standart vernikli app plakalı olan araçlara cezamı yazıyorlar şuanda![]()
standart vernikli app plakalı olan araçlara cezamı yazıyorlar şuanda![]()
Ankara'da yaklaşık 20 senedir sabit radarlar vardı, meşhur 82 radarları... onların hepsini şu anda plaka tanıma sistemine çevirdiler, haliyle gezici radarlar geri geldi... APP olayı da şu şekilde, çoğu APP yi plaka tanıma sistemi tanımıyor, dolayısıyla devlet illa kendi plakasının takılı olmasını istiyor... Ankara için konuşmak gerekirse son basılan plakaların APP den aman aman bir farkı yok, eskisi gibi ince font kalitesiz baskı olayı bitti... çok da zorlamamak lazım...
Ben Bursa ve Kocaeli dışında düzgün plaka veren şehir görmedim. Ayrıca bir otomobile ait bilgilerin olduğu plakanın görsel olarak da güzel olmasında ve bunun ta en başında devletin bu konuda özen göstermemesini saçmalık olarak görüyorum. Başka milletlerin plakaları gayet muntazam.
Güzel fontlu bir plaka otomobilin kaderini değiştiriyor adeta. Garip yani. Anlayamıyorum şu millete reva görülen basitliği.
https://www.instagram.com/rr_ek_project/
inananlar mutludur, şüphe edenler ise bilgili.
Abi bu işe niye bu kadar takılıyorlar anlamıyorum incecik kötü baskılı plakalar yerine kalın fontlu daha düzgün okunan plakalar takıyoruz.
Fransız baskı vardı bir ara, hadi onu anlıyorum ama beşiktaş baskı plakaya ne diye takılıyorlar gerçekten anlamıyorum.
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Yeni aracımda altı silikon manyağı olmuş APP var. Tırsmıyor değilim durduk yere ceza yemekten. Sökmek istesem bagajı boyatacağım görüntüyü beğenmeyeceğim. İki ucu pis değnek.![]()
her sene yeni yıl bütçesi hazırlanırken yıl içinde kesilecek trafik cezalarının tutarı belirlenir.
o yüzden yıl sonuna doğru cezalar yağar eğer kota dolmadı ise.
devlete bu kadar para lazımken bence riske girmeyin.
médiocrité partout
misina ile bir köşeden girip , gerdirip arkasını keserek ilerlersiniz. ya da diş ipini iki kat yaparak da olur ama inceldikçe kopar.
kalan silikonu da kabasını spatula ile alıp, en son kalanları da gaz yağı ile çöze çöze 2 günde halledersiniz.
gerçi plakayı söktükten sonra üstüne yine plaka geleceği için ben olsam silikonlu plakayı sökerim misina ile , kabasını temizleyip, üstüne plakalık vidalayıp + standart plaka takar geçerim. nasılsa görünmeyecek
Para lazım oldukça yeni bir adet çıkarıyorlar. Bir ara cam filmlerine takmışlardı millet ceza yememek için filmleri söktü sonra unutuldu gitti. Şimdide buna taktılar. Bunu da alacaklarını aldıktan sonra unutup gidecekler.
Yerli ve milli Tuscon'ların parası... neyse..
QR kodlu plaka alma prosedürü nedir deneyimleyen varmı?
Bağış yapmadığınız sürece 3 harf + 3 rakam kombinasyonu geliyor. app plakada hepsi dip dibe oluyor. Estetik açısından aşırı kötü bir görüntü oluşturuyor.
Ben tüm araçlarımda plaka temizliğine dikkat ediyorum. Kendi aracımın ön plakasını daha yeni değiştirdim, sırf çizildiği için. 3 harf + 3 rakamda orijinal baskı, app plakadan çok daha okunaklı ve muntazam duruyor.
zaten "bu yıl kesilecek ceza tutarı" diye bir hedef konması , asıl niyeti belli ediyor
ulan sen daha az ceza kesme hedefi koy , yani insanların kurallara daha fazla riayet etmesini sağla , hedefin toplumsal gelişim olsun
daha çok ceza diye hedef mi olur allah aşkına?
Tesla Model Y Sr
Bir dönem plakam sizinki gibi gayet okunaklı iken marina girişindeki kamera bir rakamı eksik okuyordu.
Muhtemelen devletin temel beklentisi, plakası sistem tarafından okunamadığı için başkaca cezalardan muaf olma durumu/ihtimali. Tabi bu konuda çalışırken kuru/yaş ayrımı yapmadan, personele gerekli eğitimi vermeden sahaya hedefler verip çıkartma yapınca olan bizlere oluyor.
Halbuki geçtin qr kodlu plakaya al bizden 300-500 güzelce sistemin okuyacağı app yi bas bu çile bitsin![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)