Otomobil bir insanın ekonomik durumunun göstergesi olmamalı. ben buna yıllardır iğreti olurum. Çok yakın aile dostumuz var. 40 ın üstünde dairesi ve dükkanı kirada. aylık geliri 100 bin in üstünde fakat 2006 model otomatik polo ya biniyor. on numarada hayatını yaşıyor. yılın yarısı yurt dışında gezer. muhteşem bir evi var ama arabası bu.bende hiç birzaman 1 tane arabaya çok yüksek paralar bağlamayı doğru bulmuyorum.
Benim prensibim yaşayabileceğin en güzel evi al, araban seni A noktasından B noktasına götürsün yeter...... Seni tanımayan birine ne hava atacaksın....
Kriz çıkınca görürüz kredi ile alınan lüks arabalara ne olacağını......
İshak Alaton veya Üzeyir Garih'in bir sözü vardı "Biz insanları kıyafetine göre karşılar, muhabbetlerine göre uğurlarız" diye...... Seni tanıyanlar-tanışanlar biliyor zaten, no problem....
Okumadan imzalamam.....
Para ile imanın kimde olduğu belli olmaz
Örnek instagram![]()
Yaşadığım yerin yakınında kafeler var.Birgün arkadaşla birşeyler içmeye gittik yürüyerek kahvenin yanına ufak çikolata getirirler normalde öğün getirmedi.Garsonu çağırdım dedim parası neyse vericem getirirmisin ya..şak masaya bakmadı bile.Bir daha çağırdım fırçaladım bunu ilgilenmediği için birde artistlik yaptı. Öbür hafta tt ile yanaşınca kapıya masanın sandalyesini çekmeler sigarayı yakmalar filan.Ogünden sonra anladım arabanın bu ülkede prestij olarak göründüğünü.
Çok sevdiğimiz arabalara binemeyeceğiz bu sebepten burada yaşarsak.. Opel calibra çocukluk hayalimdi mesela hiç de sıkılmadım her zaman güzel geldi bana.. 3 gün bindim trafikte fena itip kakıyorlar..
İş yerinin bipperı var o da aynı. Arkana geçen selektör atıyor. Beyimizin önünden gidemeyiz. Statümüz yetmiyo sanırım
Fiat 500üm vardı onu da sürekli bi itip kakma durumu vardı. Hatta bununla da sınırlı değil herkes sizi dövme hakkı buluyo kedinde feminen araçlara binersenizHer gün kavga.
X5 polat alemdar kasa, zifiri filmli siyah c180, e60 bunlarda sıkıntı yaşamadım.. İstediğiniz kadar abuk kullanın kimse korna falan çalmıyodu bunlara.
Umursamamak lazım sanırım. Yoksa zenginliğin sonu yok illa ki birileri birilerini hakir görücek. Attan büyük deve var.
İzmirde rahat ettim ama kimse kimseyi ezmeye çalışmıyor gibi geldi.
Sol şeritte cla,bmw sellektorune maruz kalan arkadaşlara 1.6 136 astra öneririm çok keyifli oluyor hahha
Livestrong
bmw varken fullüyormuyuz abi,polo varken az yakar 50 tl lik mi abi))
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Suratının ortasına 2 tane geçirecektin. İnsanları böyle aşşağılayıp hor gören insanlarla malesef aynı dünyayı paylaşıyoruz. Para dediğin nedir ki bugün var yarın yok. İnsanlığını kaybetmiş mahlukat.
Trafik sigortası, kasko, dask, sağlık sigortası ve tüm sigortacılık işlemlerinizde hizmetinizdeyiz. Dm atarak iletişime geçebilirsiniz.
beni beykozda sahilde bi cafenin otoparkına palioyla bos yer olmasına ragmen almamışlardı , dönüp pontiacı alıp gitmiştim vale toplarımı opecekti , iceri girip yönetici / müdür kimse işte onunla görüşüp iletmiştim durumu. gerçi kimi kime şikayet ediyorsun haberi yokmuş gibi davranmıştı halbuki kendisi valelere iletiyodur alın almayın şu şu tip araçları diye.
Geçen sene benim eküri Almanya ya gitmişti okul için. Odtulu düzgün ama öğretmen çocuğudur durumu belli zaten. Ama ikimiz de araba hastasıyız Tesla manyagiyiz. Denk geldim girdim içeri Levent dedi. Ama Türkiye de yaşanılan bu tür olaylarin ezikliği de var hani alıcı değiliz sie cekerler mi tipimize bakip acaba vs diye. Abi öyle bir ilgilendi ki alamayacigim icin ben mahcup oldum demisti. Müşterisi olmasina ragmen, alamam ogrenciyim sadece teslayi seviyorum bakmak icin gelmistim dememe ragmen özel olarak geldi olsun deyip tanitti broşür verdi falan demişti. Müşterisi olmasa test sürüsüne de cikariz tekrar gel falan demis hatta. Ulan dedim medeniyet böyle bir şey... Üreten adamlar bizim kadar kadar kasıntı değil maalesef...
Benim başıma ise Adana turgut ozalda benzer olay geldi ama tam tersi. Yine benim ayni ekuriyle yazin ortasi aksam ustu yürüyüs yapiyoruz özal s.demirel falan terlik sorttam hangoverin onune geldik bilen bilir. Kapida kizlar falan var sigara icmeye çıkmışlar böyle sanki davete gelmis gibi gece kıyafetleri topuklular falan o bicim. Herkes elit herkes nezih (!?), velhasil tam o sira hangoverin ara sokaktan ana caddeye kirmizi bi 320 cabrio cikti. Bekliyor yola girmek için. Allahim o elit görünen kizlarin laflarıni duymaniz lazim. Kezbana donustuler birden. Of araban olim... Ates gibiymissin Masallah kıpkırmızı falan. Ulan biz utandik arkadasla yuruduk gittik. Eleman da orali olmadi sakin sakin basti gitti helal dedim prim vermedi...
Ayni dunya iki farkli milliyet iste... Kafa yapisi daha dogrusu... Maalesef böyle bi ülke olduk... Bunlar hep parasizliktan, ekonominin cort olup orta kesimin ortadan kalkıp insanlarin ya cok zengin ya cok fakir olmasindan kaynakli... Eğitim denen sey zaten yok... Hayirlisi diyelim ne diyelim...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)