Çifti 40 Tl. Tek verilmiyor , bir tanesi dshi yıpransa çift basıp verirler. Eskileri de çift olarak teslim etmek zorundasınız. Ben İzmir deyim, araba Adana plaka , ikametgah İstanbul :) . İkinci el alırken plaka kalsın derseniz üzerinde kalıyor.
Printable View
Bugün şirinevlerde appleri toplayıp ceza yazıyorlardı ya bu iş bayağı ciddi duruma geldi cam filmi gibi olacak galiba bu iş
Linkteki haberde polis bildigin mühür arıyor. Plakayı basan şahısta dışarda basılanlarda hologram yok diyor.
Hologram denilen şu 2 tane dalga dalga gelen çizgi midir ?
Ayrıca yeni plaka bastıranların plaka mühürü eskisinden tamamen farklı mı ?
Önceki sayfalarda koymuştum yine koyayaim. Aynen o alt tarafta belirgin gozuken dalgali serit
http://i217.photobucket.com/albums/c...319_133050.jpg
bence önü normal arkayı Mühürlü APP sanki mantıklı gibi geliyor hayırlısı..
Son eklenen video dan sonra bende söktüm artık durdurunca uğraşmaya gerek yok :) benim ki de mühürlüydü ama tırstım artık.
http://i.hizliresim.com/p0WOan.jpg
Bugün Ataşehir Emniyete gittim Mühürlü APP leri verdim yazdı kağıdımı gittim aldım orjinal plakalarımı, bana bir sorun çıkartmadılar.
Plaka basımı Ümraniye son durak da yaptırdım 31 TL plaka basım ücreti verdim.
Bendekıde ozaman mühürlü ve hologramlı, araba bütün gün trafikte babama denk gelse ne oldugunuda anlamaz izahta edemez. Eskı plakalar berbat halde bari bi şekilde bende yenisini çıkarayım başa bela almadan
kaymakamın şahsi aracı https://yedi24ilan.com/grafik/ilanla...137_tn30_0.jpg bu şekilde yapıştırma ama bizim polisler hep tanıdıklara yazar
Bugun saat 14.30 civarı maltepe köprüsü üstünde çevirdiler beni,rutin kontrol sandım fakat app içinmiş,
memur geldi yalandan bi ehliyet sordu uzattım daha sonra plakalarınız resmi değil cezai işlem uygulayacağız,şirkete yetişmeye çalışıyorum önemli bi görüşmem var trafik vs derken sinirliyim, indim arabadan neresi resmi değil diye tersleştim
işte yok bu font olmayacak vs vs maval okuyor bakın dedim mühür burda ben bunu beşiktaş ilçe emniyetten aldım muayene bu şekilde girdim en az 50 çevirmeye girdim 2 yıldır bu plaka ile geziyorum yazamasın dedim,bağırışma seslerini duyan diğer arkadaşı geldi orta yaşlı,tamam beyfendi devam edin fakat en kısa sürede yenisini bastırıp bunları çıkarın bugun olmadı ama başka zaman sıkıntı yaşarsınız araç men etmeye kadar gider bu iş dedi gayet ılımlı bi şekilde
eyvallah dedim devam ettim,ya ben iyisine denk geldim yada biraz sert yapınca uğraşmak istemediler.
Şimdilik biraz daha bu şekil devam edicem çok sorun olursa bende çıkartmayı düşünüyorum
Mühür, hologram vs değil o zaman problem.. Problem, font.. Alman fransız font zaten ofsayt da, Mühür ve hologram da olsa Beşiktaş fontlu plaka direkt ceza sebebi.. APP font olan plakalarda genelde mühür olmuyor diye düşünüp direkt çeviriyorlar. Mühür olduğunu gördüklerinde de tükürdüklerini yalayamıyorlar, yine ceza kesiyorlar.. Anladığım bu benim..
Ama istanbulda verilen köşeli font olsa plakada, mühür vs olmasa, polis plakaya bakıp standart plaka olduğunu düşünüp, direkt 'devam et' diyecek ha?.. Hale bak :)
Foruma yeni üye olan trafik polisi genç bir arkadaş vardı.. Gelip yazsa ya açık seçik şuraya nedir ne değildir diye.. Mutlaka bilgilendirme yapılmıştır kendilerine hangi araçları alacaklarına dair.. 8 sayfa olmuş, 150 post atılmış, hala nedir ne değildir bilinmiyor.
az önce bende söktüm uğraşamam kimseyle , ne şeytanı gör ne salavat getir