Pertci dediğin site bu mu kardeşim.
Taşkın Uğurlu Hasarlı Oto Alım Satımı
Kendi Aracım Burdan Düşünen Olursa + Gereken Yaparım
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Herkesin PM'lerine cevap verdim . Telefonumda ilanda mevcut isterseniz arayın sürekli formda olamıyorum ilanı bugun ekledim. Arayan fazla burdan olduğunuzu belirtin![]()
Bende 2 tane 122 lik beyaz vardı
Tavanları yarım folyo yaptırmıştım
Aracı görüncede bayağa bir benzettim
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
banada 5-6 bin tl ye yada iphone takaslı bir 306 cabrio yada e36 cabrio yada güzel yakışıklı bir cabrio olursa haber verin beyler.. telefonu ilk kutusunda araç sahibi açıcak turkcellden beraber gidip alıcaz![]()
![]()
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
karteri delinmis aracta ne gibi sorunlar cikabilir ? fiyat fazla uygun ne gibi supriz olabilir . hasar kaydi 2500
2009 BMW 5,20D SUNROOF'LU İÇİ BEJ
İlan No: 447929544
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Biraz fazla yazmış 65/70 arası ölümüne girilirdi![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
bu aracın hasarı kalmamış zatenbi tampon boyası kalmış diyesim geliyor
![]()
Konu FaBeRgE tarafından (18-06-2017 Saat 16:51 ) değiştirilmiştir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)