NXT güldürdü sabaha karşı, satış emrini vermiştim zaten bekliyordum pusuda.. ..0004200 lerden 0005800 lere geldi, şu an 5400 civarında, fork gününede az kaldı, düşerse tekrar alınır ama fork sonrası neler olacak kestiremiyorum ben, acemiliğin ve pek anlamayışın gözü kör olsun![]()
Paribu hala hesabı onaylamadı. O kadar mail attım kimlik fotosu attım ama format uygun değil diyor.
iota için btctürk kullanayım mı?
ben btctürkten ümidi kestim iki hafta oldu onaylamadı daha bakmadımda son bi kaç gündür bu kadar geç onaylıyorsa parayıda kurtaramayız onlardan koinimden ilk resimde onay gelmedi nedense sanki top model of turkey seçmelerine resim gönderiyoruz ikinciyi gönderdim ses seda yok anlamadım bu işi
Ancak bugün bir hesap onaylatabildim. Garanti Bonus kart ile ismi lazım değil yabancı bir siteden alım yapmaya çalıştım. 3D şifreyi SMS ile gelen kod ile onaylayıp hep hataya düştü. Sonra daha düşük bir bedel ile Finanscard denedim onay verdi. Garantiyi aradım dedim 5 kere denedim. Sorun oldu. Bu siteden ne almaya çalıştınız dedi. Dedim bitcoin. Hatta beklermisiniz dedi. İlk kez oluyo böyle hatta bekleme. Sonra Garanti bankası olarak buna onay vermediklerini ve vermeyeceklerini başka bir siteden denersek ve onay görürse nakit avans olarak görüleceğini ama bu sitenin Garanti bankası tarafından kabul edilmeyip banka olarak ilişiklerini kestiklerini ve tekrar açılamayacağını söyledim. Bir hışımla kızgın bir şekilde "size ne aldığım sattığım yerden yada siteden. Kuyumcudan gidip altın alabiliyorsam kart ile bunu nasıl kabul etmezsiniz. Bu keyfi ve kısıtlamayı size kim veriyor. Yarın marketlerden bizim kartımız ile çikolata alamazsınız da diyebilirsiniz. İptal birimine aktarın beni" dedim. İptal ettirdim. Bide 50 TL bonus verelim kapatmayın diyor. Limitiniz yüksek sürekli kullanıyorsunuz vs.vs. İptal olunca kişisel kredi limitimden artacak kısmı finansbanka aktarıcam dedim.
Bankalar bu işe hiç sıcak bakmıyorlar sanırım şuan. Çok sinirliyim. 7 gün içinde tekrar arar Garanti. O zaman sayıp sövücem tekrar.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Bitfinex yoğun talep nedeniyle davetiye sistemiyle kayıt alıyormuş şimdilik.Özel mesajdan biri atabilir mi çok makbule geçer.
Koineks'i neden kullanmıyorsunuz?
whatsapp grubada yazdım da buraya da yaziyim.
bitfinex için davet kodu gönderebilecek kimse var mı? Bittrex hesap onaylamıyor bir türlü.
arbitraj ayan var mi?
Gökhan ÇAPRAZ
34 BYC 099 civic sport plus
Whatsapp grubuna nasıl ekleniyoruz.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)