Hahahahahaha reyis yaa :):)
Printable View
Bende yarın Bodruma yola çıkacağım. Geçen sene 14 saat civarı sürmüştü tam bir işkenceydi.
Bu sefer cmtsi sabaha karsı çıkayım yola diyorum. Öneriniz nedir ? kaç gibi yola çıkmak gerekir trafiğe takılmamak için ?
gece 2 de çık sabah erken saatte varmış olursun fazla takılmadan.
bodruma bayramda gidilmez şehirlerarası trafik zaten ***** ülkenin %90'ı ege tarafına gittiği için. Ayrıca bodrumdaki kırmızı ışıklar çok uzun sürüyor bayramda tüm istanbul ankara izmir orda olunca uzun kmler boyunca kırmızı ışık beklemeye hazır olun.
Sabah 5 gibi güzel olur fakat öğlene doğru sıcağın doruklara çıktığı yerde aydın otobanında olursun gibi düşünürsek klimanın fanına kuvvet derim ortalama hızın vs. bunlar önemli ne kadar sürede gideceğine göre abim 2 gün önce gitti 6,5 saatte girdi bodrum'a sabah 9 da çıktı iki araç
2 kere Hyundai İ20 Benzinli araç ile tek başıma gece yolculuğu yapmıştım.Yanıma kahvemi aldım müziğimi açtım zaman zaman telefon görüşmesi yaptım derken bir baktım Bodrum'un enfes manzarası ile karşı karşıyayım. :)
Nacizane yazayım herkes için, uykusuz yola çıkmayın. Askerdeyken mardin - d.bakır yolunda (ipek yolu) bildiğin tekerler yerden kesilecek kadar uçtum ,
nerden nasıl oldu anlamadım. Kaza da yapmadım, sadece teker yarıldı. Daha kötüsü de olabilirdi. Dış dünya ile bağlantının ne ara koptuğunu anlamıyorsun.
Kafayı direksiyona vurunca anladım aman diyim, hem kendinize hem başkalarına zarar vermemek için 2 saat geç gidin uykulu gidin.
Kesinlikle uyuyup yola çıkmalısın üstad... Bayram sonuçta bir çok insan yollarda...
Akyarlar tarafına gelicek olan varsa görüşebiliriz.
Nescafe x-press / siyah kutu / 4 adet
2'şer saat ara ile içiniz :)
Cumartesi sabaha karşı yola çıkan çok olur..
Bekleyin, sabah ya da öğlene doğru çıkın
bodruma gıtmek delilik, istanbul bodrumdan kat kat iyidir bayramda
ben ramazandan önce gitmiştim gayet güzeldi yollar sadece sabah geç çıktım izmirde bütün sıcagı yedim sinirlendim ve otobanda hızlı gitmiştim fakat şimdi otobanda da 120 geçilmeyecegi için biraz daha stresli geçer orada da aracı hanıma verip dinlenmeyi düşünüyorum :)
şimdiden yola çıkacaklara kazasız belasız hayırlı yolculuklar dilerim
istanbul-kayseri tek atış gidiyorum sabaha karşı çıkıyorum yola 2 nescafe içmesem de olur ama keyif için işte dinçte tutuyor :)
bana redbull çok iyi geliyor uzun yolculukta :)
Redbull anlık olarak canlandırır
İçindeki etken madde bünyedeki yedek enerjiyi aktive eder , etki geçtikten sonra siz yedek depoyu da kullandığınız için kullanım öncesinden daha da fazla yorgun düşersiniz
Ayrıca etki süresi de bir iki saat kadardır ki bu da bütün geceyi size devirtmez
Öte yandan aşırı şeker yüklemesi de bence çok doğru değil
Bu sebeple redbull tavsiye etmiyorum
redbull ile ilgili bir anımı anlatayım
gene bodruma gidiyoruz, sanırım 3 sene öncesi
ama çok geç çıktık öğlen gibi falandı. birde izmirde kuzene uğradık
aydın otobanına girdiğimde gece 10 falandı, fena uykum geldi
dinlenme tesislerine girdim 2 çay + 1 redbul çaktım
bodruma gidene kadar gözlerim faltaşı gibi açıktı
ama ertesi gün 12 ye kadar deliksiz uyudum
redbul işe yaradımı? evet yaradı
Valla size uyku basmamis bence miskinlik cokmus. Uyku bastimi genelde uyuyosun cunku :D normalde 13saatte geldigim yolu 23 satte gelmistim 1kez kar vardi (bosna-turkiye) bahcesehirden sonra annem surdu arabayi(ben kullaniyodum o durtuyodu hahah) kahve mahve hak getire. Biseylere guvenip sakin ola bel baglamayin uykunuz geldiyse 1 saat 2 daat uyuyun.
+ olarak eski tirci tavsiyesidir bana verilen, tuzsuz kabak cekirdegi. Baktin gene kacirmadi uykuyu o zaman en yakin parkin hapiş hapiş.
Hayirli yolculuklar herkese.
Ya gece 3 te ciksam bayramci trafigine kalirmiyim acaba bu gece
Ankara/Bodrum yol durumu nedir sıkıntı var mı?
Bende bugun cikcam bodrumdan istanbula yola ne zaman cikarsam kanser olmam yolda
şuan sakinlemiştir artık avrupa yakasına geliyorsan bandırmadan ido ya bin kopru trafiği ile uğraşma
aksam 8 de bodrumdan çıktım 330 da zorlu centerin ordan evin sokağına giriyodum :)
herkez gidip gelmiş sağ sağlim. varmı bu sene için yaşadıklarından tavsiyesi olanlar yol için. bende bu sene zonguldak tan antalya ya kadar inip izmir den çıkmayı düşünüyorum 7- 8 günlük ne yapılır ne edilir nerede ne mantıklı, önerileri de varsa onlarada açığım
Didim den gezmek için bodruma gittim. Yalnız bazı düzlükte 150 160 çıktım bodrumda nerelere kuruyorlar radari
Gece 1 gibi Mersinden Osmaniye ye gelecektim yola cikmadan fena uyku bastirdi, burada yazilanlar aklima geldi nescafe x-press iceyim dedim icmez olaydim 3 gibi eve geldim hâla uyuyamadim :D