2001 senesinde megane 1. küçükbakkalköydeki boş arazi(şimdi acıbadem üni var) ne zaman önünden geçsek pratik yaptırırdı. Yaş 10-11. 1-2 sene sonra trafiğe çıktığımı biliyorum.
2001 senesinde megane 1. küçükbakkalköydeki boş arazi(şimdi acıbadem üni var) ne zaman önünden geçsek pratik yaptırırdı. Yaş 10-11. 1-2 sene sonra trafiğe çıktığımı biliyorum.
Herhalde Hundai Sonataydı Sonra da Chrysler VOYAGER. İkisi de çok deli arabalardı.
Daha küçükken ise Teyzemin yaşadığı şehre Kaynaşlı'ya giderken pederin kucağında tiponun direksiyonuna oturur, İstanbul'dan Düzceye kadar hiç kalkmazdım başından![]()
Yani ilk uzun yol deneyimim 1997 filandır![]()
VW MKV GOLF GTI #MASKD 2021~ Los Angeles, CA
VW Scirocco TSI #Blueoflove 2013-2017 ISTANBUL
2004 yılı daha 9 yaşındayım , babama daha o zamandan bana ne araba alacaksın sözleri verdirmeye başlamıştım . Allah eksikliğini göstermesin karne günüydü sabah okula giderken söz verdi akşam kullandırıcam diye , şansıma o gün de geç gelmişti bende babama sitem ede ede uyumuşum saat 11'de falan gelmiş uyandırdı beni kalk dedi kullanacaksın diye kalktık . O hevesle gecenin bir vakti doğru düzgün de göremiyorum ama abartmıyorum garajda 10 tur döndüm o hevesle yanımda bir laf da etmedi . Ilk kullanmamın yanında gerçekten hayatımda bir sözün tutulmasına o kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorum . En güzel anımdır .
Yıl 2004 , araç 2004 S400 öyle ki babam kıyıp amcama bile vermezdi heralde kendisi hariç ilk kullanan da bendim .
Nissan Nx Coupe ilk direksiyonuna geçip sürdüğüm araba idi. 1993 yılı olması lazım. Kırmızı renkte T-Top falan bakan bir daha bakıyordu o dönemlerde. Kısa bir mesafe kullanmış olsam da unutmam mümkün değil. Belki nostalji olsun diye bir tane alıp toplarım birgün.
Sonrasında '93 Peugeot 205 ile 95 yıllarında baya baya kullanmaya başlamıştım. Yaşıtlarım mahallede top oynardı ben araba kullanırdım (gözetim dahilinde, yanımda şoför ile)
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
7 yaşındaydım pedala zor yetişiyordum. 1992 model broadway idi kullandığım. Düz yolda 150-200m ilerleyip durmuştum 1998 senesinde. Direksiyonunu kullandığımı ben hatırlamıyorum da babamın anlatmasıyla 1994 yılında 1988 model renault 12 ile olmuş.
bunun gök mavi renginde olanı babamın TEİAŞ da kullandığı araçtı. 1 kere direksiyona geçip kontağı açmıştım 1 metre ileri belki gittim belki gitmedim o kadar.
turbocuk istiyoruz
sene 2006-7'de halen bizde durmakta olan kadett gsi'la öğrendimHunharca tecrübe edindiğim araç ise 96 ae101 corolla idi
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
86 model 131 doğan 2004 2005de babamın kucağında sürdüğüm yıllar
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
Kaç yaşında başladım bilmiyorum ama ilk olarak traktör kullanmıştım, anneannemin, hala yaşan Fiat 480 'i ile çok anım var.
En seri vitese takıp denize giderken kullanırdım, araç kullanmayı da traktörle öğrenmiş oldum![]()
98 yılında rahmetli babamın kucağında ilk tipoyla başladım Asıl maceralarım 2007 2008 arası astra H la olmuştu ne sağlam arabaydı be
90's
ilk kendi başıma direksiyona oturduğum tarih 95 senesi yazıydı... araç 1975 ford granada 3,5 v8 otm...
![]()
ilk sürdüğüm araç 91 yılında 91 model füme şahindi,ama boyle istediğim gibi çıkıp gezdiğim 94 yılında 91 model 200 e mercedes di,ilk pertim 99 yılında 95 model torosdu![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
1993 yılında 90 model W124 200E aracımız vardı.Onda araç kullanmayı öğrenmiştim.
Yıl 1995 ya da 1996, ilk araba kullanışım tek başıma, oturdugumuz ev vatan caddesinde ve ben bir arka sokaga gidip park ediyorum. Bir yere gidip gelirken bu anı iple çekerdim. Araç bu;
![]()
Coskun ARIKAN
babamın kucağında 92 broadway direksiyonu çevirmişliğim çoktu.
ilk sürüş yapmaya başladığım araba 2004 punto
1989 yılı, 1986 Renault Brodway
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)