Ne yapılacaksa elimizden ne gelicekse biz yanındayız emre abi unutma bizde senin aileniz .
Forum demirbaslarindan birileri durumu teyit etsin elimizden gelenin en iyisini zaten yapariz.
Ps > yanlis anlasilmasin lutfen ***** kime inanacagimizi sasirdik .
Allah yardımcın olsun hocam. Bende oldukça zor durumlardan geçiyorum şu sıralar.
Hiç yapmam asla yapmam dediğim işi yapıyorum. Seve seve yaptırıyolar.
Hayatla ilgili okadar bağlarımı kopardım ki motosiklet ehliyetine başvurdum.
Belki olurda biri vurursa ölürüm diye. Birde üniversiteyi bırakıcam muhtemelen askere gidicem.
Doğma büyüme İstanbul'luyum. Muhtemelen doğuya verecekler beni. Şansım varsa belki de orada şehit olurum.
Tek istediğim şey ölmek şu sıralar. Çünkü biliyorum ki intihar etmek günah.
Sen kalk çalış çabala onu al bunu al. Sonra çocuğum rahat etsin diye varını yoğunu karına ver.
Gel bide nafaka vermiyor diye polise şikayet etsin çocuğunu göstermesin sana. Gerçekten bu kadar gaddar olmamalı insanlar.
Ankaradaki arkadşlarımızdan iş ile ilgili mutlaka bir çözüm bulunur
Gerisi de zamanla yavaş yavaş düzelecektir
Önemli olan bırakmamak , asıl önemli konu bu
Bunun için de hiçbir şey olmasa da şu anda göremiyor olsanız da evladınız var
Bu düşünceye sarılıp sabır dilemekten ve bu günlerin elbet geçeceğini düşünmeniz gerekiyor
Tabi bunu söylemek kolay , yaşadıklarınızdan sonra bunu yapabilmek ne derece zor hiçbirimiz bunu kesinlikle tahmin bile edemeyiz
Ama şu anda yazdıklarınızı okuyanlar olarak ilk aşamada elimizden gelen sadece bunları yazmaktan ibaret olacaktır maalesef
Dediğim gibi , kolay olmayacaktır
Ama öncelikle iş ve düzenli bir gelir konusunu halletmeniz lazım , bu konuda da bu forum elinden geleni yapar
İş ile birlikte sigorta da devam eder , sağlık masraflarınızın bir kısmı karşılanmaya devam eder
Sonrası umut inanç ve tevekkül
Yazdıklarınızdan olan bitenlerde sizin bir kabahatiniz , yanlış bir yatırım , parayı batırma , alkol , uyuşturucu , aldatma gibi bir durumun olmadığı gayet net belli. Dolayısı ile mutlaka derdi veren dermanını da verecektir
Sabır gerekli mümkün olduğu kadar
Bir de kızınızı asla düşünmeyi bırakmayın
Sizin esas gücünüzü o düşünce oluşturacaktır
Allah sabır ve güç versin size
Dediğim gibi , önce iş konusunu halletmeye çalışın
Bu konuda forumdan gelecek yardımlar mutlaka olacaktır
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
Allah yardımcınız olsun hocam, inş en kısa sürede başınızdaki dertlerde sıkıntılardan kurtulursunuz.
En önemliside kızınızı en kısa sürede görürsünüz. Evlat cok farklı bişey.
Ulan Nası Bi Hal Aldı Ülke.. Herkes de Geçim ve İş Sıkıntısı Olmaya Başladı.. Bakıyorum Etrafıma Gerçekten Çok Sıkıntılı Durumlar Var.. Allah Yardımcın Olsun..
Kendi Durumuma Bakıyorum Cidden Etrafımdakiler Delirdin Deli Deli Hareketlerin Var Derken Kendimde Çok da Anormallik Göremiyorum.. Hayat Koşulları Bizleri Çok Farklı Yerlere Sürüklüyo..
Oem Yedek Parça
Oem Çıkma Parça
Hondacikmamotor.com
AKINCI GARAGE
Cok gecmis olsun
Ne is yaparsın belki bi yardimimiz olur
Alalh kimseyi kötü insanlarla karşılaştırmasn.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Hepimiz ayni cikmazlardayiz. Ve cikis yolu bulamiyoruz. Bazen cok ciddi sekil de sikayim kafama diye dusunuyorum. Borcum harcim yok ama artik gelir de yok. Ya akp tayfasina takilip devleti dolandirip elhamdurllh diyecegiz ya da namusumuzla bir kosede geberip gidecegiz.
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Neydik ne olduk ne oluyoruz.... Allah yardımcın olsun denecek söz var mı bilmiyorum okurken kötü oldum yanlız yaşama sevincine ayakta durmana sevindim inşallah kızını tekrar göre bilirsin tükendim demekle tükenilmez belki konuşamıyorsun evet ama en azından yazmışsın anlatmışsın yaz be en azından içinde tutma buradan ortak oluruz dinleriz seni ama yeter ki susma sen inşallah her şey en kısa zamanda yoluna girer Allah tekrar yardımcın olsun
iş noktası bu ara herkes için buyuk dert ve gun gectikce kotuye gidiyor. haliyle hayatımızı idame ettirmek için gerekli olan mevzular çıkmaza giriyor. bende aylardir is ariyorum ama nafile. sizin yasadiklarinzi görünce derdimden utandım. Allah yar ve yardımcın olsun abi umudunu en azından kızın için kaybetme.
Allah yardımcınız olsun,ben inanıyorum ki sabır ve zaman çözecektir bişeyleri..yaşadıklarınız hiç kolay birşey değil ama yaşıyorsak hala bir umut var demektir..
Yazmışlar yukarıda da zaten,elimizden gelen birşey olursa yardımcı olmaya hazırız..
Allah yardımcınız olsun.
Üzerimize düşen bir şey varsa bende yapmaya hazırım.
Güçlü birisiniz,düşsenizde kalkmışsınız gene kalkabilirsiniz, en önemlisi kalkmak için yeterince büyük bir sebebiniz var..Allah hepimizin yardımcısı olsun.
7 yıldır foruma üyeyim son 2 senedir bu ve buna benzer konular ne kadar da arttı . Allah yardımcınız olsun demekten başka bir şey aklıma gelmiyor .
Öz ablam istanbul'da avukat,fikir danışmak ya da hukuk açısından bir sorun varsa seve seve yardımcı oluruz. Bu forum çok şeye çare oldu . İnşallah her şey düzene girer .
"En azından hayattayız bu da bir şey be abi "
24 Saatin 24 sahibi vardır asla umudunuzu yitirmeyin derdi veren Allah dermanıda verir.
PSA Brother's
Okudum tüylerim ürperdi cidden, ne diyeceğimi şaşırdım Allah sabır versin abi..
Benim yaşım 21 geleceğimden öyle endişeliyim ki, çünkü dünya cidden yaşanmaz bir hal aldı, her türlü pislik, hertürlü kuralsızlık aldı başını yürüdü, artık bu dünyada midem bulanıyor.
Çevremde yakın zamanda kaçtane evlenen insan varsa, uzak yakın hiç farketmez çoğu boşandı, e durum böyleyken inanın evlenmekten korkuyorum, daha evlilik zamanımız gelmedi ama, ee zaten şu zamanda düzgün helal süt emmiş kız bulmakta zor, ee tabi öyle temiz biriyle evlenmek için temiz bi insan olmak lazım.
2 yıllık MYO okuyordum, ilk senem çok güzel geçti ikinci sene boşverdik, bu sene 3. sene bitti 10 tane dersim var alttan. Biliyorum çalışkan bir öğrenci değilim. İş desen okadar yere başvurdum, CV verdim, büyük adamlar devreye soktum ama iş bulamadım. Daha şu yaşımda cidden çok sıkıldım. Ama Allahıma şükürler olsun, ailem yanımda, sağlığım yerinde. Bence insanın hayatında geri yerine koyamayacağı iki şey, mal mülk falan koyulurda bu saydığım iki şey çok zor.
Bende içimden geldiği gibi yazdım işte bi kaç bişey, zırvaladıysam tüm forum ahalisinden özür diliyorum.
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
Emre abi, yine forumda birkaç yazına denk gelmiştim, bunuda okuyunca gerçekten üzüldüm, umarım her şey çok daha iyi olur , en iyi şekilde yoluna girer, en son Mert'in orda denk gelmiştik sanirim, işten ayrıldığını felan konuşmuştuk ama durumlar daha da kötüye gitmiş anlaşılan, umarım hakkında en iyisi olur abi. Yapılabilecek bir şey olursa her zaman elimizden ne gelirse biz buralardayiz abi
Derdi veren Allah dermanınıda veriyor düşmez kalkmaz bir Allah bu forumda nelere çare bulunmadı elimizden geldiğince destekte bulunuruz yüz yüze tanışmasakta burda yüzlerce kardeşin var unutma en büyük acizlik umutsuzluktur hayat o kadar garipki bitti dediğin yerde hiç ummadığın şeyler oluyor ve farkına bile varamiyorsun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)