9bin dolar düştü birden bire. Yine hangi cüzdanı patlattılar acaba. Alım fırsatımı yoksa büyük geriye dönüş mü? Tarafını seç heyecanını yaşa!
Printable View
9bin dolar düştü birden bire. Yine hangi cüzdanı patlattılar acaba. Alım fırsatımı yoksa büyük geriye dönüş mü? Tarafını seç heyecanını yaşa!
Panikleyip satmayın, koinimde 40k ya kadar düştü btc. Para aktarıp alana kadar 55-60 lara çıktı tekrar :D
çok iyi bir alım fırsatı çıktı ama türk borsaları sağolsun yine fişi çektiler.
dün akşam 8 de 71000 tl den çıktım hava çok güzel :D
Alim firsati mi diye dunden beri kafami kurcaliyo , girmessem ve yukselirse uzulucem , girip batarsamda babam beni uzucek :D
Btcturk' e aldanmayın çok derim. Zaten piyasa fiyatının üstünde gidiyorlar her zaman. Şimdi yurtdışı piyasa fiyatına çektiler rakamı. Bu sefer ne oldu dünya çapında yüzde 20-22 olan düşüş btcturk'te yüzde 30-35 oldu hatta 40 ı zorladı.
En başından beri herkes kaybetmeyi göze aldığın parayla gir diyor zaten. Sakin olmakta fayda var bence. Buradan tekrar zıplama yapabileceğini düşünüyorum kendi adıma. Ama alacak yürek var mı? Yok. Almam şu an. Biraz stabilleşsin diye beklerim.
19unda 76-77 sularında gezerken 80.550ye satış emri vermiştim.
Ben ona bakıyorum o bana bakıyo..
Bu arada en kitlenmiş olduğu zamanda yain yaklaşık 1 saat filan önce btcturk'ten para çekme talimatı verdim, 45 dakikada filan geçti hesaba. Bilginiz olsun.
biz eth almaya çalışıyoruz şu an ama btc türk sağolsun.
bitcoin al sat işlemleri haricinde hiçbir değerlemesi olmayan bir birim olduğu halde nasıl yatırım aracı olacak? bu işe giren olduğu sürece alım yaparlar ve değeri yükselir ama satmak isteyenlerin karşısında alıcı yoksa değeri ne olacak. Tam bir saadet zinciri bu işe para yatıran olduğu sürece eski girenler para kazanır.
Veya aldığınız her şey sanal karşınızda hiç bir güvence yok aldığın firma bende böyle bir paran yok derse ne yapacaksın?
bitcoin sadece bir birim düşünmeyin artık sadece sahibinden de 51 adet bitcoinle alınan veya kiralanan emlak var
https://www.sahibinden.com/emlak?query_text=BİTCOİN
artı olarak ben offline cüzdanda tutuyorum btcleri borsada tutmuyorum.
Benmi yanlış görüyorum 1 bitcoin 61,00 TL mi oldu
şimdi 65,921 TL oldu. Şef bizimle taşşak geçiyor sanırım :D
btcturk sitesinde 61 TL olduğunu gördüm ve alım yapmak istedim yaptırmadı demek ki sistemsel bir hata oldu :D
Tarih : 22.12.2017 Saat 13:00
1 BTC = 13.274 $ = 50,707,82 TL :)
Acayip şeyler oluyor , %12 oranında çakıldı BTC
sağlam çakıldı şu an 54 bin tl
Çok sıkıntılı iş, yüklü miktarda para koysam geceleri uyuyamam ben :D
Paribu geridenmi takip ediyor?
bi bakıma kumar, bi çeşit 6lı ganyan gibi geliyor bana çok çok çok iyi analiz etseniz bile şak diye bütün eğriler tersine dönebiliyor
10.000 dolarlara düşebilir hafta sonu..
Fork günü neler olacak bakalım.. NXT, NXT cüzdanında saklamak koşulu ile fork gününde herkese nxt miktarı kadar ignis vereceğini duyurdu ve bir kaç saat önce bir pik yaptı yine 0,0009700 leri gördü. Nxt yükselebilir tekrar, en azından fork günü baya bir rağbet olacağı kesin lakin şöyle bir handikap var ; her borsa ignis muhabbetini kabul etmiyor gibi bişey okudum. Ignisden gelebilecek yükseliş değerlendirilebilir Ignis kazanmak yerine. Öte yandan ben oldugu gibi DOGE ye bastım :) EMC2 hezimetinden sonra.. EMC2 den uzak durulması gerekiyor adamların ne *** yediği belli değil.
Bunlar kendi fikirlerim sadece tabi, kurt değilim, acemininde altı bir seviyede kendimce takip ediyorum kısıtlı bir çerçeveden.
Blockchain patlamasa iyidir diyim..
Hayretler içinde ağzım açık okudum :) hiç anlamadığım bilmediğim konular.Dün kuzenle konuştum denemek için 1000 TL atayım ama bendeki bu bedevilik varken dibi görür dedim.bugün kuzenim 61 TL ye düştü diyince üye oldum baktım alım yaptırmadı şimdi 68.000 TL falan :) Nedense güvenemiyorum bu parayı canlı ruletten 100 K yapabilirim :D
Eğer 1 bitcoin 1000 TL ye kadar düşerse alırım.Forumda bir konu vardı alıcam dedim o konuyuda bulamıyorum emenike :D
Bende totalde 500-600 lira parayla çeviriyorum ya zaten, öyle varı yoğu gömdüm derken yanlış anlaşılmasın :)))
Benim amacım maksat bişeyleri takip edeyim kafa bir yerde az olsa dursun, yoksa çok dağılıyor kafam, elli tane işe saldırıyorum işin içinde kaybolup gidiyorum. :)
500 tl ile geçen cumadan bu cumaya 0,2550 btc oldu ne yapacağım konusunda bende kararsızım. Binance da btc duruyor işin borsasından böyle btc kasmama rağmen şimdi ekran bana bakıyor ben ona bakıyorum. xvg'den bile kar ettim ama şuan ne olacak göremiyorum. bozup 15 bin tl alsam sonra yükselirse artık küçük rakamlarla oynamak istemiyorum. yükselirse bir daha atıyorum 80-90k bandına kendi nakit paramı bu sisteme sokmam arada kaldım bir bilen anlatsın ne yapıcaz agalar. içeride mi? dışarıda mı? kalmalı. şeytan diyor şuan Türk sitelerinden al sata gir ama bakıcaz.
10700 dolar'a kadar düştü şu an 12500 dolar
Bu kadar dustuyse alınır,sankı 10.000 dolarlardan tepkı olucak gıbı.
Icı bos tavsıye,ben olsam alırdım.
Christmass tatili geliyor , dususler biraz da bu sebepten bence , bekliyoruz islem yapmadan .
Change (24) değişimi + da olan 3 tane coin var. :) bende zamanında kaçtım ama bu nedir böyle hepsi tepe taklak oldu birden. :)
Verge şuan 1000 satoshiye yaklaştı.
Bakiyesi olup iota,trx,btc,doge,stratis almayanlar için son tren kalkıyor :)
Doge dün ..0041 di, aldım. şu an ..0047 lerde. ..0050 leri görür gibi yine, yani mum'a bakacak olursak öyle gibi tabi, uzman görüşü değil bu arada, kendi atmasyon fikrim.