Türk insanın bu işi sevdiren güzel adam da hiç oldu gitti bir cahil yüzünden... bi kez daha tiksindim satıcam lanet olası motoru. Mekanı cennet olsun...
Türk insanın bu işi sevdiren güzel adam da hiç oldu gitti bir cahil yüzünden... bi kez daha tiksindim satıcam lanet olası motoru. Mekanı cennet olsun...
JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
mekanı cennet olsun motorcu değilim ama videolarını bakardım vade doldu mu yapacak bir şey yok ölüme bir perde geliyor oda bu kazaydı en azından son anında tutkusu olduğu motoruyla beraber olması..
işte onlarca kez bu forumda tartışması verilen bir konuda , motorsiklete gönül vermiş , birçok kişiye öncü olmuş , bilinçli işler yapmış hayat dolu bir adamı kaybetti bu camia. düşüncesiz sürücüler yüzünden ölen onlarca motorcunun arasına katıldı oda... Allah rahmet eylesin.
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
Vay be Barkın abı, mekanın cennet olsun güzel insan. Allah rahmet eylesin. Bu ulkede kuralların baş harfıne uymayan trafık kullanıcıları ıle motor kullanılmaz. Motor ehlıyetı ve egıtım almıs olmama ragmen kaza yapmasamda bır ıkı kaza atlattıktan sonra motor kullanmayı sonsuza kadar bıraktım. Allah tum sevenlerıne sabır versın.
Ben cok tanimiyordum,Bugra ilk filmini cekicekti,bana senaryodan bahsetti,abi yapalim mi diye. Dedim tabi ki. Ben LP640 ile eskil etmistim. Cok efendi biriydi... Sen dunya'yi dolas ama istanbul'da ol....
Mekanı cennet olsun denk geldikçe videolarını severek izliyordum gerek üslubu gerek verdiği bilgilerle dolu dolu bir insandı.
Sabah gördüğümde şok oldum tüylerim diken diken oldu bu kadar bilinçli ve dikkatli bir insan bile bir cahil yüzünden hayatını kaybediyorsa bu ülkede motor falan kullanılmaz.
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun![]()
Çok yazık, allah rahmet eğlesin, kelimeler kifayetsiz...
Gençliğimde motora binmeyi çok istemiştim, sonra tırstım, nasip olmadı. Son zamanlarda motora hafiften tekrar ısınmaya başlamıştım, neden olmasın falan diyordum.
6 aylık oğlum var. Bu haberi az önce ilk duyduğumda eşime dönüp, "eğer oğlumuz ilerde motora binmek isterse, ne yaparsan yap ama bize karşı çık" dedim.
Türkiye'de mptora binilmeyeceğinin en acı örneğidir.
Vefati ile bile bir cok insanin hayatini kurtaracak adam.. mekani cennet olsun. Zaten son 7 aydir trafikte binmeme karari almistim, plakasiz birsey almanin vakti geldi.. tum camianin basi sagolsun.
Bir çok kişi motosiklete onun sayesinde başladı eminim ki başlama arefesinde olan bir çok kişi ve halihazırda bir çok sürücü de onun hayatını kaybetmesinin ardından bu sevdadan vazgeçecektir.
Allah rahmet eylesin.
Çok üzüldüm, Allah rahmet eylesin.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
üzdü sabah sabah ... Çok güzel insandı , severek takip ederdim huzur içinde yatsın mekanı cennet olsun...
instagram : _RAVENDARK_
Üzdün be babuş..Bu ülkede hayatta kalmak boşuna şans demiyoruz. Çok şaşırmamak lazım. E-5 de metrobüse bedava bineceğim diye 100km/h akan trafikte karşıdan karşıya geçmeye çalışan leşler oldukça daha çok böyle haber alırız.. Bıktım bu ülkeden vallahi..
Tufan has no limits.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)