tanımayanlar için DK
Kafa yapisi Çok İlgİnÇ
bence magdur arkadas cok alttan almıs.. gaza getırmek gıbı olmasın ama bu oyalama taktıklerıyle vakıt kaybı olacagına, git kıbrısa kafada sıvrı zatengel benım sıvrıyı ındır der bı sıfat var elemanda.. gidip guzel sekılde kafasını duzleyıp gerekli tahsilat yapıldıktan sonra gerı donmek en guzelı..
mahkemeden falan bısey cıkacagı yok..
Cüneyt abi , sen bu işlerden illallah etmemiş miydin?
Çok büyük geçmiş olsun![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
İnsanları tipiyle yargılamak yanlış ama resimdeki arkadaşa güvenipte 50 kuruş göndermem çok geçmiş olsun cüneyt abi senin gerekeni yapacağını anlamış olmalı ki 8 bini göndermiş
Bu kadar dolandırıcılığa rağmen hala YAŞIYOR olması ilginç...
Herkes mi Allahından bulsun demiş anlamadım ki .
ben dogan kurt.öncelıkle herkese ıyı bayramlar.cevap hakkımı kullanıyorum..öncelikle ben cuneyt bey abımın parayı hakana yolladıgı gun paranın baska hesaba kaydgını okul parası ıcın parayı hakanın aldıgını ve savcılıga gıdıp sıkayet etmesını ıstedım..cuneyt abı sen hakanla bır konusayım dedın ve hakana ulasamadın dogrumu abı...bu sure zafında ben borcu ustlenmedınmı abı.borc benım borcum demedımmı sana ..dedım..senden vekalet ıstedım abı ben burdan suc duyurusunda bulunamıyorum oyle bır yasal hakkım yok dedım.sende parayı yolla ben sana yardımcı olacam dedın dogrumu abı..sakın yanlıs anlasılmasın bastan sona kadar sen haklıydın kesınlıkle ben haklıyım demedım sana verzaman da dedım allh razı olsun ıyı ıdare ettın dıye.dmedımmı abı..herneyse.ben bır arkadasımdan k20a aldım ve ızmıre yolladım sen nerde oldugunu bılıyosun abı ısım vermek ıstemıyorum.yakın arkadasın sonucta senınde benımde..2500 tl oraya bakıyem vardı .sen k20a nın fıyatını arastırıp sana donecem dedın.ve sonra 15 ıla 20 bın arası eder dedın bende oranın 2500 tl hesabını kapat al dedım makınayı dogrumu abı..sen sonra ben hesapları karıstırmam versınler makınayı ben satınca senın kalan paranı verırım dedın dogrumu abı.sonra motorun oldugu yerdekı abım cuneyt benı arsın paran bende desın ben vereyım makınayı dedı sana dogrumu abı.pekı sen neden bunu demedın.almadın makınayı?ben burda borcumu sana odemeye calısmadımmı..herneyse..motorun satıldıgını soyledım sana buarada makınanın kontrol edılecegını tamamsa 8 bının ustunu vereceklerını soyledım dogrumu abı..gelen 8 bın tl yı sana aktarmadımmı abı.ben hanı dolandırıcıyımya ..herneyse..motoru aldıgım cocuk paranın gerı kalanını kendısı aldı.alsaydın k20a nerden baksan 18 bın ederdı kar da ederdın..bunuda sana soyledım sen kabul etmedın abı ..neyse abı bunlar hep oldu bıttı sana 23nde cek var gerı kalanı kapatalım dedım sen gene beklememyı tercıh ettın ve bu yola karar verdın ..karar senın abı..ama ben borcumu sana odemeye hep calıstım..olmadı hayırlısı demek busekılde rezıl rusvada olmak varmıs..neyse abı sende bende artıkelımızden ne gelıyosa yapacaz..tekrar soyluyorum yazısma vs sen hıc bırseye ınanmak zorunda degılsın.sen sonuna kadar haklıydın..ama bende asla ve asla senın parana odemeyecem vs sana demedım..buarada laf acılmısken o benım kafama takılan arkadaslar o kafayı sıze bır sokarım 9 ay bulanık sıcarsınız..ha bırde bır arkadas vardı 7 bın euro kaptırmıs..kardesım sen kullanıyosun.59ncu topcu tumenı erzıncana gelıp bana askerdeykenmı para verdınızsadece guluyorum..benden yalvarark makına alan bazı arkadasları goruyorum zor aldık vs..arkadaslar devletın amırı var memuru var..madem bana para attınız elınızde dekontu vardır ısınladınızmı parayı versenıze avukata ..oda yok yıllardır bıktım boyle seylerle ugrasmaktan..enson kadır uras olayı var..çbenım evıme gelıp yatagımda yatan adamlar bunlar..arabamı cevremı kullanan sahıslar.yazısmaları atmak ıstemıyorum..ben kovuncamı ben ve cevremı atık kullanma deyıncemı aklı basına geldı okdar ınsanıtoplayı dılekce verıyorlarmıs bırde..ellerınde bana gelen 1 tane para makbuzu yok..memetle calısmıs ahmetle calısmıs mallarıda ustune ustluk aldıgı halde almadım dıye utanmadan mılletı orgutluyor bırde..facede boy boy resımlerınız vardı hepsını aldık abı sen merek etme..haa buarada senın fatura ısı nasılkadır bey abı..bak ben sana neler edıyorum..sen yap paylasımlarını..ınsan ekmek yedıgı tasa sıcmaz..bırde facede senın yakın arkadasın var gene ısım vermeyım..25 bınlık naklıyesının resmı bende hala duruyor.hoplatırım hepınızı ..aklınızı basınıza alın..bu camıada abı dedıgınız okdar farklı ısler yapanlar var bana burda tek tek resımlı yazdırmayın..senlık degıl cuneyt abı yanlıs olmasın..adam burda sandıkda dagınık sanzuman alıyor bızde alıp gıdıyor 2 bıne satıyor ..utanmadan memetın benım numaramı verıyor..senle cok farklı hesaplkasaz kadır bey abı..bakaım kım kımı ne yapıyor..bana yolladıgın resımlerı unuttun sanırım..neyse konu fazla uzadı..tekrar soyluyorum abı sen sonuna kadar haklıydın..ama ben hıc bır zaman sana odemeyecem vs demedım..odemeyecek adam 8 bınıde vermezdı abı..neyse senden gene allah razı olsun dıyorum..ama dıger yorum yapan klavye efelerı dunya cok kucuk sıze sadece bunu dıyorum..herkese ıyı bayramlar tekrar yazmayacam..buda arkadasımın uyelıgı ıstersenız ıptal edersını..ıyı bayramlar
s13 rb28- s14 2jz swap..japon olsun daş olsun ..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)