User Tag List

Sayfa 8/8 İlkİlk ... 678
152 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Heryer kapanıyor sizin oralarda mı öyle ?

İzzet Göçmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 Sene önce yi örnek vericem makına bakımcıyım bi fabrikada calısıyorum maasım 2 lirayi cok cok rahat geciyor 1 sene önce aracımın ayda 6-7 defa deposunu dolduruyordum bir gün binmedigim zaman olmuyordu ota b0ka arabayla gidiyordum ,Simdi nemi oldu maasım aynı daha fazla mesai yapmaya basladım,arabama branda aldım aylık otoparka yazıldım,haftadan haftaya arabayı cıkartabiliyorum, depo fullemekmi odaa ne ? ne kadar işimi görücekse o kadar alıyorum 100 km ise 30 40 lira,evde yiyorum.Lanet olsun hepsinin cezasını versin rabbim nedir bu ya ülkede adalet yok hak yok hukuk yok yok,hersey yükseldi ekonomiye baglı adam mal alıyor üstüne10 20 koyuyor bi anda kar edip köse olmak için evler arsalar deli paralar dönüyor anlamıyorum nolucak ülkenin hali herseyde HAYIR vardır
    ,

STİG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben tekstil sektöründeyim kendim işletme ve elektronik mezunuyum şu anda sektörümüz zor durumda sadece istanbul daki bir kaç tekstilcinin işinin iyi olduğunu biliyorum oda tamamen dış piyasalardan gelen müşterilerle gözlemlediğim kadarıyla şu anda revaşta olan sektör inşaat özsermayesi ile iş yapanlar birazdaha bu ortamı rahat geçirebiliyor fakat başkasının sermayesini kullananlara ALLAH yardım etsin.. Bir gün sıra yine tekstil sektörüne gelicek ve bizde o zaman parlayacağız her şey nasip..

Aero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    İzmir Alsancakta çoğu dükkan boşaldı, kiralık hepsi. Bunun yanında Mavişehirin göbeğine yandaş! lar yetmezmiş gibi 3. AVM'yi yapıyor. (3'ü nün arasını yürüyerek 5dk da gidebiliyorsunuz anlayın artık)
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar burdan türk mütahitlere seslenmek istiyorum.Yeni yapılan binaların altını artık lütfen dükkan depo yapmayın daire yada otopark yapın.

Yeni taşındığım mahallede 2 bim, 1 şok 2 a101, 3 bakkal, 10 manav, 2 berbe,r 3 kuaför, 3 dernek, 2 tane bakkal, 3 tane telekom var ve 20 tanede boş kiralık satılık dükkan var ama boş daire yok.İş imkanı yok ve siz hala dükkan yapıyorsunuz.Sonrada dükkanlar satılmadı kiralanmadı diye kızıyorsunuz.

Bildiniz olsun eskiden'di o dükkan al abi kira getirisi çok diye.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

dorukky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mal sahipleri sağolsun ayda 3 lıra kazanan adamdan 5 lıra kıra ısterse olacagı bu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzmit te Carrefour kapandı evet ama yerine avm geleceği söyleniyor yine. Mantar gibi avm. bitiyor, hepsi de yürüme mesafesinde .

SpeedlinE™ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı t-jet ali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İzmit te Carrefour kapandı evet ama yerine avm geleceği söyleniyor yine. Mantar gibi avm. bitiyor, hepsi de yürüme mesafesinde .
    yıkılıp mı yerine avm mi gelecekmiş acaba?

çok yakınında 41 burada
    az uzağında dolphin
    daha uzağında ncity
    symbol
    arastapark
    sanırım bu kadar vardı izmitte

baya az sayıda avm varmış ya aslında gelebilir yanı iyi oldu çok ihtiyacımız vardı...

oKsEAt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SpeedlinE™ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

çok yakınında 41 burada
    az uzağında dolphin
    daha uzağında ncity
    symbol
    arastapark

baya az sayıda avm varmış ya aslında gelebilir yanı iyi oldu çok ihtiyacımız vardı...
    Outlet Center'ı da ekleyelim.
    '01 VK 106 GTI
    '17 B Fiorino Premio
    '98 AY 106 GTI
    '97 LC Civic 1.4 IS
    GNL Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koskoca şişli halaskargazi de kötü, bakalım nereye varacak sonumuz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SpeedlinE™ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

çok yakınında 41 burada
    az uzağında dolphin
    daha uzağında ncity
    symbol
    arastapark

Azeri iş adamının aldığı ve avm yapılacağı söyleniyor, Real in olduğu yeri de Haldız lar aldı, oraya da avm ve rezisdans-otel yapılacağı söyleniyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ankara meşrutiyet caddesinde bugun ofise yürürken saydım 15 tane dükkan kiralık satılık durumda. 1 2 sene öncesinde boş yer bulamazdın.

Muhammet Uğur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Devlet esnafın arkasında durmaz ise kapanır tabi.Turizm acentamız var uçak biletlerini tüm özel firmalar bize internet siteleri ile aynı fiyata, daha fazla komisyon ile verirken THY internet sitelerine daha ucuza veriyor biletlerini bunu TÜRSAB toplantılarında dile getirincede komisyonunuzdan kısıp sizde daha ucuza verin gibi bir cevap alıyorsunuz.

SpeedlinE™ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı t-jet ali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Azeri iş adamının aldığı ve avm yapılacağı söyleniyor, Real in olduğu yeri de Haldız lar aldı, oraya da avm ve rezisdans-otel yapılacağı söyleniyor.

cevaplarınız için teşekkür ederim. Ne diyeceğimi bilemedim vallahi,ilginç yani değişik şeylerle uğraşmak üstüne üstümüze yok.Bide travmay katıldı bu kervana...Araçların gideceği yol bırakmayıp havadan ulaşım sağlayacağız herhalde...

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    fitch güzel açıklama yaptı dolar 3.68 tl oldu bugün size dedim dolar ilk etapda 3.5 sonra 3 tl olucak sonrasında seneye 2 tl .. işler ekonomi her şey şahane.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar burdan türk mütahitlere seslenmek istiyorum.Yeni yapılan binaların altını artık lütfen dükkan depo yapmayın daire yada otopark yapın.

Yeni taşındığım mahallede 2 bim, 1 şok 2 a101, 3 bakkal, 10 manav, 2 berbe,r 3 kuaför, 3 dernek, 2 tane bakkal, 3 tane telekom var ve 20 tanede boş kiralık satılık dükkan var ama boş daire yok.İş imkanı yok ve siz hala dükkan yapıyorsunuz.Sonrada dükkanlar satılmadı kiralanmadı diye kızıyorsunuz.

Bildiniz olsun eskiden'di o dükkan al abi kira getirisi çok diye.
    aynen abi bizim evin altıda market ,karşıdaki evin altı bim yeter usandık market market . Döt kadar mahallede 4 tane market var ,hal böyle olunca ikisi kapatmak zorunda kaldı . Evin altında otopark yok götürüp başka yerin kapalı otoparkına para veriyoruz abone olarak.
    imzasız..

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen abi bizim evin altıda market ,karşıdaki evin altı bim yeter usandık market market . Döt kadar mahallede 4 tane market var ,hal böyle olunca ikisi kapatmak zorunda kaldı . Evin altında otopark yok götürüp başka yerin kapalı otoparkına para veriyoruz abone olarak.

Daha eczane ve düğün salonunu saymadım anıl düşün.Taşınalı 6 ay olucak.İlk geldiğimde Satılık yazanlar kiralık'a cevirdiler.Bomboş duruyor dükkan'lar.Dükkan üstü oturanlar önceden arsa o arsanın sahibiymiş ev ısınmıyor alttan soğuk geliyor diyor.Dedim neden acaba düşün bakalım bi

Şöyle düşün şişlide 1 milyon ile 1.5milyon TL arasında sıfır daire satıyorlar yeni yapılmış altında yine dükkan var.Yahu arkadaş bu daire alan adamın kesin arabası vardır bu arabayı ayıptır söylemesi g.t mi sokacak.Yap altını garaj işte.

350.000TL altı dükkanlı daire satıyor.altını garaj yap 450.000TL de daire başına zaten sen dükkanın parasını çıkartıyorsun.

Kafa işte yok milletde.

Gerçi adam teraslı ev alıp teras'ı kapatıp evin içine dahil ediyor ne güzel ferah ferah teras'da otur al çayını kahveni güzel bir bahce dizaynı yap.Yok işte
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    236 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    başbakan mitingde dese ki; Sandıktannnnn evet çıkarsaaaaaaa marsta nargile cafe açacağızzzzzz (nida bu şekilde) ... ülkenin yarısı buna inanacak kadar bilgisiz.
    ülke kaynaklarınının sağa sola peşkeş çekildiği şu dönemde hiç bir şekilde bu krizin önüne geçemezsiniz. Kardeşim darphanede sabaha kadar tl basın bunu da mı akıl edemiyorsunuz beyin bedava
    Yav bu ülkeye saman ithal ediliyor saman. daha neyin münazarasını yapıyorsunuz.Orta halli Aklı olan insan parasını korumaya çalışıyor zengin zaten zenginliğine devam ediyor. Alt gelire sahip insanlar bitik okeye dönüyor. Yalama yandaşlar cukka doldurma keyfisi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    orta dırek kalmadı sadece zengın ve fakır kaldı. buyuklerle kucuklerın rekabet etmesının ımkanı yok. bız peynırcılık yapıyoruz bı ornek kendımden vereyım muratbey 500 gr lor peynırını 3,80den verıo bıze 5 lıraya satıyoruz bim 3.20e satıo. ben nasıl ıs yapayım bu malı nasıl satayım musterıme. musterı dıokı kardesım amma kazıkcısın adam ne bılsın böyle oldugunu. zamanla erıyıp bıtıpp gıdıcez butun esnaflar olarak
    ]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler