User Tag List

Sayfa 8/25 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
464 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: App plaka ceza

barisy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arda35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim bir tane plakam yıpranmış. Onu tek değiştiriyorlar mı? Çifti mi 40 lira yani.
    Bir de sizin ikamet burada mıydı, yani fark ediyor mu hangi şubeye bağlı olduğu.
    Çifti 40 Tl. Tek verilmiyor , bir tanesi dshi yıpransa çift basıp verirler. Eskileri de çift olarak teslim etmek zorundasınız. Ben İzmir deyim, araba Adana plaka , ikametgah İstanbul . İkinci el alırken plaka kalsın derseniz üzerinde kalıyor.

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün şirinevlerde appleri toplayıp ceza yazıyorlardı ya bu iş bayağı ciddi duruma geldi cam filmi gibi olacak galiba bu iş

mrtngn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Linkteki haberde polis bildigin mühür arıyor. Plakayı basan şahısta dışarda basılanlarda hologram yok diyor.

Hologram denilen şu 2 tane dalga dalga gelen çizgi midir ?

Ayrıca yeni plaka bastıranların plaka mühürü eskisinden tamamen farklı mı ?

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı mrtngn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Linkteki haberde polis bildigin mühür arıyor. Plakayı basan şahısta dışarda basılanlarda hologram yok diyor.

Hologram denilen şu 2 tane dalga dalga gelen çizgi midir ?

Ayrıca yeni plaka bastıranların plaka mühürü eskisinden tamamen farklı mı ?
    Önceki sayfalarda koymuştum yine koyayaim. Aynen o alt tarafta belirgin gozuken dalgali serit

1881 - 193

Aşkın Ersoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence önü normal arkayı Mühürlü APP sanki mantıklı gibi geliyor hayırlısı..
    41 UC 626 EP3 Type-R 2004
    34 ALG 34 EP3 TYPE-R 2005
    34 BA 0839 S2000 2007
    34 TM 0554 FN2 Type-R 2008
    34 VK 2309 MERCEDES E AMG 2014 34 BUN 34 FK2 Type-R 2015

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son eklenen video dan sonra bende söktüm artık durdurunca uğraşmaya gerek yok benim ki de mühürlüydü ama tırstım artık.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün Ataşehir Emniyete gittim Mühürlü APP leri verdim yazdı kağıdımı gittim aldım orjinal plakalarımı, bana bir sorun çıkartmadılar.

Plaka basımı Ümraniye son durak da yaptırdım 31 TL plaka basım ücreti verdim.
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olum erken ödersen tabiki notun düşer adamın alacağı faize kesik atıyorsun adam seni ...kecekti ne güzel

mrtngn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bendekıde ozaman mühürlü ve hologramlı, araba bütün gün trafikte babama denk gelse ne oldugunuda anlamaz izahta edemez. Eskı plakalar berbat halde bari bi şekilde bende yenisini çıkarayım başa bela almadan

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yiiter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün Ataşehir Emniyete gittim Mühürlü APP leri verdim yazdı kağıdımı gittim aldım orjinal plakalarımı, bana bir sorun çıkartmadılar.

Ben emniyete gittiğimde app lerim mühürlü olmasına rağmen, "bunlar sahte plaka o yüzden almam, plakan ve ruhsatın değişecek" dediler. Ne yaptıkları belli değil

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wolkanku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tam olarak bunun için Bostancı trafik şubeyi aradım.
    App plakaları biz teslim almıyoruz. elinizde orijinaller olmadığı için bu durum kayıp / çalıntı olarak değerlendirilir, plakanız ve ruhsatınız değiştirilir dedi.
    Volkan aynı durum bana da oldu Bostancıda.

Sen değiştirdin mi? veya ne gibi bir çözüm düşünüyorsun?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    138 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aybarsdnr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Volkan aynı durum bana da oldu Bostancıda.

Sen değiştirdin mi? veya ne gibi bir çözüm düşünüyorsun?

bende orjinal plakalar duruyor aybars.
    app'leri sökeceğim yakın zamanda. Orjinal plakaları da yamulmuş halde teslim edip, yerine yenisini bastırıp kafam rahat bineceğim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    138 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bağlı bulundunuz trafik şube ataşehir mi , yoksa en yakınınızdaki ataşehir olduğu için mi ataşehiri tercih ettiniz?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wolkanku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bağlı bulundunuz trafik şube ataşehir mi , yoksa en yakınınızdaki ataşehir olduğu için mi ataşehiri tercih ettiniz?
    En yakın Ataşehir olduğu için oraya gittim. Birde bu işi yapan Anadolu yakasında zaten 2 tane yer var sanırım, biri Ümraniye diğer Ataşehir diye biliyorum.
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olum erken ödersen tabiki notun düşer adamın alacağı faize kesik atıyorsun adam seni ...kecekti ne güzel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    138 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En yakın Ataşehir olduğu için oraya gittim. Birde bu işi yapan Anadolu yakasında zaten 2 tane yer var sanırım, biri Ümraniye diğer Ataşehir diye biliyorum.
    bilgi için teşekkürler, ben de müsait zamanda ataşehirde gidip yaptırayım bu işi de kurtulayım dertten.

anamur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaymakamın şahsi aracı bu şekilde yapıştırma ama bizim polisler hep tanıdıklara yazar
    Renault Sport

zx6r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugun saat 14.30 civarı maltepe köprüsü üstünde çevirdiler beni,rutin kontrol sandım fakat app içinmiş,
    memur geldi yalandan bi ehliyet sordu uzattım daha sonra plakalarınız resmi değil cezai işlem uygulayacağız,şirkete yetişmeye çalışıyorum önemli bi görüşmem var trafik vs derken sinirliyim, indim arabadan neresi resmi değil diye tersleştim
    işte yok bu font olmayacak vs vs maval okuyor bakın dedim mühür burda ben bunu beşiktaş ilçe emniyetten aldım muayene bu şekilde girdim en az 50 çevirmeye girdim 2 yıldır bu plaka ile geziyorum yazamasın dedim,bağırışma seslerini duyan diğer arkadaşı geldi orta yaşlı,tamam beyfendi devam edin fakat en kısa sürede yenisini bastırıp bunları çıkarın bugun olmadı ama başka zaman sıkıntı yaşarsınız araç men etmeye kadar gider bu iş dedi gayet ılımlı bi şekilde
    eyvallah dedim devam ettim,ya ben iyisine denk geldim yada biraz sert yapınca uğraşmak istemediler.
    Şimdilik biraz daha bu şekil devam edicem çok sorun olursa bende çıkartmayı düşünüyorum
    Kawasaki zx6r
    Nissan 350Z
    The Beetle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mühür, hologram vs değil o zaman problem.. Problem, font.. Alman fransız font zaten ofsayt da, Mühür ve hologram da olsa Beşiktaş fontlu plaka direkt ceza sebebi.. APP font olan plakalarda genelde mühür olmuyor diye düşünüp direkt çeviriyorlar. Mühür olduğunu gördüklerinde de tükürdüklerini yalayamıyorlar, yine ceza kesiyorlar.. Anladığım bu benim..

Ama istanbulda verilen köşeli font olsa plakada, mühür vs olmasa, polis plakaya bakıp standart plaka olduğunu düşünüp, direkt 'devam et' diyecek ha?.. Hale bak

Foruma yeni üye olan trafik polisi genç bir arkadaş vardı.. Gelip yazsa ya açık seçik şuraya nedir ne değildir diye.. Mutlaka bilgilendirme yapılmıştır kendilerine hangi araçları alacaklarına dair.. 8 sayfa olmuş, 150 post atılmış, hala nedir ne değildir bilinmiyor.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mühür, hologram vs değil o zaman problem.. Problem, font.. Alman fransız font zaten ofsayt da, Mühür ve hologram da olsa Beşiktaş fontlu plaka direkt ceza sebebi.. APP font olan plakalarda genelde mühür olmuyor diye düşünüp direkt çeviriyorlar. Mühür olduğunu gördüklerinde de tükürdüklerini yalayamıyorlar, yine ceza kesiyorlar.. Anladığım bu benim..

Ama istanbulda verilen köşeli font olsa plakada, mühür vs olmasa, polis plakaya bakıp standart plaka olduğunu düşünüp, direkt 'devam et' diyecek ha?.. Hale bak

Foruma yeni üye olan trafik polisi genç bir arkadaş vardı.. Gelip yazsa ya açık seçik şuraya nedir ne değildir diye.. Mutlaka bilgilendirme yapılmıştır kendilerine hangi araçları alacaklarına dair.. 8 sayfa olmuş, 150 post atılmış, hala nedir ne değildir bilinmiyor.
    daha dun çevirmeye girdim plaka app , ön cam dahil film + eksoz var , benim plaka bakırkoy çıkışlı benim gibi bakırkoy çıkışlı plakalarla hiç uğraşmayıp gonderdiler , farklı ilden plakalı standart bi polo ve golf ile uğraşıyorlardı

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

h.savas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    az önce bende söktüm uğraşamam kimseyle , ne şeytanı gör ne salavat getir
    tabi ya ...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler