Valla bende taktım APP'leri şimdilik bakalım ne olcak![]()
Valla bende taktım APP'leri şimdilik bakalım ne olcak![]()
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Çok mu koyu idi de ceza yazdılar? Çünkü bir sürü araçta film var.bi ara ön cama ceza yazacaklardı ki buna bende katılıyorum içerdeki asla gözükmüyor epey koyu yapıyorlar
evet, hiç kaçarı yok.
bu arada ön camdan ceza yiyince, ceza kesip 1 hafta süre veriyor. 1 hafta içinde TÜM CAMLARDAKİ filmleri söktürüp emniyete götürmen gerekiyor.
2 farklı trafik şube ve 3 farklı polise ön camda filmden ceza yediğimi söyleyip durumu efendilikle izah etsem de, ön yan camlardakileri de söktürdüler. ( arka yanlar ve en arka camdakini orjinal kabul edebiliyorlar)
Açılmış konu var mı yok mu aramama rağmen bulamadım, yeni konu açmamak için buraya yazayım dedim. Mühürlü App plaka yaptırmak için önerebileceğiniz bir yer var mı? Piyasada sürüsüyle plakacı var. Bunların var mı dikkat etmemiz gereken bir şeyi, yardımcı olabilir misiniz?
@Melih-Ö kullanıcı adlı Melih kardeşimiz size yardımcı olacaktır
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
beyler merhaba, konuya güncel çekelim, app plaka'da cezai işlem uygulanıyor mu, mühürlü olanlarla muayenede problem yaşayan var mı? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Love is nothing, without fucking
İstanbul da full app li araç kullandım
Hiç ceza yemedim
Çok trafik çevirmesine de girdim
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Appden ceza yer miyim diye düşünen herkes ceza yemiştir![]()
O yüzden yaptırmamanizi öneririm. Bana da arkadaş vasıtasıyla birisi yazdığında muayene ceza durumu sorduğunda, muayeneden geçiyor ama trafik icin garanti veremem diyorum. Sonuçta polis isterse stickerdan bile ceza kesebiliyor. O sebeple böyle düşünceniz varsa yaptirmamaniniz öneririm diyorum![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)