User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
29 sonuçtan 20 ile 29 arası

Konu: Apple Hakkında fikir,Kararsız kaldım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elindeki telefon sıfır.. Swap cihazların sorunu olmaz önce onu söyleyeyim.
    Ama satıp 6s değil, 7 alabiliyorsan onu al. Yoksa kullanmaya devam et. Swap içine sinmiyor tedirgin ediyor belli ki.. Ama gereksiz bir tedirginlik bu..
    Ben de swap kullandım iphone 4 zamanlarında. Swap diye verdikleri telefon mağazadan aldığım telefondan çok daha iyi kondisyonda çıkmıştı. Daha hızlıydı vsvs..

Ya da ikinci seçenek, para ediyorken sat, ikinci el 6s al.
    bu gün 10 liraya satabileceğin ip6, yazın 8-9 liralara inecek.
    Hele ki eylül ayına kadar elinden çıkarmazsan (yeni model çıkıyor), bu gün 10 liraya satabileceğin telefon, ekim ayında 5-6 liralara satabileceksin ancak.

Ben olsam kullanmaya devam ederdim.

İzzet Göçmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elindeki telefon sıfır.. Swap cihazların sorunu olmaz önce onu söyleyeyim.
    Ama satıp 6s değil, 7 alabiliyorsan onu al. Yoksa kullanmaya devam et. Swap içine sinmiyor tedirgin ediyor belli ki.. Ama gereksiz bir tedirginlik bu..
    Ben de swap kullandım iphone 4 zamanlarında. Swap diye verdikleri telefon mağazadan aldığım telefondan çok daha iyi kondisyonda çıkmıştı. Daha hızlıydı vsvs..

Ya da ikinci seçenek, para ediyorken sat, ikinci el 6s al.
    bu gün 10 liraya satabileceğin ip6, yazın 8-9 liralara inecek.
    Hele ki eylül ayına kadar elinden çıkarmazsan (yeni model çıkıyor), bu gün 10 liraya satabileceğin telefon, ekim ayında 5-6 liralara satabileceksin ancak.

Ben olsam kullanmaya devam ederdim.
    swap cihaz 5 ayda wifi sıkıntısı verdi dediginizden korkum yok genel olarak acaba bir sorun cıkarsa diye üzülüyorum mesela olduki gene wifi sıkıntısı cıktı ve garantisi bitti,nasıl hallederim nasıl yaparım,telefondan memnunum sadece genel olarak endiselerim var 1600 civari düsünüyorum garantisi bitcek dahi olsa sifir cihaz sonucta satabilirsem bütceme uygun birseyler bakarım

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İzzet Göçmen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sanırım öyle olucak gecen apple simgesi altındaki ufacık göcükten garanti disi bıraktılar cihazimi müsteri iliskileriyle görüsmelerim sonucu kendileri inceleyip,degisim verdiler garantim olmasa elimde wifisi bozuk bi cihaz olucaktı
    wi fi problemi bende de var nereye garantiye veriyorsunuz ?

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Swapten 3 kez telefon değiştirmiş biri olarak bence kullanmaya devam et derim. Ben hala 4S kullanıyorum, bozulacağı günü bekliyorum. Bozulduğu gün de gidip Asus Zenfone alacağım, telefona fazla para vermek hiç aklıma yatmıyor.

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    özellik aramıyorum pek wp,face,banka hesaplarımı kontrol edeyim,maillerim adam akıllı görünsün,stabilite sadelik ve kalite arıyorum yoksa dün gittim eve yedek gm 5m plus aldım 1200 e
    hocam tavsiye ettiğim xiomi mi mix de bütün aklınıza gelecek hesaplar kontrol edebilir mailleride karşı taraf yollamadan gelir o derece hızlı makine ve tasarım ve sadelik süper ekranı bile çıtasız daha ne kadar sade olabilirki birde bana göre kaliteli 18 ayar altın malzeme kullanılmıs arkasında ve ben 7 plus ım olmasına ragmen xiomi mi mix diyorum çinlileri iphone u diye geçior

sinisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim 5s in de sarj problemi başladı pilde şişti galiba ekran hafif dışarı geldi, 7 lere baktım 6 dan farkı yok gibi hem de ekimde gelecek yeni iphone hakkında güzel söylentiler var, bu arada store da iphone se gördüm, 5s kasa 6s işlemci, fiyatı da 7nin yarısı nerdeyse kullanan var mıdır?

arda35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sinisa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim 5s in de sarj problemi başladı pilde şişti galiba ekran hafif dışarı geldi, 7 lere baktım 6 dan farkı yok gibi hem de ekimde gelecek yeni iphone hakkında güzel söylentiler var, bu arada store da iphone se gördüm, 5s kasa 6s işlemci, fiyatı da 7nin yarısı nerdeyse kullanan var mıdır?
    iPhone SE kullandım geçen sene. Babam halen kullanıyor. Tam fiyat performans telefonudur. Benim diyen android'in içinden geçer. Mesela kendisinden çok daha donanımlı galaxy s7 için periscope açıkken ısındığından dert yanmış çoğu kullanıcı. Se ile böyle dertlere gark olmazsınız. İmkan varsa 64'lük alın hatta. 6s'le aman aman bi farkı yok. Pili de gayet iyi gider.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    wi fi problemi bende de var nereye garantiye veriyorsunuz ?
    wifi sıkıntısı oldugunu söylerseniz yeterli olur ama yanında telefonun kendi kendine kapandıgını,bir iki sorun daha eklerseniz daha olumlu olur

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İzzet Göçmen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    wifi sıkıntısı oldugunu söylerseniz yeterli olur ama yanında telefonun kendi kendine kapandıgını,bir iki sorun daha eklerseniz daha olumlu olur
    yok ona eyvallah anladım da, manisa'da apple store olmadığı için siz nereye gönderiyorsunuz telefonu minvalinde sordum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok ona eyvallah anladım da, manisa'da apple store olmadığı için siz nereye gönderiyorsunuz telefonu minvalinde sordum
    ilk telefonum izmir basarıda degisim görmüştü,genpaya randevu almıstım fakat oraya vermek istedim garanti disi bıraktılar direk bakmadan kücük ezik yüzünden kavga ettim orda,aldım cıktım telefonu genpa ya bıraktım,manisaya dönünce müsteri hizmetlerini arayım durumu anlattım telefonum applecare ye gitti orda sıfır cihaz degisimi gördü

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler