internet cafeler geri gelir 1-2 aya kadar![]()
internet cafeler geri gelir 1-2 aya kadar![]()
Son dakika: İnternet kullanımında yeni dönem! Bu saatler arasında...
BTK'nın hazırladığı adil kullanım noktasının kademeli olarak kaldırılmasına ilişkin düzenlemeyle asgari hızlar yükselecek, saat 02.00-08.00 arası internet kullanımları dahil edilmeyecek ve kota uygulaması 31 Aralık 2018'de tamamen kaldırılacak.
mıllıyette yazıyor ama tum turkıyede başladı dıye .
Superonline ı aradım sordum. Yok öyle bişey, şehir efsanesi dedi. Sadece 02.00 ve 08.00 kısmı doğru dedi.
hazır konu açılmışken
dsmart kullanıcısıyım ve taahhüt bitti sonunda
film+belgesel kanalları ve internet için ne önerirsiniz
Tarifeler - İnternet | Kablo uydunet fiyatları açıklamış . dediğim gibi aşımda 1 gb 2 tl
Superonline fiberle ilk adımını attığından beri sadece ve sadece onu kullanıyorum.
ne zamanki bir kaç sene önce süperonline ı turkcell firması satın aldı o gün başladım kara kara düşünmeye...
Haklıda çıktım ilk adımları AKK koymak oldu (eskiden süperonline fiber 49 tl 10 mbps sınırsız idi 1 terebayt indirdiğim ayı bilirim)
şimdi süperonline adına bakınca galiba şartlar iyileşmiş gibi gözüküyor fakat turkcell bu, affetmez adamı zi...er.
şu an için ilk aylık faturamı bekliyor olacağım rötreşambırımı giydim bekliyorum. Elimde martini çift zeytinli.
Yeni uydunet gel yerleştirelim kampanyaları(BTK ne zaman bir *** yapsa hep zarar)
Uydunet Tarifeleri, Kablonet, Kablo İnternet Fiyatı
Resmi tepkim
![]()
öyle deme birader avrupada daha pahalıymış. domatesi taneyle alıyorlarmış. adamlar domates yiyemiyor olum domates. tuvaletlerinde taharet musluğu yok düşün su bile ne kadar pahalı diyerek avuturlar kendilerini.
problem yok yolmaya devam. artık sokaklarda bile beleş hale gelmeye başlamış bir teknolojinin fiyatlarına bak.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
uydunet'e bakmadınız galiba
link:Uydunet Tarifeleri, Kablonet, Kablo İnternet Fiyatı
Böyle bir haber yok. TTNet ve Superonline ile konuştum, bu tarz bir uygulama olmayacak dediler.
Siz: 'böyle haber yok. TTnet ve superonline ile konuştum dediniz.' bunlarda yok demediniz. neyse yanlış yazmış olabilirsiniz
Kablonet(uydunet) çalışanları haziranda bütün firmaların bu tip kotalara geçecekleri filan söylemişler hayırlısı
ttnet + tivibu(çanak antenli değil) kullanıyorum 70 tl gayet iyi. bir kere olsun donma yaşamadım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)