User Tag List

Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon
97 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Tükendim artık...

excellency23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    para is güc bi sekilde hallolur ona eminim.

eski esiniz ve velayet konusunda bi avukat arkadas yardimci olur umarim. son zamanlarda cok duymaya basladim kadin varlik icinde yasarken adam nafaka ucretlerinden dolayi sefalet icinde yasiyor. sizi sömürmeye calisacak bu bariz. daha kresteymis bunun okulu var lisesi var. nasil olacak bilmiyorum ama umarim bi cikis yolu vardir. türk adaletinin borusu sadece bosanmis erkeklere ötüyor heralde. su tip seyler okudukca gercekten cok sinirleniyorum. bi kadini tanimanin en iyi yolu bosanmak galiba

suk3b3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her şey üzerine gelip dayanamayacagini hissettiginde asla pes etme. Çünkü orası gidişatın değişeceği yer ve zamandır.
    Allah sabır versin pes etme dostum
    SWAT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En karanlık an, gün doğumu öncesiymiş kardeşim ; sabrın yoksa, umudun yoksa İNADIN olsun.

berkaybyrm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah cc yar ve yardimcin olsun gerÇekten kÖtÜ dÖnemler geÇİrİyorsun bunlarin hepsİ bİr sinav rabbİm İnŞallah hakettİĞİn mutluluĞu en yakin zamanda verecek gerÇekten tebrİk etmek İstİyorum senİ abİ bİzİmle derdİnİ paylaŞtiĞin İÇİn ne destek gerekİrse vermeye hazirim elİmden geldİĞİnce sen gÖnlÜnÜ ferah tut bÖyle Şeylerİ aklina getİrme her Şerrİn İÇİnde bİr hayir vardir ŞÜkredİp dua etmeye devam et unutma kİ allah cc. HİÇ bİr kuluna taŞiyamayacaĞi yÜkler vermez. Hayirli geceler
    LALE DEVRİ BİTTİ KRALINA 9mm.

gkhn55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ALLAH yar ve yardımcınız olsun.Bir kapıyı kapatan rabbim bin kapıyı açar.Ümidini yitirme abi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah yardımcınız olsun. Zor bir süreç; hayata ve çocuğunuza olan inancınızı , umudunuzu kaybetmemeniz gerekir ve bunun bir süreç olduğunu aklınızdan çıkarmamanız. Bu ekonomi ile bu dengesizlik , toplumdaki kutuplaşma ile ne kadar böyle gider tahmin etmek zor. Umudumuzu kaybetmemiz gerekiyor başka da birşey kalmadı heralde. Çalıştığınız iş kolunu yazarsanız yardımımız dokunabilir. En azından kızınız için umudunuzu kaybetmeyin.

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah yardımcınız olsun, çok geçmiş olsun, bu tarz olaylar herkesin başına geliyor merak etmeyin. Kimisi ucundan atlatıyor kimisi kökünden kazınıyor. Bizde ailecek 2001 ve 2014 yıllarında bu tarz şeyler yaşadık, zamanla ve azimle hepsi aşılıyor.

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Abi Allah yardımcın olsun okurken boğazım düğümlendi üzüldüm filim gibi bir hayat yaşamışın. Bizde maddi açıdan büyük sıkıntı yaşamıştık eve gidicek para bulamadığımız zamanı bilirim. Allaha bin şükür şuan iyiz o zaman inancımı kaybetmiştim ama anladım hayatta herşeyi. Bir sınav olduğunu her düşüşün bir kalkışı olduğunu. Sakın ümidinizi kaybetmeyin ve yanlış bir şey yapmayın abi çocuğunuz şuan bir şeyleri anlayamıyordur aklı erdiği zaman yalnız kalmasın sizi aramasın... Doktordanda Allah razı olsun.
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

KENDRG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayat bir sınav, Allah herkese sabretmeyi bilip feraha kavuşmayı nasip etsin..

tremx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah yardimciniz olsun, ne yazacagimi bilemedim..
    K 1989 BB - TYPER / K 1997 BM - S2K / K 1595 BM - ML350

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazdıklarınızı okuyunca 40 çeşit duyguya kapıldım. üzüldüm sinirlendim isyan ettim ve bunun gibi birkaç şey daha. Allah yardımcınız olsun diyecek başka birşey bulamıyorum. Hayatınızı iyice zorlaştıranlara aşırı sinirliyim şu an.

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok üzüldüm hocam keşke elimden bir iş bir yardım gelse mezunıyetıne gıdın kızınızın bırgun oda babasını özleyecek emınım allah kimseye böye acı yaşatmasın çok zor
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

by serçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda düzlüğe çıkar ve sorunlarından arınırsın en kötüsüde evlat inşallah en kısa zaman da evladına kavuşursun

Kubilay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah yardımcınız olsun.

bskone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ALLAH C.C yardımcınız olsun gerçekten çok zor bir süreçden geçmişsiniz ve geçmeye devam ediyorsunuz derdi veren rabbim dermanı'nıda verir.

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeş çözümsüz değilsin işte. Bak burada sana çıkış yolu gösteren 100 lerce insan var. Biz sana yardım etmiyoruz, biz sana bir yön veriyoruz sadece. Allah bu yazgıyı böyle yazmış, sen bi yazı yzdın. O bize bir ışık yaktı. Kırılma gücenme. Biz bir dauanışma gösterelim sende yoluna devam et bizde mutlu olalım. Sen bir gül biz bin güllelim.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaşadıklarınız karşısında tek diyeceğim şey asla yaşama olan bağınızın kopmasına izin vermeyin. Ne olursa olsun kene gibi yapışın hayata çünkü bıraktığınız an herşey biter. Ufakta olsa birşeyler yapın bir çırpınış gösterin. Nefes alıyorsanız şanslısınız.

Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çoğumuzun durumunu çok güzel özetlemişsin, dediğin gibi çıkış yolu şu anda yok! işlerden alamadığım paralar sebebiyle dünya kadar sıkıntıya giriyorum, ülke iş aleminde de tamamen yandaş-karşıt diye bölündü, karşıtsan iş yapıyorsan herkes tepene biniyor, zorla iş yapıp sonunda da lanet edip bırakıyorsun, ülkedeki iş herkese yetmiyor ama yurt dışı da bitti, hemen hiç bir ülke bizimle iş yapmak istemiyor, sonuçta maddi manevi çok ciddi kayıplar yaşıyoruz... şahsen akıl sağlığım yerinde diye sevinir oldum, kendime sanal mutluluklar uyduruyorum bazen, Allah sonumuzu hayır etsin, inancım olmasa 'burda olmadı bir de öte tarafa bakalım!' diyeceğim ben de...
    Piyasa içler acısı gerçekten. İşi yapabilmek için en uygun fiyatı vermek zorundasın yoksa iş yapamıyorsun.Herkes en ucuzuna kaçıyor. Yüksek rakamlarda kar marjı daha da düşüyor. İş yapmak, para toparlamak çok zor..

Batum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İmtihan dünyası Allah c.c yardımcınız olsun şifa versin.

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emre abi Allah yardımcın olsun, çok üzüldüm umarım atlatırsın sıkıntılarını. Bir telefon uzağındayım abi bende ne zaman istersen arayabilirsin abi.
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler