin sonudur boş muhabbetler için rahatsız etmeyin zaten anlayan bilen kişiler alır bu aracı.. MEKANİK MTM FATİH USTA...DİZAYN BODY KİT BY KURU...Mapr DR ECU Özgün Güleç...İSTER DRİFT İSTER DRAG ŞAMPİYON SENSİN .......FACEBOOK Pasam Sezer
noktalamayı, cümle anlamını ve Türkçe karakter sorunlarını dikkate almadan bulduğum hataları kırmızı yaptımbu nedir?
Bu adamlar 3-4 yıl once adana da ek kasa honda civic satıyolardı, al satla.
Bu kdr kısa sürede aynı anda msupralar,s2k ler,rx8 ler, range ler falanlar filanlar.
Biz niye bu kadar kısa sürede yükselemiyoruz abinerde hata yapıyoruz.
![]()
Sıfır tuşu basılı kalmıştır hahahaha![]()
Ben ilk başta Akp,Chp,Mhp plakalı zannettim
Tarifini veriyorum iyi not edelim.
tarif bir araba başına ölçeklenmiştir.
bir çorba kaşığı km düşürücü.
bir çay bardağı kesik,press yay.
bir çay kaşığı fiber malzeme ve laguna lip.
göz kararı atar gider , cuma paylaşımı.
bolca yalan dümen.
hayırlı olsun yüzlerce takipçiniz ve paranızın ilk adımını attınız.
#arabacii #ambalegarage #kekotuning #cumadaimamerkenbasti
- Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)