etkinlikleri oradan yazmıyoruz zaten... ben gideceğimiz bir etkinliği buradan duyururum beraber gideriz... Referans ile grup içine yeni arkadaş alımı yapıyoruz..Sizde araç ne var ?
Haftasonu yardırdık motorla ama kamp atmadık
Hala tulum alamadık yahu. Huskynin 300 tl gibi bir rakama -10 luk termal tulumu varmış yer kaplamıyormuş
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Motosiklet ile 9 günlük tatil sonrasında (çadırla) hayatımda yaptığım en güzel tatil oldu. Toplamda 4 gün motor üstünde geçti 2000km üstü yol yapmışız.
En büyük eksiklik çakı ve aydınlatmaymış. Bugün gittim Victorinox Rucksack çakı aldım ve Lumo alan aydınlatan ışık aldım. Decathlone çadır lambasıyla çile çekmişiz![]()
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Geçtiğimiz ctesi-pazarı iğneada da kampta geçitdik üç çift.Milli parka çadıra izin vermiyolarmış.Orman işletme kampa gelenlere ayıp olmasın diye merkezde bi demo mesire yerini kampa ayırmışoraya gittik.Ufaktan yerleştikten sonra mert gölünde kanoya bindik.Böyle bi keyif yok , resmen amazon ormanlarındasınız.Kampa gitmiyorsanız bile kesinlikle tavsiye ederim orda kanoyu.Fakat aşırı sıcaktı orman dahi.Birazda bizim şanssızlığımızdı galiba şu aşırı sıcak hava dalgasına denk gelmesi.Kanoda ciddi yandım istakoz oldum.Bide gece dahi aşırı sıcak , bide üstüne sinek ısırmaları eklenince özette kefiysiz bi haftasonuydu , hala bacaklarımdaki sivri skorlarını sayıyorum ve kaşıyorum
Birazdaha serin bi dönemde ve sineğeböceğe birazdaha temkinli bi biçimde gidilirse keyif alınabilir.
Ahmet çadır etrafına naftalin dök.Çadır içinede limonu kes içlerine karanfil batır ve çadırda kalsın.
![]()
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Çok uzun zaman oldu foruma girmeyeli![]()
Aldığım ekipmanları ve yorumlarımı yazmak istiyorum.
***Marmot vapor 2p çadır aldım 12 saat civarında yağan yağmurda bile su almadı. en sert şart olarak onu diyebilirim. Çadırda 2 kişi dahi kalınsa ayak kısımlarına bir çok eşya alıyor.
***Evolite siesta -23 uyku tulumu ve loap şişme mat. Belki takip edenler vardır aramızda artık arabayı hayatımdan tamamen çıkarttım ve motosiklet ile yola devam ediyorum. Bu yüzden uyku tulumunun yer kaplamaması çok önemliydi. En ufak olanı bu olduğu için bunu tercih ettim ama şişme matımdan memnun değilim uyku tulumum kadar yer kaplıyor onu değiştireceğim. (Memnun olmamam sadece hacminden dolayı performans olarak gayet güzel)
***Icepeak pantolon ve mont aldım soft shell içi polarlı ikisi de. eksi derecelerde dahi kullandım içime polar ve termal içlik giyerek gayet başarılıydı. Yer kaplamaması en güzel tarafı.
***Ayakkabı tercihimi Asolo'dan yana kullandım ama düz spor ayakkabı gibi aldım goretex olsun dedim umarım uzun süre birşey olmadan giyerimdağılırsa ayakkabı ben de dağılırım
![]()
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Güle güle kullanın. Çadır ve ayakkabı gayet güzel bir tercih. Vibram tabansa özellikle uzun ve zorlu yürüyüşlerde bile malzeme bozulmadan dayanır. Tek problemi taban sertliği yorucu seviyede.
Yalnız uyku tulumu için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Özellikle kış kampına giderseniz uyku tulumuna sakın güvenmeyin. Kendim de Evolite Himalaya kullanıyorum. Ilıman geçen akşamlarda süper bir tulum.(+5 +10 derece gibi) Ama daha sert koşullar için daha iyi bir ekipman edinmenizi tavsiye ederim. -7'ye kadar düşen sıcaklıkta titreme nöbeti ile uyandım.
Youtube'da Bunun Yolu Yol Değil Diye bi Sayfaya denk Geldim.. Psychodelic Fest videosundan bi başladım nerde ne kadar psychodelik party yapılmış ne zaman yapılıyo araştırır oldum..Kamp bana göre deil ama bu yaz 2 3 kampa katılacam sanırım
![]()
Oem Yedek Parça
Oem Çıkma Parça
Hondacikmamotor.com
AKINCI GARAGE
Hayatımda çadırda kalmadım ama son bir yıldır dağda bayırda dolaşayım, kafama göre kamp kurayım hevesindeyim ama çekindiğim nokta yabani yırtıcı hayvan musallat olmuyor mu? korkmuyor musunuz anlamadım.
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.