Çok başarılı uzun zamandir bu kadar soluksuz izledigim dizi olmamisti. Türk televizyon tarihinin en iyilerinin arasina girer net. Mustafa Kemal'in askerleriyiz
Çok başarılı uzun zamandir bu kadar soluksuz izledigim dizi olmamisti. Türk televizyon tarihinin en iyilerinin arasina girer net. Mustafa Kemal'in askerleriyiz
Kaya anladığım kadarıyla reina baskınındaki genç eleman, arkadaşını kaybedince giriyor olaya, dizi olduğu için gerçek kronolojiye uymuyor tabi ki
Söz dizisinin uzaktan akrabası , Dağ ve Dağ2 filmininde kardeşi gibi olmuş.. O kadar saçma dizilerin arasında Söz ile birlikte izlenebilir.. Güzel dizi güzel prodüksiyon![]()
Bahsedilen özel harekatcı.
"Behcet sağ eliyle intihar etmiş olamaz" - Son Dakika Haberler
Çok güzel konulara değinmişler, Behçet Oktay olayı Ergenekon kumpasları, kardak çıkartmasında bayrağı diken Ali Türkşen'in ceza evine atılması vs..
Ben bu kadar irdeleyici beklemiyordum. Bizim halka biraz fazla gelir bu tarz bir yapım umarım uzun soluklu olur. Ben sözü vs izlemiyordum milliyetçilik modasından dolayı para kazanma amaçlı yapılan bir proje olduğu için fakat burada değindikleri konular takip ettiğimiz önemsediğimiz olaylar olduğu için izlerken bitmesin dedim.
Behçet başkan ın sözde intihar ettiği silahın sağ elinde bulunması flan baya konuya deginmisler. Daha sonra behçet başkan ın yardımcısı özel harekat daire bsk yardımcısı emir gökpınar bizim polis okuluna müdür olmuştu. Bu olayi araştırmış daha sonra fazla kurcalama deyip dağ gibi adamı polis okuluna caktılar. Adapte olamadi zaten okulun içinde Fn maxi ile gezerdi. Bizde ona ozendik 200 kişi özel harekata gittik 2011 de. Daha sonra emir babayı emekli ettiler.
SWAT
Öncelikle, dizi reina ile başlayıp, diyarbakır okul baskınıyla devam ediyor. Ama kronoloji olarak ters.
Dizide ergenekon konusu, sloganlar benim beklentimin üstündeydi. Kadro olarak güzel buldum. Özellikle cüneyt arkının oğlu çok güzel bir karakter olmuş.
Dizide kadın oyuncularında profesyonel asker haraketleri ve aldıkları eğitim çok başarılı.
En sevdiğim dizinin 90dk olup. Sadece 6 bölüm yayınlanacak olması. Anlatacagını anlatıp hikayesi bitecek.
Atatürk e bu kadar yer verilmesi şaşırtıcı geldi. Atatürk sevmeyen birileri... nasıl bu senaryoya çekime onay verdi.
Cok kişinin hakkına girdiler. Ben de cok çektim bunlardan. Feto dedik ensemize vurdular sen kimsin diye. Şimdi anlıyorlar feto picinin nasıl bi oc olduğunu. Cooo..kk olaylar var cok burdakiler bilmez biz içindeyiz daha dizide kitapta anlatilanlar görünen yüzü.
Umarım dizide daha baska olaylara deginirler. Beğendim ben . taktikler düzenler tabiki çatışmalar flan bu şekilde değil. Elinde tüfek olan bir terörist varken kimse elindeki tüfeği bırakıp ailesini anlatmaz. Ama dizi tabi normal
SWAT
bu dizi fazla yaşamaz , yaşatmazlar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)