Buradaki Suriyeliler açtıkları iş yerlerine yabancı çalıştırmıyoruz diye yazı asıyor. Şahsen ne ev kiraya veririm, ne araba satarım, ne başka bir şey veririm.
Buradaki Suriyeliler açtıkları iş yerlerine yabancı çalıştırmıyoruz diye yazı asıyor. Şahsen ne ev kiraya veririm, ne araba satarım, ne başka bir şey veririm.
şu aralar heryerde eski yıkık dökük ne karar araba varsa hepsi MA ve MB plakalı olarak yollarda geziyor. Ulen bu MB plakayı alamıyorum ya yanarım yanarım ona yanarım.
Memleketini satıp gelen ****** çocuklarına araba da satmam ekmek de vermem , esnaflıkta kahpeye , haine ağam-paşam çekmek de esnaflığın kuralıysa biz babamızdan bunca sene esnaflığı öğrenememişiz . Kimse kusura bakmasın ama bu konuda en yaşlısından bebeğine kadar benim için o soysuzların geneli aynıdır ayırt etmiyorum . Biz Allah göstermesin o durumda olsak da farzı misal bu ibnelerden yardım istesek ( sığınma hakkını geçtim yardım diyorum bak ) bi tekme de bu kahpe evlatları vururdur ; Bu yazımı da kimse şahsi algılamasın , illa algılarım diyen olursa da tartışmaya mesaj yolu ile devam edebiliriz .
Ne paranoyası ya istediği yere gitsin napalım yani yanlış gelmişin sen şantiye mantiye iyi biliyorum nerde ne olduğunu hiluxlar evrensel terörist arabası demek istiyorum orda he ayrıca da suriyleye gidenin hesabı paranoyaya yer bırakacak düzeyi geçeli yıllar oldu
Valla Mersinde ki durumu da gözlemliyorsunuzdur , olduğu bölgelerdeki durumlara bakılınca memleketin içine ettiler yani daha söylenecek söz bile kalmadı . Azıtmaya başlayan , miletin annesi , kız kardeşi var . Daha 3 gün oluyor duymuşsundur belki Viranşehir sahilde arkadaşımın kız kardeşine 5-6 tanesi laf atıyor ondan sonra Arkadaşımı bıçaklayıp kaçtılar . Sadece Suriyeli değil ama ben onlarda gördüğüm için yorumu o şekilde genelliyorum ben bu yarz insanlarla esnaflık vs hiç bir durumda ticaret ya da benzeri durumlar içinde bulunmam .
Bilmeyenler için Viranşehir sahilinde bunlar gelmeden önce gece 2-3'e kadar yazları aileler , gençler her kesimden insan iç içe oturur gezer yer içerdi .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)