Birde bu uyku işi belli olmuyor ben kartaldan şarköye giderken uykum geliyor, geçen sene alanyadan istanbula tek bursa köfteci yusufta mola vererek geldim iş sende bitiyor
Printable View
Birde bu uyku işi belli olmuyor ben kartaldan şarköye giderken uykum geliyor, geçen sene alanyadan istanbula tek bursa köfteci yusufta mola vererek geldim iş sende bitiyor
Barking ugra izmire dinlen geze geze git :D
Çıkış 7 Tepe üniversitesinin dibi sabah 04.00 gibi.
Varış marmaris saat 20.00 gibi toplamda 16 saat falan sürdü, tek kullandım.
7 saat civarında zaten bilecik yoluna bağlanmam sürdü. Bayramda İst dan gidene allah sabır versin. Bu bayram tatil kısa o kadar yoğun olur mu bilemem ?
bakalım yarın sabaha karşı gece 3-4 gibi çıkmayı planlıyorum kız arkadaşımla. a4 allroadu alcam yoksa sığmaz asla ya bi radar detektörü vardı hatta karşıdaki sende olduğunu göremiodu amerikada yasaldı kullanıodum gelirken getirdim ama şu an bulamiorum artık şansa kalcaz galiba inşallah ehliyeti kaptırmam ceza puanım. yok çok şükür
abi ben gecen yaz Bilecik-Bozüyük-Kütahya üzerinden Antalya yaptım yollar iyiydi 17 jant basık Golfle sorun yasamadım. Ama sen Kütahyadan, Cavdarhisara a girip o yoldan Uşak sonrasında İzmire kadar devam etmen lazım ancak o yolun kalitesini hic bilmiyorum. Sonra zaten İzmirden asagı inersin Didime
Bilecikten tekrar Bursaya gecip gitmek pek mantıklı gelmedi bana yolu baya uzatır gibi.
Bozüyük Kütahya Uşak Manisa İzmir Didim 10 saat 20 dk 838 km
Bilecik Bursa Balıkesir Manisa İzmir Didim 10 saat 49 dk 848 km
Maps ta ölçülen bu
Bu arada cok sknti oluomu arabayi falan ariolarmi, Radar detektoru getirmicem de merak ettigim icin soruorm, bi arkadas arabada cigara falan unutmussa hapi yutmialim arabaya bi ara girwn cikan belli degildi cunku
bodrumda hem polis hem jandarma ayrı ayrı çevirme yapıyor zaten güvercinlikten gelirken yol tek şeride düşüyor orda bi var
yalıkavak girişinde gündoğan sapağına gelmeden direk trafik polisi çevirme yapıyor
10 yıldır bodruma gidip geliyorum bu seneki kadar polis jandarma gormedim özetle temizliğini yap oyle git :D
birazda istanbulun neresinden çıkacağın ve saat kaçta çıkacağına bağlı.Hatrısayılır bölümü ist içinde trafikte geçirirsen erken yorulursun.
şöyle bi 12 saat yazalım bayramda bodruma.
Ben Eskihisar - Topçular feribotunu kullanarak gece 02:00 de çıktım 10 Haziran sabaha karşı
Susurluk - izmir güzergahını takip ettim.
Yasa - Yörsan gibi mola yerecek yerler var susurlukta.
Sonra İzmir Alsancak'ta yolu az uzatıp kordonda birşeyler içtikten sonra Bornova kavşağından
Söke - Milas -Bodrum güzergahını takip ettim
Genelde 100-120 arası seyrettim , umarım herhangi bir sıkıntı olmaz :)
Bu gece 2-3 gibi ciksam kacta orda olurum tahmini
Barkın geçen hafta 1 kere mola vererek 8 saatte gittim. ortalama hızım 90 km falandı. yeni köprü ve devamındaki yol aşırı zaman kazandırıyor. Bence 2 de çıksan maks 10 11 gibi olursun.
Geçen seneydi herhalde , giuliettayı bodrumdan getirmiştim , yolları berbat :)
aman uykuya dikkat nerede bastıracağı hiç belli olmaz. Ben yalnız yolculuk etmeye alıştığımdan mıdır nedir yalnız gitmeyi daha çok seviyorum. Bence tek ihtiyacın olan şey , sevdiğin müziklerin içinde olduğu bir usb. gerisi senin sabrına kalmış. benim usb m yanımda olsun , kesintisiz 1.5 gün bile giderim.
Bi keresinde sabah sabiha gökçene inmiştim tuzla manheimden çıkıp mersine gelmiştim. 900 km yoldan sonra duşa girip çıkıp tekrar adana hava limanına gidip tekrar manheime varıp arabayı alıp çıkmıştım. o günkü uyku bastırmasını hiç bir zaman unutamam. sabaha karşı gelmiştim eve. 1.5 günde 1800 km hırpalamıştı. Kış günü tekir rampasında uykum kaçsın diye son ses kahtalı mıçe açıp camları indirmiştim :D eve geldiğimdede arabasınında parasınında canı cehenneme bir günde bu kadar yol mu yapılır diye sağlam bi zılgıt yediğimi hatırlıyorum babamdan :) ahh ahh keşke eskisi gibi işler güzel olsada hep gidip gelsek , yorulsak...
2 günde 4 bin km yapmış ve şoför değiştirmemiş biri olarak olarak rahat rahat yaparsın kanaatindeyim.
2 gun oldu geleli. Gece 3.30 gibi ciktim sabah 9.15 gibi bodrum,daydim. Birtek Kirkagac tarafina dikkat edersin , varsa radar o saatlerde bir orda olur. Yollar guzel sikintisiz sorunsuz
Yapma abi. Sen yapmış olabilirsin ama o dediğin iş çok ama çok zor bir iş. Gereksiz cesaretlendirme bayram öncesi insanları. Sadece konu sahibi arkadaş için demiyorum. Bu site oldukça popüler ve google aramalarında görünen bir site. Şoförlük müthiş bir sabır ve konsantrasyon gerektiriyor. İnsanlar burayı okuyupta bak 2 günde 4 k km yapan varmış diye geçmesin direksiyona.
Zaten bizim milletimizde değişik bir sidik yarışı var :) ben şuradan şuraya şu kadar saatte gittim , şu hızdan düşmedim. Herkes birbirine hava atma peşinde. Bu işin havası mı olur ? Kim az yakarak ceza yemeyerek hayatını tehlikeye atmayarak varıyorsa ve vardığı yerde arabadan dinç bir şekilde inebiliyorsa o iyi şofördür benim gözümde.
haklısın dostum ben yinede cesaretlendirmiş gibi olmayayım. ben biraz uzun yola alışkınım belkide o yüzden :) konuyu açan arkadaşa da şunu önerebilirim. müzik zevkin nedir bilmem ama sevmediğin müzikleri aç. uzun yolda örnek vermek gerekirse trance müzik hep aynı ritimde olduğu için bi süre sonra duymuyorsun ve kulak-beyin alışıyor. o tarzı tercih etme mesela. istanbuldan yola cıktıktan sonra manisa dolaylarında mola vermeni öneririm 1 saat.
Bugün 2 araba geldik sabah 10.30'da babam çıktı 1 mola verdi 7'ye doğru geldi. Diğer arabaylada 12.30 gibi çıktık 6.30'da izmirdedik. yollar baya güzel oldu zaten rahat rahat geliniyo
Gidilir barkın gidilir kardeşim genç adamsınız bunun için konumu açılır bas git yorulduğun yerde devir yat uyu. Tatile gideceğim zaman hiç yorgunluk hissetmiyorum dönüşte sanki hiç dinlenmemişim.
Bu tarz bir konuya cevap verilemez.Hiçbirimizin algı seviyesi,otomobil bilgisi-tecrübesi aynı değil ki.Aynı yolu biri yapar,diğeri yapamaz.
Gece 4 te alarm vurdum firlicaz valla, Osmangaziden nasi gelinir kopru baya kisaltiomus dogrumu?
Diyarbakır antalya 35 dk molayla 16 saat süren yolu tek başıma yaptım sıkıntı yaşamadım ama u
Aslında gidilmez.. Çünkü araştırmalara göre 4-5 saat civarı sanıyorum sonra reflekslerde vs düşüş başlıyor.. O ilk direksiyona oturduğun andaki dikkatli sürücü olamıyorsun ara verip dinlensen bile uyumadan olmuyor.O yüzden 5 saat üstü yolculuklarda kesinlikle 2. şöför şart eğer mümkünse... Yoksa ben redbull+kolonya ile gözümü kırpmadan 12-13 saat kullanıyorum :) .. Ama tehlikeli tabi işte biri yanımda olsa paylaşırım direksiyonu.
geçen hafta gittim geldim
tek şöför çift şöför olayı bodrum için komik kalıyor çünkü normal şartlarda 8 saatlik yol zaten
eskiden 8 saat izmir sürerdi, yeni köprü sayesinde bodrum 8 saat.
ben sabah kahvaltımı eder 8-9 gibi çıkarım yola, yaya yaya rahat bir şekilde gider, susurlukta tostumu yer akşam bodrumda olurum
hiç kasmaya, karga mokunu yemeden sabahın köründe kalkmaya falan gerek yok
osmangazi köprüsünü kullanın, köprü + yol 82 tl gibi bir şey tutuyor
500 yıllık eski bir arabalı vapura binip, aptal birisinin kapısını açıp sizin arabanıza vurarak moralinizi bozmasına gerek yok
bütün yol zehir olur sonra
soktuğumun geri zekalıları
neredeyse uzayda koloni kurulacak sene olmuş 2017 daha kapı açmayı bilmiyor a.k ayıları
Dün akşam 18:00 da Çekmeköy'den Sapanca'ya 2.30 saatte gittim yol inanılmaz kalabalık.
Gece 01:00 de oradan yola çıktım İstanbul'dan çıkış Dilovasına kadar paketti. şimdiden kara yolunu kullanacak olanlara sabır diliyorum.
ben antalya istanbul arası çok gittim. vito ile sti ile, megane 2 ve hatta transit ile :D
iyi bir uyku uyuyup çıkarsan sorun olmaz. yoksa kazaya davetye çıkarırsın. sabah erken kalkıp akşam üstü yola çıkma.
İzmire gitmiş bile
Sikinti yok
@XoR :):)