güncel bilgi varmı ?
kayınpederin evine alacağım nette 500den aşağı yok
selam,
turk.net'i tavsiye ediyorum. ~2 yil once VDSL aldim. ~1 yil once bir tane daha VDSL aldim (farkli adrese). firma duzgun calisiyor. cagri merkezini kaldirmislar, sitesinden mesaj gondererek iletisim kuruyorsun. istersen seni telefonla ariyorlar.
kota yok.
VDSL altyapisi -mecburen- TT uzerinden. kalani (Inet erisimi, musteri hizmetleri vs.) turk.net'e ait. online hizmet sitesi oldukca duzgun, aradigini buluyorsun. fiyatlar diger firmalara benzer. devreye almalari ~1 hafta surdu, bu arada SMS ile asamalardan haberdar ediyorlar.
yogun kullaniyorum, yavaslama, uzun sureli kesinti, terleme, conta yakma, cekisten dusmeyasamadim.
karar verirsen router kiralama. suruyle 2. el Zyxel mevcut. al gec.
![]()
peki altyapıda fiber yoksa 100 mgbt bile alamıyoruz 1000 başvurusu yapsak kabul olmaz sanırım fiber bile yokken ?
SM PERFORMANCE
4 yıldır turknet kullanıyoruz. Ben doğduğumda bizim evde internet vardı. Hayatım boyunca hiç bu kadar sorunsuz ve güzel bir sağlayıcıyla karşılaşmamıştım. Çevremdekileri de geçirdim hepsi çok memnun. Öneriyorum. İnternet sitelerinden alacağınız hızı bir kontrol edin ama tahminim 100mbps alırsınız. Bize 1000 veriyorlar ama her yerde böyle altyapı yok
1,000Mbps, binaya fiber kablo gelen ve turknet'in bu kabloyu KULLANMA HAKKI olan adresler icin secenek.
bakir kablo geliyorsa 100Mbps'e KADAR diye soyluyorlar, ama hikaye. bakir kablo kalitesi & uzunluguna gore hiz her adreste farkli olur. ancak tekrar yaziyorum, 100Mbps olacak bir hiz degil.
turknet satis bana telefonda cok iyi, sizin adresiniz 80Mbps vs. diye anlatti. sonuc: 35Mbps.
bakir kablo ve ucundaki DSL sistemi TT'a ait, turknet bu altyapiyi KIRALAYARAK musterisine hizmet veriyor.
sonuc: bendekiler 30-40Mbps ile calisiyor. guzel.
bilerek hareket ediniz![]()
Bölgenizde altyapı ile alakalı değişiklik gösterebileceğine inanıyorum
Bahçelievlerde, alt yapımda fiber yok DSL;
Önce kablonet 100mgbt kullanıyordum, sürekli donma kopma hız düşüklüğü yaşıyordum. Hiç memnun kalmadım. 1 yılda 38 kez arıza kaydı oluşturmuşum vakit buldukça denk geldiğimde.
Sonra superonline 50mgbt geçtim. Kablonete göre daha stabil donmasız güzel kullanıyorum.
Turknet binaya fiber getirdi 1000mgbt fiyatıda iyi ama apartmanı öyle delicez dairenize böyle delik açıcaz falan o sebepten almadım.
Superonline 50mgbt DSL, TV Plus (24 ay premium üyelik hediye), Kutu - Kumanda (taahüt bitimi cihaz bende kalıyor) 580 TL ödüyorum müthiş memnunum
- Bize Her Yer TRABZON
Yok hocam, soğanlı'dayım, binada yeni 4 yıllık
Turknet için 1000 alabiliyorum onda sıkıntı yok 2 yıl önce bina içine kadar girdiler ama binayı katları del kablo geçir daire içini del kablo geçir muhabbetinden almadım.
Superonline ve Kablonet için adresimi fiber desteklemiyor
- Bize Her Yer TRABZON
Süperonline kullanıyorum bende yaklaşık 5 yıldır fiber çok memnunum. Hiç bir sorun yaşamadım bugune kadar.
"Vurur yuze ifadesi,emisyonda hilemi yaptin bitanesi" VW BLUEMOTİON
Comnet kullanıyordum. Aşırı ötesi memnundum. IT işi yaptığım için destek verdiğim firmalarıda geçirmiştim. Ama 2.5 yıl sonunda battılar.Şimdi herkesi mecbur TTNET'e geçirdim.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
evde uydunet kullanıyorum.
20 yıldır nerdeyse sorun yaşamadım ama artık biraz çağ dışı kaldı.
ev beşiktaşta altyapı varmış galiba ,aşağıdaki resimde öyle görünüyor.
uydunette upload acaip yavaş 4mbit. ben en çok counter oynuyorum.
bu 1000lik dalgametreye geçsem bir fark görürmüyüm ?
attığım taş ürküttüğüm kuşa değermi ??
https://hizliresim.com/upload-success
médiocrité partout
uydunet=turksat, coax kablo/DOCSIS teknolojisi. cag disi degil, hala devam.
gigafiber=turknet degil mi? varsa hic bekleme al.ev beşiktaşta altyapı varmış galiba ,aşağıdaki resimde öyle görünüyor.
turksat'i hemen iptal etme.
turknet iyi calisiyorsa oburunu iptal edersin, kendini garantiye alirsin.
oyunlar icin 4Mbps uload'un gayet yeterli olmasi lazim. ama kullanimi olcemedigin icin hissiyata gidiyorsun (acik hava filtresi taktim 50HP artmistir olayi)uydunette upload acaip yavaş 4mbit. ben en çok counter oynuyorum. bu 1000lik dalgametreye geçsem bir fark görürmüyüm?
turknet F/O sistemi EFIattığım taş ürküttüğüm kuşa değermi ??
turksat DOCSIS karburator
hele bir de ayni fiyatken, hayirli olsun diyebilir miyiz cloud abi?
antin kuntin hardware konularini forumca bekliyoruz...
yok mu boyle acayip kartli hicbir yerde bulunmayan motherboard.
Just a moment...
Bufferbloat testi yap. TurkNET GigaFiber altyapı güzel ama verilen modemler felan baya kötü. Son gelen cihazlar WiFi6 indirme hızları iyi ama en iyi tabirle boost lag gibi güç geç geliyor dersen daha iyi bir Router cihazı alman gerekiyor. Keenetic marka öneririm. Hatta Keenetic ile Dual WAN sayesinde hem TurkNET hem KabloNET aynı anda birleştirip kullanabilirsin.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
grade A olunca oyunda lag sifir mi oldu?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)