Polo 1.2 Tsi..
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Ne kadar yer acaba ? Ciddi düşünmeye başladım çünkü..
Umut Kukul - E36 3.20i Sedan / R56 Cooper S
Duruyo verilmemiş, dün sitede sıkıntı vardı sanırım ilanların çoğuna bakamadım
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Peugeot 406 sport pack 2.0 16v. It isn't stock.
Ufak bi tüyo vereyim.
İlanlarda otopark ta çekilmiş resimli araçlar varsa + puan olarak yazın. Çoğu satıcı aracı ihaleden alıyor ve dükkana çekmeden ordan satmaya çalışıyor. Hatta ihaleyi almadan satmaya çalışanlar bile var.
Garaj satışlarında düzeltme ve makyaj olmaz.
Örnek ilan;
Bu adam En-Ka ihalede almış aracı ve ordan satışa çıkarmış.
Not: İlan sahibini tanımam.
birde ne sattığını bilmeyenler var.. bizim hacı var ihaleden almış bir sürü araba aradı beni düşünürsen güzel senlik çıtır kazalı F30 lar var diye gittim aldım bir tane beyaz 5.20d bana yanlış F30 u yollamış bende anlayamadım tam arabaya başlıyorduk aradı ben sana yanlış F30 yollamışım dedi diğerini yolladı
![]()
![]()
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
A5 2.0TFSI / Dış çekim fotoğraflarında bir gariplik var gibi ama beğendim
Araç olduğu gibi gözüküyür sürpriz bir sorunla karşılaşmayız herhalde?Gerçi hasarlı araç alıyoruz,o kadar da takıntımız yok ama...
Ben enkadan alıyorum. Alıp şirket aracı olarak kullanıyoruz. Al-satçı olmadığımız için hangi site iyi hangi kurum kötü pek bilgim yok, hangisinde ucuza gidiyor onuda açıkçası pek bilmiyorum. Yalnız şunu gözlemledim,
-Kesinlikle sigorta ile çalışan enka, pertci vs. yerlerden alım yapın. Bazen denk geliyorum enkadan misal 20' ye alınan arabayı sahibinden.comda yıkayıp, 1-2 değişiklik yapıp az hasarlı diye satıyorlar.
-Veya hiç bir şey yapmadan otoparktan çıkarıp üzerine 3-5 koyup satıyorlar.
-Hani araçların kıymetli parçalarını çalma vs. durumları olurdu gümrükte, burada oda olmuyor. Yada bana denk gelmedi. Şimdiye kadar 15-20 tane araç aldım, birtanesini canlı görmedim, hep fotoğraftan bakarak aldık, hiç bir farklılık çıkmadı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)