Blockchain patlamasa iyidir diyim..
Hayretler içinde ağzım açık okudumhiç anlamadığım bilmediğim konular.Dün kuzenle konuştum denemek için 1000 TL atayım ama bendeki bu bedevilik varken dibi görür dedim.bugün kuzenim 61 TL ye düştü diyince üye oldum baktım alım yaptırmadı şimdi 68.000 TL falan
Nedense güvenemiyorum bu parayı canlı ruletten 100 K yapabilirim
Eğer 1 bitcoin 1000 TL ye kadar düşerse alırım.Forumda bir konu vardı alıcam dedim o konuyuda bulamıyorum emenike![]()
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
500 tl ile geçen cumadan bu cumaya 0,2550 btc oldu ne yapacağım konusunda bende kararsızım. Binance da btc duruyor işin borsasından böyle btc kasmama rağmen şimdi ekran bana bakıyor ben ona bakıyorum. xvg'den bile kar ettim ama şuan ne olacak göremiyorum. bozup 15 bin tl alsam sonra yükselirse artık küçük rakamlarla oynamak istemiyorum. yükselirse bir daha atıyorum 80-90k bandına kendi nakit paramı bu sisteme sokmam arada kaldım bir bilen anlatsın ne yapıcaz agalar. içeride mi? dışarıda mı? kalmalı. şeytan diyor şuan Türk sitelerinden al sata gir ama bakıcaz.
Bu kadar dustuyse alınır,sankı 10.000 dolarlardan tepkı olucak gıbı.
Icı bos tavsıye,ben olsam alırdım.
Christmass tatili geliyor , dususler biraz da bu sebepten bence , bekliyoruz islem yapmadan .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Change (24) değişimi + da olan 3 tane coin var.bende zamanında kaçtım ama bu nedir böyle hepsi tepe taklak oldu birden.
![]()
Bakiyesi olup iota,trx,btc,doge,stratis almayanlar için son tren kalkıyor![]()
ABO TRADING
STR
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)