ben zaten yurtdışındayım çoğu zaman vpn bile lazım olmuyor. yaşasın özgürlük. yasaklı 1 tane site yok. her türlü özgürlük.![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Banada geçenlerde lazım oldu, VPN açıp denedim Bookingden, rezimi yaptım. Sorun yaşamadan kaldım otelde.
Zenmate kullanıyorum
Ama booking nasıl izin veriyor tr otellerine orasını çözemedim
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Abi muhtemelen başına gelen olan kurumsal oteller için geçerlidir. Ben de bir çok kez booking'den kalacak oteli belirledikten sonra(kurumsal oteller değil, butik otel veya aile işletmeleri), oteli arayıp booking fiyatının ortalama yüzde 20 aşağısına pazarlıkta kaldım.
Bu arada google chrome eklentisi olan zenmate ile bookingde herhangi bir sorun olmadan yurt içi rezervasyon yapılabiliyor.
Vpn ile alınıyor tamam da türk lirası olarak görmüyorsunuz ücretleri haliyle normalden çok daha pahalıya geliyor.
VPN ile Booking'i kullanılabilir bahsedildiği gibi otel de aranabilir. Daha önceden gidilmiş bir yer ise bulunmayacak fiyatlar verdikleri de oluyor.
06 Toyota Hilux 2.5 4x4
Daha önce yoktu sanırım insan bir konu açar
Booking vpn çalışıyor tr içi arkadaş![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Opera vpn tavsiye ederim andoridde kullanıyorum biraz yavaslatsada takır takır calısıyor üyelikti vs di gerek yok connect dedinmi baglanıyor![]()
1881 - 193∞
Yahu desenize bende ne zamandır booking kullanamıyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)