birazdan internetten izleyeceğim..
Printable View
birazdan internetten izleyeceğim..
Gülpembe beni mahvetti akşam akşam . Kalite giderek artıyor.
ben 1ve3. bölümleri net ten izledim 2yi birtürlü izleyemiyorum yok hiç bi yerde
iki bölümdür damardan giriyorlar helal olsun.
3. Bölüm efsane gözlerim doldu resmen. Giderek daha iyi oluyor dizi.
kalite artarken reytingler düşüyor malesef . 6 bölüm olmasa bitirirlerdi
Son sahnelerde gözümden yaş geldi yutkunamadım
Ne yazık ki ülkemizin izleyici kalitesini böyle başarılı bir yapımın izlenme oranlarından anlayabilirsiniz.
Bu arada erlik Türk mitolojisinde kötülük ,ülgen ise iyilik tanrısıymış.Temci Tolga Erlik ve çömez Kaya Ülgen .Alper Çağlar mitoloji yoluyla bize ipucu mu vermiş acaba :D
dizileri duygu yoksunu bir şekilde izlerdim hep ama bu dizi bir başka olmuş her bölüm bogazımı dahada düğümlüyor
Aynı şeyleri yazmak için geldim, ula Gülpembe sahnesi neydi yaa... En son uçak tepeyi bombalarken kamera patikada geri geri gidiyordu ya, biraz da o patlama duygusunu bastırmak için ayağa fırladım "ulan ne güzel çekmişler beaaaaaa" diye... Baktım hanım ağlıyor yanda zaten... Ben de arkaya kaçtım, içime ağlıyorum resmen.
Dizide bazı çekimler bazı sahneler biraz sırıtıyor ama bu tip detaylarda da yapım belli ediyor kendini.
Türünün en iyi örneği herhalde ama dediğiniz gibi, mal mal dizilerden, TV8'den falan fırsat bulamıyorlar.
Çok iyi bölümdü. Kaliteli dizi, bölümlerde üstüne koyarak gidiyor.
3. bölüm efsaneydi
bitmesin istedim
Çirkin Olsan Bile...
allah bu vatan ugruna sehıt dusen asker-polıs-sıvıl kım varsa ganı ganı rahmet eylesin...
bazı sahneler abartı vs diyorlar ama adamlar olanı yaşıyor
AYYILDIZ TİM auf Twitter: "Şimdi buradan vurulmadan aşağıya inecez aytac
#arıtlı… "
özel harekat için meslek olmuş bu iş
Bu vatanı karşılıksız seven nice yiğitler şehadete koşarak gitti. Ruhları şad olsun.
Emekli bir özel harekatçının dilinden..
Alıntı:
KİM BU ÖZEL HAREKATÇILAR..!!
...
Niye bu kadar düşmanı çok. ! 1984 yılında 45 kişiyle kuruldu ve o günden beri şehit veriyor. , ilk şehitler Komiser İdris AYDIN , Polis memuru Osman AVCI, , ilk gazisi Mehmet GÜMÜŞKAN ve daha sonrada şehit vermeye devam etti. , çünkü bunların dedeleri de Yemen'de Çanakkale 'de şehit düşmüşlerdi. , Bunlar da vatan sevgisi irsi ve bunlar bilmezler Kartalkaya'yı , , Uludağ'ı,Bodrum'u,Çeşme'yi .. Bunların bildiği Cudi,Gabar ,Tendürek ,Kelmehmet dağlarıdır. , Bunların bildiği Hakkari ,Şırnak,Uludere,Cizre,Yüksekova dır. , Tek sevdaları vardır VATAN,MİLLET,EZAN... Bunlar şehadete koşarlar ,şehit olmak için yarışırlar... Bunlar Anadolu'nun işçi ,memur,çoban çocuklarıdır.
...
Vatanı,milleti,bayrağı, ezanı namus sayarlar. , Devletin ekmeğini ve suyunu besmelesiz yiyip içmezler. , Devletin arazisine gecekondu bile yapmazlar. ! Çünkü garibin ,yetimin,şehidin hakkı olduğuna inanırlar. , Şehadete koşan bu insanlar haram yemezler. , Özel Harekatçıların çocukları baba özlemiyle büyürler.,, Babam yine mi göreve gidecek diye annelerine dert yanarlar., Bunların aileleri vatandan sonra gelir., Bunların düşmanı çoktur doğuda PKK,PYD batıda her türlü vatan haini ile mücadele ederler., Bunların efsanevi müdürleri Hüseyin KOCADAĞ ,İbrahim ŞAHİN ,Ziya ÖZDEMİR ,Ahmet KAPLAN gibi daha sayısız nice müdürleri vardır . , aynı zaman da PKK ya korku salan Korkut EKEN , rahmetli Kaşif KOZİNOĞLU gibi kahraman komutanları vardır. ,
...
Böyle bir ocakta kuruluşundan itibaren bu kahramanlarla yıllarca çalışmaktan gurur duyuyorum. , En son vatan hainleri Şehitler ocağı olan Özel Harekat Daire Başkanlığını bombaladığında çok şehit verdik , gazilerimiz oldu.Allah şehitlerimize cennet ,gazilerimize sağlıklı hayat sürmeyi nasip etsin. , Kahraman Kaşif komutanımın mekanı cennet olsun.Tüm özel harekatçı arkadaşlarımın Allah yar ve yardımcısı olsun .,
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. !
NE MUTLU VATAN BÖLÜNMESİN BAYRAK İNMESİN EZAN DİNMESİN DİYE SAVAŞAN TÜM POLİS VE ASKERLERİMİZE..
Bu hafta yeni bölüm yokmuş. 4 bölüm artarda yayınlanacakmış.