Hepimiz aklımızı yavaş yavaş yitireceğiz bu iğrenç memlekette.
Şaşırmadım açıkçası, kadına saygısı olmayan büyük bir kitle ile yaşamaya mecburuz. Aşağıdaki yazıya internette denk geldim, hazır konusu varken burada dursun.
Konya'da bulunduğum süre zarfı boyunca düşünecek çok vaktim oldu. Ama bu coğrafyanın geleneklerine saygısızlık etmemek adına düşünmedim.
Bunları götünden vurup tedavisini yapmadan ölene kadar oturduğu yerden kaldırmayacaksın ancak cezalarını çekmiş olurlar. Aq soysuz köpekleri
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
Gerileşmeye giden beynini örümcek ağları basmış at gözlüğü takmış kendini bir halt zanneden
Kansızlar ve onun yandaşlarının yarattığı toplumsal depremi
Her geçen gün daha çok hissediyoruz
O vurulan sizin karınız olsaydı acaba bana eksiyi basanlar yine eksi basarmıydı
Allah bu örümcek kafalılar gibi olmaktan uzak tutsun mübarek cuma günü hatrına allah bu kula layiki olan insanların yaşamasını sağlasın
Amin
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Muhafazakarlıktan, dinden imandan bahsedenlerin şahane ülkesinde insana verilen değerin kanıtı. Her yapılanın cezasız kaldığı ülkede daha çok olur böyle olaylar.
Trafikte diğer sürücülerin araç sürememesi, trafiği tıkaması, çekilmemesi vs herkesin sinirini bozabilir. Bana gün içinde 50 defa oluyor.
Nitekim kimseye de ateş etmiyorum. Hele kadınlara sadece sözlü uyarıda bulunup dikkat etmelerini söylemek dışında hiç bir şey yapmıyorum. Bu kadın üstelik bir de hamile.
Daha üst level bir hayvanlık yok galiba trafikte.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Haberle ilgili gelisme var.Kurtlar vadisinden ilham almislar.
Konya Merhaba Gazetesi - Konya Haberleri, Konya'dan son dakika gelişmeleri
Ulan hem gayrimeşru kovalıyorsun, hem de kendini yaptıgın işin dışında ele veriyorsun. Bu kadar salak olabilip nasıl gayrımeşrudan parayı vuruyor bu mallar benim aklım almıyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)