User Tag List

Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon
124 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: İlanlardaki "Kalbini Kırarım" ifadesini tartışalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Atarlı giderli ergen kafasıyla ilan verenlerden nefret ediyorum.

- Şunu derseniz kalbinizi kırarım bunu sorarsanız kalbinizi kırarım. Adam soracak kimse kusura bakmasın para ağaçtan toplanmıyor. Çoğu kişi tek sermayesini gömüyor arabaya isteyen istediğini sorar.

- ''İsteyene satarız''. Becerebiliyorsan istemeyene sat bakalım

- ''Keyfe keder satılık'' Alırsan ekime almazsan kasıma demek istiyor kendince

Açıklamada bu tabirlere yer veren insan müsvettelerinin ilanları, hayalimdeki araba bile olsa direk kapatırım...

Berkerr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Önceden araba değiştireceğimiz zaman ilana koyar, alıcısını buldummu verir yenisine giderdik ama 110 binlik arabaya 65 verenler, 50+çek diyenler, 80'e bugün devir alırım diyenler. 70 binlik soğutuculu kasalı araç için arayıp içi bana yaramaz sök diyeninden tut bir sürü saçma sapan alakasız takas teklif edenler...

En son zaten kardeşimin 207'sini satarken çok garip modeller arayınca bende artık değiştireceğimiz araçları bayiye takasa veriyorum, belki kendim satsam 1-2 lira fark eder ama ne uğraşıcam.

Ayrıca absürt teklif edenlere yemişim kalbini, küfür edip kapattığım bile oldu...
    06 Toyota Hilux 2.5 4x4

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o kadar çok saçma mesaj atan var ki bi yerden sonra aynı şekilde cevap vermeye başlıyorsun. Eski aracımı satarken başıma gelmişti. Hemde forumdan birisi
    Daha sonra telefonla görüştük bu muhabbetin nerelere gittiğini tahmin edebiliyorsunuzdur. Ben seni forumda da biliyorum sen hep artis artis yazıyorsun gelirim arabanı da parçalarım seninde kafanı gözünü kırarım bla bla muhabbetler
    25.750 yazmıştım.

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pazarlık sünnettir ama pazarlık yaparsanız kalp kırarım.. hayırlı cumalar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnternette 16.500 yazan aracıma 13.000 eder.

Afedersiniz aynen şu şekilde konuşuyor : La Başgan Piyasada çilekeş dolmuş. Biz şu şu .. plakayı 13 kağıda aldık. Oraya gelirsem dediğin haricinde bir şey çıkarsa. Gavga ederiz.

Şimdi ben bu yukarıdaki yabiğe nasıl cevap vereyim. Git hesabına uyanı al diyorum, bana atar yapma diyor.

Ben kalbini kırarım yazanlara tamamıyla hak veriyorum.
    Coğrafya kaderdir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben eski aracımı satarkan ilana:

pazarlık yok son fiyattır ve buna rağmen telefonda olsun araba başında olsun pazarlık
    mevzusuna gireceksiniz her teklifinizde ilandaki fiyatın üzerine + 250 tl eklenecektir yazdım.
    arayanların biri bile şu kadar param var,şu olur mu,şunu sök öyle alayım vs... muhabbetine bile girmedi.

yani pazarlık yaparım diye fiyatını 2000-3000-5000 herneyse fazla yazmam.
    fiyat neyse odur bütçesi uygun olan alır gider.

ha kendim bakarken de ilanı okurum pazarlık yok falan diyorsa hiç konusunu bile açmam.
    beğendiysem gider baktırır alırım.

rain man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o kadar çok saçma mesaj atan var ki bi yerden sonra aynı şekilde cevap vermeye başlıyorsun. Eski aracımı satarken başıma gelmişti. Hemde forumdan birisi
    Daha sonra telefonla görüştük bu muhabbetin nerelere gittiğini tahmin edebiliyorsunuzdur. Ben seni forumda da biliyorum sen hep artis artis yazıyorsun gelirim arabanı da parçalarım seninde kafanı gözünü kırarım bla bla muhabbetler
    25.750 yazmıştım.
    kim bu artist?

Eğer forumu takip ediyorsa buraya mesaj yazsın o delikanlı. Neyin atarını yapıyorsa artık.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi tanıdığın rubicon'u benim ilanımda 225 bin TL den satılıyor. Gelen mesajları görseniz...

160bin vereyim hemen geleyim
    180bine olur mu?

gibi birsürü teklif. İnsanlar yoklayabiliyor ne dicem onlara ? Malesef olmaz diye cevap yazıyorsuz sadece. Ama birkeresinde iphone 7 ilanı açtım 2800den 18 ay garantili telefon bu (şuan 3800). Neyse bigün biri 2000 vereyim dedi ona bitane anası ağlamış 16gb 6s ilanı attım sen bunu al dedim. Bence iyi yaptım

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben istedigim fiyatı vermeyenlere sen sıkısma 15 ver diyorum

arda35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burak_2885 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi tanıdığın rubicon'u benim ilanımda 225 bin TL den satılıyor. Gelen mesajları görseniz...

160bin vereyim hemen geleyim
    180bine olur mu?

gibi birsürü teklif. İnsanlar yoklayabiliyor ne dicem onlara ? Malesef olmaz diye cevap yazıyorsuz sadece. Ama birkeresinde iphone 7 ilanı açtım 2800den 18 ay garantili telefon bu (şuan 3800). Neyse bigün biri 2000 vereyim dedi ona bitane anası ağlamış 16gb 6s ilanı attım sen bunu al dedim. Bence iyi yaptım
    Rubicon'u bilemem de telefon fiyatı saçma olmuş. iphone 7'nin sıfırı 3100 civarına çok rahat alınabiliyor şu anda. (2 yıl Apple tr garantili)
    Haliyle 2800 lira da en az 2000 kadar abes bi fiyat.

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hndcrx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben eski aracımı satarkan ilana:

pazarlık yok son fiyattır ve buna rağmen telefonda olsun araba başında olsun pazarlık
    mevzusuna gireceksiniz her teklifinizde ilandaki fiyatın üzerine + 250 tl eklenecektir yazdım.
    arayanların biri bile şu kadar param var,şu olur mu,şunu sök öyle alayım vs... muhabbetine bile girmedi.

yani pazarlık yaparım diye fiyatını 2000-3000-5000 herneyse fazla yazmam.
    fiyat neyse odur bütçesi uygun olan alır gider.

ha kendim bakarken de ilanı okurum pazarlık yok falan diyorsa hiç konusunu bile açmam.
    beğendiysem gider baktırır alırım.
    İlk arabamı satacağım sene 2010 yada 11 deneyimsizim bu konularda. İstediğim fiyat 6500tl idi ilan başlığına ve açıklama kısmına pazarlıksız son fiyatımdır lütfen pazarlık için aramayın dememe rağmen o kadar çok kişi pazarlık sünnettir pazarlıksız mal alınmaz 7000 yazsaydın 6500'de anlaşırdık ama şimdi 6000'e vermek zorundasın gibi saçma sapan kişilerle o kadar çok uğraştım ki 7250 yazdım 6750'ye 3. günü galericiye verdim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla yalan demiyeyim ben 50 yazan amerikanlara 25 teklif ediyorum , aramızdan birine denk geldiysem fazla sövmesin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk arabamı satacağım sene 2010 yada 11 deneyimsizim bu konularda. İstediğim fiyat 6500tl idi ilan başlığına ve açıklama kısmına pazarlıksız son fiyatımdır lütfen pazarlık için aramayın dememe rağmen o kadar çok kişi pazarlık sünnettir pazarlıksız mal alınmaz 7000 yazsaydın 6500'de anlaşırdık ama şimdi 6000'e vermek zorundasın gibi saçma sapan kişilerle o kadar çok uğraştım ki 7250 yazdım 6750'ye 3. günü galericiye verdim.
    sünnetmiş bilmemneymiş öyle şeylere inanmam
    bi bildiğim sünnet var 7 yaşında başıma geldi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şuan kendi aracım hem forumdan hemde galeriden ilanda , mesajlara zaten bakmıyorum . Telefonda da 585 ilan fiyatı olan aracıma 450 hazır diyen oluyor , elimden geldiğince polemiğe girmeden başımdan atmaya çalışıyorum çünkü hadi gel a.mk 400'e veriyim desen de alamayacak boş adamlar . Ha ama yalanı yok samimi olup sürekli oturup kalktığım galerici arkadaşlarım var yüzyüze iken piyasası sedan ve hızlı el değiştiren araçlara göre yavaş olan 250 ilan fiyatlı 4.20d'yi 210'a almıştım bu durumlarda da direk muhattap olmak ciddiyete bağlı yararlı olabiliyor .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    walla kalp kırmak ne ki
    itin götüne sokmaya çalışıyorum
    efendi adama efendi gibi ama ite it gibi davranıyorum
    şu olur mu bu olur mu diyenlerle dalga geçip sonra engelliyorum
    iyice pislik bir millet olduk araba satmak acayip dert ortalık soytarı dolu
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beni irite eden 'kalbini kırarım!' değil, 'KAPORASI ALINDI!'... ulen madem kaporasını aldın aracı neden satıştan çekmiyorsun? daha yüksen veren olsa vereceksin yani kısaca ben 'şerefsizim!' diyorsun, ya da aleni olarak yalan söyleyip hepimizi keriz yerine koyuyorsun!
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beni irite eden 'kalbini kırarım!' değil, 'KAPORASI ALINDI!'... ulen madem kaporasını aldın aracı neden satıştan çekmiyorsun? daha yüksen veren olsa vereceksin yani kısaca ben 'şerefsizim!' diyorsun, ya da aleni olarak yalan söyleyip hepimizi keriz yerine koyuyorsun!
    şöyle de olabiliyor ama abi
    ilanlar ***** artık genelde ücretli kaporayı alıyorsun ama ya bi sıkıntı çıkarsa bide adamdan ilan parası falan keseceksin
    gerçi kaporanın hepsini kesmen lazım ama ben girmiyorum o işlere uğraşmamak için hepsini yolluyorum
    keşke 2-3 gün ilanı görünmez yapabilesek böyle durumlar için
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

Samurai - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni trend bu sanirim favori ilanlarimin çoğu kaporasi alindiya dönmüş ama halen duruyor ?

Rec.O - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi bpiyasası 55 60 tl lik bir arabaya adam tutup 40 bin teklif ederse bu adama sövmemeyi nasıl başarırsınız? soruyorum size.. bende yazıyorum kalbini kırarım diye.. mantıklı bir biçimde pazarlık ypaılır ama buda yapılmaz...
    AP Type-R

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler