Çalgan buluşmasına geldiğin kamyoneti hatırlıyorum :D
Printable View
bi arkadaşımın her olay sonrası sarfettiği bi söz var :
ucuz atlattık. fakiriz ya mecbur ucuza atlatıyoruz :/
:)
Benzin pompacıları neyin tribine girip öyle davranıyor onu da anlamadım. Gerçi cebinde 48 ay taksitli iphone 7 plus vardır onun şekline giriyorlardır.
Bu türkiye ye has bir şey değiki , dünyada capitalizmin egemen olduğu hangi ülkeye giderseniz gidin , kılık kıyafetiniz, bindiğiniz araba, taktığınız saat vs. vs. ile yargılanırsınız en başta. Çok sıkıntı yapacak bir durum değil bence , kimse burda inkar da etmesin. hepimiz yapıyoruz zaman zaman. Çünkü doğduk doğalı bunun içinde büyümüşüz. kimse gökten inmedi heralde bugüne başka bir gezegenden ?
Ben bu konuda biraz daha tecrübeliyim , o yüzden pek yaptığım bir şey değil. Tüccar bir babanın oğlu ve küçüklüğümden beri tahtakalede yetişince , parayla imanın kimde olduğunun belli olmadığını çok iyi anlıyorsunuz küçüklükten :) Tahtakalede öyle adamlar gezerdiki , adamın tipini yürüyüşünü görseniz cebine 5 lira sıkıştırırsınız git amca bir çorba iç benden diye , keza bende öyle sanardım dükkana girer çıkarlardı. Oysaki adamların hanları hamamları dükkanları belki 100 milyon liralık adamlar :) Bir tanede değil böyle tip çok vardı eskiden. Şimdi çocukları pek öyle değil ama çatır çatır sefasını sürüyorlar onların yemediği paraların :D
otoyoun sol şeridinde giderken bi kısım pahalı veya kendisine yediremeyen araç sahipleri'de şeridinde düzgün giderken bi anda değişime uğrayıp bu araç beni nasıl geçer psikolojisine katılıp bi anda bizi geçerken buluyorum :D Buda değişik rastladığımız olaylardan birisi
bu arada aklıma geldi , geçen lüks bir hastaneye gittim kasalı dobloyla valeye yanaştım , dedim yıkamada istiyorum. Arabayı aldığımda vale çocuk abi silecek suyu bitmişti doldurttum benden olsun oda dedi acınası gözlerle bakarak , allah razı olsun kardeşim dedim devam ettim ahaha :)
bu iş para işi değil mi? bugün var yarın yok, şimdi yok yarın belki koyacak yer yok... önemli olan insan olabilmek, hayatın her haline şükredip yine de keyifli olabilmek...
herzaman aynı şey başıma geliyor bi kere 5 dk arayla deniyelim dedik arkadaşda symbol var bide cla var ilk gittik cla ile ne sitenin etiketi ne bişey camı açmadan aldılar. 5 dk sonra symbolle girelim dedik kime geldin niye geldin 5 dk tuttu kapıda. :D valla nasıl beyinler çalışıyor hayret ediyorum.
3-4 sene önce galleria home store a arkadaşın uno hobby siyle gittim bırak valeyi arabayı park edemiyordum.
Yalnız herkes arkadına 1.6tdi yazılan rs4 gibiymiş burda.
Örnek verenlerin ortak özelliği; gerçekte o an göründüklerinden zengin olmaları
bana da sol şeritte giderken opelle, yol vermiyorlar, diğer arabalarla sıkıntı yaşamıyorum :)
Benim başıma hiç böyle şeyler gelmedi :D
Kendi yorumum; ben gelmesine fırsat vermedim sanırım.
22 yıldır tabanvayım şuana kadar her şeye sahip olduğumu düşünüyorum(manevi anlamda) arabanın, evin, yatın, katın sırasına daha var anı yaşamak daha önemli bence
Bi kız ile tanışmıştım,yanına linea ile gitmiştim ilk sefer. Kendi aracımdı.kız baya baya samimi olmuştu. Neyse bi sabah kahvaltıya gideceğiz dedim ki tofaşla gideyim. Kahvaltıdan sonra kızla görüşmedik daha hahahaha :D
Tüyap'ta fuarın 1 gün öncesi yükleme alanına standları kontrol için Range ile gelmiştim sabah baya erken bir saatti güvenlik kesinlikle giriş kartı bulunmayan araçları risk taşıyor diye alamıyoruz demişti . Aynı gün gece vardiyası değişimine müdürle beraber beyaz kapısında şirket logolu linea ile sorgusuz sualsiz girdik :D