User Tag List

Sayfa 2/8 İlkİlk 1234 ... SonSon
142 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Fakirim diye küçük göremezsin !

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    günlükte sürekli kia picanto ile geziyorum bide full kirli kışlık saç jant vs polis bile çevirmeyip çekil onumden çabuk geç işareti yapıyor arkadakini almak için

ışıklarda dilenci bile beni es geçip arkadaki araca gidiyoken bence senin yaşadığın normal

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

mtay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ye kürküm ye dünyası...
    Günlük o adamdan en az 2 saat fazla vaktini trafikten kısıp kendine ailene ayırman sana yeter dostum.
    X-Trail'i alıp karşısına çekmen dileğimle takma diyorum, bide atasözü; Etme eşşekle muhabbet........

halilcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @MK8800 ben bir adam biliyorum yaşadığı şehrin net varlıkta ilk beşindedir ama otobüse dolmuşa biniyor mesela

QQ nedir onu bende anlamadım bugattinin falan yeni bir modeli herhalde dal...rağın hal ve hareketine bakılırsa

optimus_prime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ülke malesef 15 sene önce eşşeğe binerken bi arsa kapatıp 10 daire yapan ve o 1 daireyi satıp QQ alan f30 alan tiplerle doldugu için bu tarz diyaloglar çok normal

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Poersche duruyorken anahtarlığı yürüttü birisi, dedim Doğuş'a gidip yenisini alayım... Konya yoluna girdim, parkettim girdim içeri 'ben porschenin anahtarlığını almak istiyorum çeşitlere bakacağım' dedim... yemin ederim adam hiç yerinden bile kalkmadı 'canım biz dağıtmıyoruz onları yaa, Etilerdeki falan dağıtıyor, ordan duydun herhalde!'... sonra olanları anlatmayım yakışmaz bana...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Runo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne zaman böyle şeyler olsa aklıma esnaf paket fluence'im gelir
    .

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O değilde şöyle 2342342 ay kökü faizli krediyle ''golf'' alıp binen ve nakit 3 liraya alacağı telefonu 7 liraya tarifeye ek 48 ay ile alan güruhtaki rahatlığa hastayım ben
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mercedes CLA verip VW Amarok aldım, çok eğleniyorum. Herkes inşaatta usta başı muamelesi yapıyor

Ozan Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Silivri'de 3-4sene önce arkadaşlarla Garden et lokantasına gidelim dedik..Benim avatar'daki Ford pick-up'la gittik makara olsun diye..Ki gayette toplu;diri bir araçtı..SEvgili vale; şöyle bir yüz silkti ve şu boş alana alabilirsiniz dedi..Bir hafta sonra yine aynı arkadaşın Panamera'sı ile gittik..Aynı vale'ye denk getirdik..Büyük bir hevesle kapıları açtığındaki yüz ifadesini görmeniz gerekirdi..Mayo şort,tshirt ve parmak arasıyla indik,bir önceki hafta yapmış olduğumuz gibi.."Boş yeri biz biliyoruz,sana gerek yok üstad" demiştik..
    Çalıştığım iş nedeniyle dünya kadar parası olupta;2000-2005model araçlara binen,üstü başı normal mağazalardan alınma takımlardan oluşan zenginler tanırım..bu iş dış görünüş yada o an gördüğünüz araç/giyim v.b şeyler ile ölçülmez..
    Kafayı takmaya değmez;bayiye gidip test edin,işi kendiniz halledin

kado - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Para - iman ilişkisi
    ‎kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..

220T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 yıl önce, Ezidîler Türkiye'ye kaçarken bir adam ailesiyle birlikte, Şırnak üzerinden Türkiye'ye geçebilmek için, bir köylüden eşeğini vermesini istiyor.Karşılığında ise sıfır Land Cruiser'ini köylüye vermeyi teklif ediyor.Lakin köylü eşeğini vermiyor.

Satın alınacak bir şey yoksa para yalnızca kağıttır.
    Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.

ramo35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ismini ve nickini vermiyorum kendisi buraya üyedir eskiden anadolu yakasında kadıköyde uğrak bir oto yıkamayı o işletirdi her neyse...
    sene 2010 yaz ayında bile 2 günde bir kere aracımı yıkatırım iç dış çünkü öyle seviyordum ilk arabamdı. Gittim o ***** yere (şahıs ve marka ismi vermiyorum) 2 saat bekledim dedilerki sıra var hay hay ama gel gelelim dışardan araçlar bam diye girip iç dışa başlandı ki ben hariç 2 araç dışında kimse de beklemiyordu (o 2 araçta ibiza ve fiat 500 dü sanırım) escalade mi dersin 15 dakika sonra arayla corvette ve camaro mu dersin yarım saat sonra 911 i mi dersin....Dedim ki 2 saati geçiktir bekliyorum sıradayım ve diğer arkadaşlarla bizim önümüzdeki ne kadar lüks araç varsa geldi gitti araya dışardan gelmelerine rağmen bu araçları alıyorsun kaç saattir burda bekletmek zorundamısın bizi dedim... Onlar randevu ları vardı öyle geldiler...911 Lİ arkadaş gayet samimi ve mütavazi biriydi ortak arkadaşlarımdan az çok bilirdim yanaştım dedim ki randevu mu aldın Hayır dedi...Sonra o ŞAHSA gidip lüks değil kıçı kırık CORSA diye saatlerce beklettin şimdi ...... firmana mail olarak sövüyorum dedim ne istiyorsan yap dedi bir daha kapısından geçmedim gidenede ne güzel yapıyorsun hep git dedim. Çok şükür o zamanda bu zamanda çok araca bindim o zaman 19-20 yaşımdaydım kim adam kim değil bir bakışta yada hareketle anlamıyordum ama artık şükür ki hem izlenemim ve fikrim oluyor

buda böyle birşeydi içimde kalmıştı...

131mirafiori - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    27 senedir biz de olduğundan ve manevi bağlantı çok olduğundan 131 e biniyoruz , tek sevmediğim durumu trafikte falan ''sen kimsin la geç hadi geç'' şeklinde yol veren tipler onun harici hiç bir sorunu yok (Bir de freni tutmaz diye yol verenler var onlara da tutuyor ****** dumun diyip geçiyorum)

Sizin olay motordan kaynaklı biraz sanki 3-4 liralık güzel görünümlü motorlarla bu sorun ortadan kalkar
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    itin köpeğin maskarası değil, Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin bekçisi, askeriyim.

Silence45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Poersche duruyorken anahtarlığı yürüttü birisi, dedim Doğuş'a gidip yenisini alayım... Konya yoluna girdim, parkettim girdim içeri 'ben porschenin anahtarlığını almak istiyorum çeşitlere bakacağım' dedim... yemin ederim adam hiç yerinden bile kalkmadı 'canım biz dağıtmıyoruz onları yaa, Etilerdeki falan dağıtıyor, ordan duydun herhalde!'... sonra olanları anlatmayım yakışmaz bana...
    Ya abi ciddi anlamda merak ettim O tavır nedir Allah aşkına, insanların esnaflık anlayışları bile kalmadı. Eski işyerimde veya bugün alışverişe gittiğim avmde şundan var mı diye soruyorum, bu mu diye saçma sapan bir model gösteriyor hayır diyorum ve gidiyor yüzümüze bakmadan. Rezil bi haldeyiz gerçekten.

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecen haftalarda yasadigim sehirde surekli gordugum mod lu GTR35 i yine gordum eleman kahve almak icin durmus, bende. Basladik konusmaya vs.. abartisiz 1.5 saat lafladik ayak ustu. Nefret ediyorum sahip olduklariyla ovunenden paylasmasini bilmeyenden.

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilgisayar sektöründe iken 96 senesinde bi abim ile eyüp taraflarında bi hana gittik. Abi içerde çalışıyor üstü yemin ediyorum bataklıktan çıkmış boya is adam simsiyah olmuş neyse bekledik işini bitirdi geldi.Bu arada bize çay çorba vs. kardeşim nasılsınız keyfiniz sağlığını nasıl derken bülent gel dedi kardeş sende gel dedi.
    Çıktık otopark'a brandalı bi araba gemi gibi bak bülent yeni aldım efsane bişey incele dedi. Arkadaşlar haaytımda ilk ve tek olmuştur adam brandayı açtı sıfır z28 dondum kaldım bir dahada kimseye dış görünüşünden etiket biçmedim.

K0213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 aydır 80 model Fiat Ritmo ile günlük her yere gidiyorum, geri vites dişlisi de sıyırdı çok sorda kalırsam geri itiyorum aracı.
    İş yerimiz tadilatta olduğu için kir pas içinde bir tulum veya eşofman ve sweetshort ile geziyorum, ayakkabılarım leş.
    ama her yere eski arabam ve leş gibi üstüm ile gidiyorum çünkü her seferinde üstümü değiştirmek büyük zaman kaybı oluyor.
    Dediğin bazı şeyler nadiren de olsa dikkatimi çekiyor ama ne polemiğe giriyorum ne de kafama takıyorum!
    Çünkü kendimi, ne olduğumu biliyorum ve kimsenin hangi sosyoekonomiden geldiğimi bilmesi gerekmiyor.
    Fiat's Are Faster Than You Think!

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Silence45 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya abi ciddi anlamda merak ettim O tavır nedir Allah aşkına, insanların esnaflık anlayışları bile kalmadı. Eski işyerimde veya bugün alışverişe gittiğim avmde şundan var mı diye soruyorum, bu mu diye saçma sapan bir model gösteriyor hayır diyorum ve gidiyor yüzümüze bakmadan. Rezil bi haldeyiz gerçekten.
    ben şantiyeci adamım, özel günler harici takım giymem, kravat hiç takmam, gömlek dolapta toplasan 5i geçmez... sonuç: 'sen kimsin la!'
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

osmanaydo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı sitenin, aynı güvenlik görevlisi, kamyonetle gittiğimde farklı, otomobille farklı karşılıyor.
    Gözünün içine bakıyorum, o inatla arabaya bakıyor.
    Yapacak bişey yok.
    Düz adam___

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler