User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
29 sonuçtan 20 ile 29 arası

Konu: Kharkiv - Kiev Arası Ulaşım

srknzfr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı youssef Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o zaman şunu sorayım, bileti internetten mi alayım önceden yoksa gittğimde mi alayım ? bavul için ek ücret ödüyor muyuz tren de ? intercity+ hızlı tren 498 grivna 1st class. ben de onu düşündüm.
    bileti internetten alman daha sağlıklı olacaktır gittiğinde 1st class yer bulamama ihtimalin var çünkü gişeden alırken. bavula herhangi bi ücret ödemiyosun.

bileti mutlaka print et ve yanına al

bu fiyat 30'u sabahu 07:22 ** için artıyor mu fiyatlar ?
    fiyatlar trenin doluluk durumuna göre artabilir ancak bundan emin değilim. genel olarak artmıyor diye biliyorum. aşağı yukarı aynı ücretleri ödedim ben hep

youssef - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı srknzfr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bileti internetten alman daha sağlıklı olacaktır gittiğinde 1st class yer bulamama ihtimalin var çünkü gişeden alırken. bavula herhangi bi ücret ödemiyosun.

bileti mutlaka print et ve yanına al

fiyatlar trenin doluluk durumuna göre artabilir ancak bundan emin değilim. genel olarak artmıyor diye biliyorum. aşağı yukarı aynı ücretleri ödedim ben hep
    Tamam çok teşekkürler. Orada ayrıca basılıyor mu bilet ? bavulu şunun için sordum, bilet alırken isim yazma safhasında "equipment" diye bir ayrıntı vardı da 5-10 grivna arasına. onun için sordum. gerçi bunun çok önemi yok. Sosisli domuzdan galiba değil mi )) bir de trende nerden yer aldığımın önemi var mı ?

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kakadu club var ( kapandi diye bir soylenti var ) eger aciksa kesin gidin hic pisman olmiyacaksiniz.Ne istersen var diyim sen anla
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

srknzfr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam çok teşekkürler. Orada ayrıca basılıyor mu bilet ? bavulu şunun için sordum, bilet alırken isim yazma safhasında "equipment" diye bir ayrıntı vardı da 5-10 grivna arasına. onun için sordum. gerçi bunun çok önemi yok. Sosisli domuzdan galiba değil mi )) bir de trende nerden yer aldığımın önemi var mı ?
    bileti orada bastırmakla uğraşma burdan basılı halde git derim ben. sosisli domuz mu değil mi bilmiyorum ama çok başarılı nerden yer aldığının bir önemi yok ancak bazı koltukların pozisyonu trenin gidiş yönünün aksine. ben o koltuklarda oturamıyorum mesela.

youssef - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı srknzfr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bileti orada bastırmakla uğraşma burdan basılı halde git derim ben. sosisli domuz mu değil mi bilmiyorum ama çok başarılı nerden yer aldığının bir önemi yok ancak bazı koltukların pozisyonu trenin gidiş yönünün aksine. ben o koltuklarda oturamıyorum mesela.
    valla internette göstermiyordu aldım rastgele ne denk gelirse artık. pdf olarak da geldi biletler. bastımda. yönlendirme için tşk.

GKD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende kurban bayramında kiev e gidiceğim 3 gece deneyimleri paylaşırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    karı kız kluplerini bilmem ama elektronik müzik seviyorsanız cidden ortamı da güzel mekanlar tavsiye edebilirim. benim 2 senedir turkiye de gece hayatım 1 ya da 2 dir... kievi gordukden sonra burda 1 tl harcamam eglenceye .

TaxiDriver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gözde olan ukrayna şehirleri artık bence zamanı geçmiş durumda.
    Artık türk/arap/azeri turistlerden dolayı insanlar kaçıyor. Adı sanı internette yazmayan Yerlerde takılıyorlar.
    Merkezlerde adı bilinen kluplerde ise sap oranları %60-70 lere çıktı. 2014 te Lviv'de 2 ay kaldım. diger yerlere de gittim
    O zaman Adam Gibi adam Günleriydi. Türkler henüz tam istila etmemiş. TL, Grivna karşısında daha güclüydü
    Herşey korkunç ucuzdu. Lviv'de, Modern Art Hotel'in KING SUİT'inde günlügü türk parası ile 70 TL e kalıyordum!
    15 Tane ülke gezdim. Daha öyle bi süper Süit görmedim.. 5-10 metre tavan yükseltigi vardı.
    Turistler, çok bol para saçmaya başlayınca, merkez ahalisi uyandı ve zam yapmaya başladılar. şimdilerde durum ne bilmiyorum
    Ama o zamanlar Yaşıyorduk Be !
    Lviv, Muhafazakar ve Milliyetçi bir şehir
    Yerli kızların, Turistler ile gezmesi çevrece pek hoş karşılanmazdı.

TaxiDriver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tavsiyem:rotayı BELARUS/Minsk'e çevirin..Tecrübeye Sabit..
    Ama hayatımda gördügüm En Yüzsuz/Suratsız insanlardır orası ayrı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaxiDriver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tavsiyem:rotayı BELARUS/Minsk'e çevirin..Tecrübeye Sabit..
    Ama hayatımda gördügüm En Yüzsuz/Suratsız insanlardır orası ayrı
    belarusu bilmem ama ukraynada da pek güler yuzlu erkek görmedim.. evet uyuz oluyor bizim turklere orası net.. ama insan once bi kendısıne bakacak, 30 yasın ustunde alkolik olmayan erkek yok gibi.. yanlıs hatırlamıosam gecen sene haziranda saat 10 dan sonra otobus duraklarında kiosklarda vs alkol satışı yasaklandı... inanılmaz derecede içiyorlar, hayatları alkol boks ve futbodan ibaret gibi.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler