geçen btcturk domaini satılık dı açık arttırmada en son 10 bin tl de kaldım alan yürüdü valla..
geçen btcturk domaini satılık dı açık arttırmada en son 10 bin tl de kaldım alan yürüdü valla..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
1 adresimle üye oldum, 50 coin verdi.
Başka adresimle üye olayım dedim, bu adres zatn var dedi ama üye olmamıştım.
MAdem üyeymiş, girip bakayım dedim böyle üyelik yok dedi.
Sanki IP takibi falan yapıp 1 IP'ye 1 hesap veriyor gibi bir kontrol sistemi var galiba.
Actioncoin'de benzer.
Vitrocoin dilediğin kadar hesapla al......
Okumadan imzalamam.....
mailine onay link i gelmesi lazım,ayrıca iphone larda sanırım copy paste yapmak lazım gerekiyor mailden alıpda ,iphone sistemi biraz deişik
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
game credit alıcam hiç bir bilgim yok güvenilir hangi siteden nasıl alırım bir bilgilendirir misiniz?
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
satışa çıkmadı henüz,1 361 624 milyon üyeli bir coin oldu şu anda yatırım değerini düşünemiyorum,satışa çıktığı an saldırıcak insanlar
Beyler selamlar,
Konuyu baya okudum,
Fakat kafamda halen 1-2 soru var,
Haftaya ufak bir para ile başlayacağız kısmetse, 1 sene unutucaz sonra, arada çıtır takip ile,
Koineks'te hesap aç, işlemleride Binance üzerinden yapabilirsin dedi yakın arkadaşım,
Bu siteleri kullanan var mı?
Komisyon oranları daha düşükmüş sanırım.
BTC düşünmüyorum, alt coinlerden havuz yapıcam, tavsiyelerinizide beklerim
Sanal para olduğu için bende çok güvenmiyorum, fakat borsasının açılmış olması, devletlerin de bir şekilde kabul etmesi vs milyoner etmesede araba aldırsın yeter kafasındayım![]()
üye olduk WCX'e 50 coin verdi bakalım ne olur
ref:
WCX – The Global Digital Currency Exchange
üye olduk WCX'e 50 coin verdi bakalım ne olur
ref:
btc şu an düşüşde tahmini 48 52 bin arasına kadar inicek,şubat sonu 70 75 bin arasını görür deniyor
bakalım wcx e bende kayıt oldum anında 50 verdi
ref :
tabi ya ...
hayırlı olsun katılanlara bir gün o para değerlenicek ve işe yarıcak![]()
Hahaha valla sanal para ışleri gelecek de kullanılacak hatta bence tek para birimine donucek bütün dünya giderler de azalır kayıplar da azalır
Dün Swissborg ICO aldım. Bakalım yarın hangi exchange sitelerde faaliyet göstereceği açıklanacak. İlk defa aldım ICO, Qtum gibi olmasını beklemiyorum tabi ki coin yakmayacak bunlar ama İsviçre, finans ve yatırım faaliyetleri yan yana gelince cazip gördüm ve inandım projeye. Alan var mı? Scam olmadığını düşünoyurm baya şubeleri vs de var bu yıl çıkacak 2 coinleri daha var vs. İnşallah patlamam.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)