User Tag List

Sayfa 9/28 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
526 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Sensin Külüstür

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende bayadır takipteyim adam akıllı Swift sport yok.
    Bunda da önde 3 değişen var. Nasıl bir kazası varsa artık..
    Makas atarken bariyerlerde sıkışmıştır tampon camurluklar değişmiştir.

aRSLaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Donanım allure değil active. 2 veya 3 parça boya vardır diyorsa zaten hasar geçmişi vardır kayıtlı kayıtsız.

Marea 1,6 otomatik. İyice baktırılıp değerlendirilebilir. Otomatiğini ilk defa gördüm. Sonradan çevrilmiş gibi

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres

hakandal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankara'da ilanda kırmızı vardı. Satılmadı sanırım kilometre 200 bine yaklaşmıştı.
    3 Parça değişen tek seferde değiştiyse sıkıntılı olabilir.
    Renault Clio 4

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aRSLaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Donanım allure değil active. 2 veya 3 parça boya vardır diyorsa zaten hasar geçmişi vardır kayıtlı kayıtsız.

Marea 1,6 otomatik. İyice baktırılıp değerlendirilebilir. Otomatiğini ilk defa gördüm. Sonradan çevrilmiş gibi

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
    allure ile active i tam olarak nasıl ayırıyoruz ? Ben sis farlarını görünce allure gibi geldi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allure ile active i tam olarak nasıl ayırıyoruz ? Ben sis farlarını görünce allure gibi geldi.
    Çok pardon yanlış bilgi allure imiş yanlış görmüşüm. Direksiyonun alt parçası ve vites topuzu farklı diye kalmış aklımda ayırt edebilmek için.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aRSLaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok pardon yanlış bilgi allure imiş yanlış görmüşüm. Direksiyonun alt parçası ve vites topuzu farklı diye kalmış aklımda ayırt edebilmek için.
    allure ise değerlendirilir, km ve kaportaya iyi bakmak lazım. Fiyat emsallerin altında oldukça.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allure ise değerlendirilir, km ve kaportaya iyi bakmak lazım. Fiyat emsallerin altında oldukça.
    Sis farı olayına taktırılması basit olduğu için baz almamak lazım. Değişimi kolay şeyler. Vites topuzu da öyle aslında ama ön tamponda kapak yok mesela dikkatli inceledim bu yeni bir geçmişinin olduğuna işaret derim. Araba problemsizse ucuz pazarlıkla daha da ucuz hale getirilir

yıldırımbyzt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allure paket dijital klima ve iç döşeme rengi bildiğim kadarıyla sadece allure pakette var ayrıca fiyat çok dip seviyede kesinlikle çok iyi bakılması gerekiyor plakaya bakarak çelik filo çıkması araç rz plaka araçların çoğunluğu onlarda diye biliyorum
    Samara 2109

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10k-14k Arası bence orta yaşlı adam arabası olarak en uygun araç Lada Vegadır kolay kolay sorun çıkarmıyorlar çıksa bile parçası ucuz.
    Samara 2109

h.savas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi aslında istanbul içi hatta avrupa yakası araçları değerlendirmek istiyorum çünkü işim gereği şehir dışına çıkmam biraz zor ,benim attığım ilandaki araç bana 500 mt uzaklıkta ..
    birde maksimum 40 bin civarında dizel ve modelli ne önerirsiniz
    tabi ya ...

Emrecan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yıldırımbyzt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    10k-14k Arası bence orta yaşlı adam arabası olarak en uygun araç Lada Vegadır kolay kolay sorun çıkarmıyorlar çıksa bile parçası ucuz.
    arkadaşımın dedesinde var berbat bir arabaymış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emrecan-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşımın dedesinde var berbat bir arabaymış
    Babamın kuzeninde var 2004 model sw yaklaşık 4 yıldır biniyor sadece yağını suyunu koyuyor yani rutin senelik bakım onun dışında sürüş zevki falan arkadaşının dedesi için önemli ise gram zevk vermez 30 km ile bile yoncada sağa sola yatar direksiyon hissiyatı yok denilecek kadar az sağa sola götürsün ayağımı yerden kessin arabası yani
    Samara 2109

Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı h.savas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi aslında istanbul içi hatta avrupa yakası araçları değerlendirmek istiyorum çünkü işim gereği şehir dışına çıkmam biraz zor ,benim attığım ilandaki araç bana 500 mt uzaklıkta ..
    birde maksimum 40 bin civarında dizel ve modelli ne önerirsiniz
    Lagunaya karşı özel bir ilgim var açıkçası kendimde aracımı sattığımda %99 laguna 2 f1 yada f2 alacağım.
    O yüzden ilanı görünce daha iyisi varken neden bu diye düşünmüştüm. Uzaktan araç almak zor haliyle,

Benim baktığım birkaç model var bunlardan biri laguna diğeri citroen c5 sedan yada bagajı geniş manuel araçlara bakıyorum.

sonra dönüyorum yine laguna bakıyorum Zor tercih gönlüne en çok uyanı al derim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bu araçta benim hoşuma gitti. Fiyatı sizce nasıldır. Yarın öbürsü gün bir motor arızasından yada bir kazada parça sıkıntısı yüzünden bizi üzermi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi selamlar uzun zamandan beri paylaştığınız araçlar zevkle takip ediyorum fakat bir sorum olucak.
    Saab o km de ve bu parça sıkıntısında evlatlık olmaz mı ? Yedek parça özellikle kaporta dış karoser için parça tedarik i pahalı ve bulunması zor değil mi ?
    Eşimin kullanması ve kullanırken aklımın kalmıyacağı 2 marka var volvo ve saab ama parça sıkıntısı mevcut illaki kaza bela olacak.

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Lagunalar bu donanım seviyesi ve fiyatlarla son zamanların en mantıklı arabası.

Yedek parça vs yıllarca sorunsuz sıkıntısız binilir. Parça fiyatlarıi tedarik kolaylığı çıkması zart zurt derken muhteşem kombinasyon.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler