kardeşimde var, 2015 model benzinli 2.18
alarm yok, şaşırdım niye olmazki?
acaba varda opsiyondan mı kapalı?
yoksa gerçekten yok parasını ödeyince mi takıyorlar? (tabi burada fiyatı merak ediyor insan)
kardeşimde var, 2015 model benzinli 2.18
alarm yok, şaşırdım niye olmazki?
acaba varda opsiyondan mı kapalı?
yoksa gerçekten yok parasını ödeyince mi takıyorlar? (tabi burada fiyatı merak ediyor insan)
ALARM artık olmuyor yeni araçlarda imo oldugu ıcın
he, o yüzden dün kardeşimin arkadaşının arabasına (2016 bmw 3.16 sanırım) girip komple navigasyonlu lcd ekranı götürmüşler.
Alarm çalınca kimse camdan bile bakmıyor ki.....
Okumadan imzalamam.....
Bkz.
Oto Alarm Sistemleri
Makyajsız golf 7 lere de var. Ben eklettim alarmı baska seyler ile...
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
Hırsızların ilk hedefi bmwler benim karartmalı aynamı arkadaşımın m direksiyonunu çalmıştı kansızlar
Borusan'dan özellikle arabayı boş alıp,
yine özellikle "ikinci el" nbt, yan ayna, m direksiyon kovalayanlar olduğu sürece daha çok BMW patlatılır.
F30 larin navigasyonlu ekranlarina ciddi dadaniyorlar. Malesef yapicak fazla birsey yok. Zaten adamlar o kadar hizli ve temiz calisiyorki alarm calissada millet inene kadar kaybolurlar![]()
Ben kendi arabamda gsm destekli oto alarm kullaniyorum.Gecenlerde arabanin yildizini 2.kez kirip çalan cocugu tam yildizi kirip smsle bildirim geldigi anda asagi inip bi guzel tokatladim.
1889.00 TL'lik bir opsiyon BMW'de.. sanırım bu fiyattan dolayı kolay kolay fabrika çıkışı alarm taktırılmıyor..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
100 bin-200 bin tl arabaya para öde ama alarm olmasın! hemde türkiyede ahjahdhdhaaha ancak gülerim o işe ben.
alarm takılacak bizimkine anlaşıldı.
valla bana komik gelirdi alarm işi, ki kapalı garajı olan için hala gereksiz bi opsiyon bana kalırsa ama dün arkadaşım sözde immo olan aracını çatır çatır anahtarsız çalıştırıp götürdüler açık otoparktan. oyüzden artık gerekli diyorum bende kaldıkı şu sıra bmw ' lerin içini çalma modası hakim. Açıkta bekleyen araçlar için %100 şart. En azından istanbul için.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)