ÖTV ile birlikte yüzde 5-15 fiyat artışı yaşayan sıfır otomobillere nisan ayında bu kez yüzde 20 civarında kur farkı zammı yapılması bekleniyor.
ÖTV ile birlikte yüzde 5-15 fiyat artışı yaşayan sıfır otomobillere nisan ayında bu kez yüzde 20 civarında kur farkı zammı yapılması bekleniyor.
Zamlar bünyede alışkanlık yaptı artık girip de yazan olmuyor o yüzden.
Amerika'da birkaç sene önce 15 cent mi neydi yalan olmasın, benzine zam yaptılar diye adamların hepsi kontak kapatmıştı.Ben benzini 5.25'ten sonra takip etmeyi bıraktım.Sıfır araba hayal, ikinci el yeni modeller de saçma geliyor artık, f/p diye bir şey kalmadı yeni arabalarda.
Yazık valla ağlanacak halimize bile gülüyorum.
Eldeki aracın kıymetini bilin derim; naçizane![]()
nezaman arabayı satıp değiştirme planına girsem zam haberi geliyor vazgeçiyorum bu 2. oldu![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Öyle abi.Ben zamanında yüklü kredi çekip Passat alıp, sonra onları galerisinde satan adam gördüm.Vergiler artmadan önce aldığı araçları sıra bekleniyor diye bayiyle aynı paraya koydu sattı...
Dayımın 75 bine 2010 senesinde aldığı sıfır 3 serisinin muadili şimdi 127 bin mi ne olmuş, net hatırlamıyorum.E34 alayım dedim o bile 12-18 civarıydı şimdi temizleri 22-25 bandında.Saysak sabaha kadar sayarız, rezalet...
Duyarsızlaştırılmanın dik alasını yaşıyoruz, yaşadık, bitirdik. Önce ötekileştirildik, ayrıla ayrıla, sıra bize gelene kadar sesimizi çıkarmadık ciddiyetin farkına varamadık. Şimdi sıra bize geldi ama ne ses çıkaracak cesaret ne de birlik varİzlemeye devam.
Tabi en büyük kaybımımız bu 20 30 yıl içerisinde dünyaya gelmiş olmak. Ve bu topraklardaIrkım ve dinimden asla vazgeçmem ama insana daha çok değer verilen bir ülkede yaşamak en çok istediğim şey.
Tam zamanında değiştirmişim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)