Btcturk den hesap aldim oyunu oynamk icin cuzdan adresimi girmem lazim fakat bulamadim. Buraya ne yaziyoruz hangi bilgiyi girmeliyim
Elleme Sekelesin...
Aynen, o şekilde oluyor galiba. Kimlik isteyince ben de tırstım, gittim başka yerden hesap aldım. Bu arada bitcoin alacağım dersen BTCTURK bin lira aşağısını kabul etmiyor. Elit heralde
BITTURKten açabilirsin. Kimlik falan fotokopisi istemiyor. 20 lira bile yükleyebilirsin
Bir yerde hata yapıyor olabilir misin?
Çünkü BTCTÜRK e ilk denememde 6 ay önce falan 50 tl göndererek denemiştim. 2 hafta öncede parça parça gönderilerim olmuştu yine 1000 tl altında.
Bende başka bir soru sorayım. Bu coinbase TR den kullanılabiliyor mu? işlem yapmak istediğimde ülkenizden desteklenmiyor gibi bir uyarı çıkıyor. Var mııdır bir yolu?
Minimum yatırma bedeli olmayan TR based sitelerden hangisi en güvendiğiniz dostlar?
BTCTürk min 1000 TL istiyor.
46 lira oldu lan çok üzgünüm şu an
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Etherium icin hangi siteyi kullaniyorsunuz, paribu da eth yok. Btc icin dusus gosteriyolardi ama ucusa devam.
Dış Güçlerin Oyuncağı Olan Karanlık Bir Kişi,
Ülkemizin Geleceği, Milletimizin ve Ordumuzun Şerefli Üyeleriyle Oynayamaz...
Bu isle ilgilenen forum sakinleri bilgili abilerimiz kardeslerimiz whatsapp grubu kursak ona gore yatirim bilgi paylasimi yapabiliriz.
Elleme Sekelesin...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)