Mercedes,Audi
Mercedes,Audi
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
bundan 15 sene önce BMW den başka araba binmem diyordum, ALfa, porsche, maserati, audi, ford vs bir sürü arabaya bindim, 2 araçla kısıtlamamak lazım...
bencede 2 araçla kısıtlamamak lazım.
durumum el verirse w140 , s2k , e39 m5 , e92 , leon cupra , gt86 , a6 facelift 3.0 tdi quattro , audi s3 , volvo s80 son kasa , impreza sti , alfa giuletta tbi , vs... aklıma daha bir çok gelmeyen araca binerim. her arabanın kendine göre ayrı güzel yanı var. sizce şu yukarıdaki araçların hangisine binilmez. italyanı , iskandinavı , almanı , japonu her biri ayrı güzel. örnekler çoğaltılabilir![]()
günlük sağa sola koşturmalık hyundai-kia dışında kolay kolay almam sanırım
diğer araçlarım için hepsi olur aracına amacına gore değişir![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
VAG grubu kendisine alıştırdı bizi esir aldı resmenBMW'yi bile sattırmıştı zamanında bize o kadar düşünün
Başka bir şey bakalım alalım diyoruz yine ısınamıyoruz, dönüp dolaşıp kürkçü dükkanına geri dönüyoruz. VW ve Audi diyorum kısacası.
eleştiri gizli hayranlıktır.
Birde iş spor araç kısmında biraz değişir tabiki. Bir EVO'ya, bir STİ'ya, RX8'e kim hayır diyebilir ki ve zamanında demedikteGünlük standartlar için VW grubu derim.
eleştiri gizli hayranlıktır.
Herkes otomobil yazmış.....
Su için erikli veya sırma
Cep telefonu samsung veya LG
TV LG veya Sony
Büskivi Eti veya Torku
vs vs vs gider
Okumadan imzalamam.....
sığ başlık , sığ cevaplar.
markacılığın elle tutulur bir mantığı yok. volkswagen cc harika bir arabayken; golf sıkıcı ve berbat bir araba.
psa grubu teknoloji ve futuristik tasarımla önde giderken mekaniği çok zayıf.
renault kullanışlılık ve ekonomik olarak iyiyken, kalite olarak beklentiyi karşılamıyor. vs. vs.
yani her markada sahip olmak istediğim ve de yüzüne bile bakmayacağım araç var. segment farketmez. range rover evoque'un yüzüne bakmam fakat range rover sport'u havada karada....
vw sevmemden dolayı müşterisi ve sonra çalışanı oldum. Elimden baya bir vw geçti şu an jettaya biniyorum .
klasman atlayacak olsam sanırım bi e class fena olmazdı sanırım![]()
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
Imkan el verdikce subarudan şaşmam be,ama ekonomi gerekirse sanirim ordada kendimi bildim bileli babamin ve cevremin binmesinden dolayi renault gelir![]()
Hız,sonsuz bir tutkudur.
suv - navigator
premium - jaguar, rollyce royce (param olsa)
halk sınıfı - skoda hyundai opel
ekstrem sınıf - outback yada legacy (sw da olur)
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)