Allah rahmet eylesin.
Printable View
Allah rahmet eylesin.
Sabah kardeşim söyledi, kendisi de motorcudur, çok üzüldük. Pisipisine derler ya işte tam da bu. Allah sevenlerine sabır versin, yattığı yer incitmesin.
geçen hafta kendi motosikletim yamaha r25 ile tatilde 2650km yol yaptim ege akdeniz fln derken. sifir problem ile bitirdim yolculugu. dönüşte gece yenikapida vapurdan indim 30km eve mesafe.. istanbula teker deger degmez ustume kiranlar, sıkıstiranlar, makas atanlar, yarisanlar, aynada gormeyenler, gorse de yol vermeyenler, verse de arkadan uzunlari patlatanlar, taksiciler, dolmuşçular... eve gelene kadar 4 olay yasadim son 30km'de.. ayrica asfaltimiz gercekten cok kotu. ne fren tutuyor ne yol tutuyor lastikler..
Allah rahmet eylesin. Ecel yer zaman sormuyor
Allah rahmet eylesin.
Verdiği bilgiler sayesinde motora başlama hevesim vardı. Geçtiğimiz yıllarda fuarda denk gelip kısa sohbetimiz olmuştu. Sadece motorsiklet değil tarih sanat hakkında da bilgili biriydi haberi görünce üzüldüm. Allah rahmet eylesin.
ALLAH rahmet eylesin,mekanı cennet olsun inş.
Ara sıra içimde motor aşkı depreşsede artık aklımın ucuna dahi getirmek istemiyorum.
valla barodi video yükledi bugun sabah babası ile konuşmuş Barkın'ın , babası düşme anında boynu kırıldı demiş.
https://www.youtube.com/watch?v=hht26QhaVP4
Haberi sabah aldım şimdide açtım videolarını izliyordum tekrar. İstemsizce gözyaşı döküyorum..
Allah geride kalanlara sabır versin mekanı cennet olsun. Umarım orda çok güzel pistler yakıtı bitmeyen 4 silindirli makineler vardırda gazlıyodur şimdi.
Sabahtan beri hiç haberlere bakamamıştım; şimdi bir bakayım dedim, bakmamla bu üzücü haberi görmem bir oldu. Haberi gördüğümde şok oldum, inanmak istemedim.
Birebir tanışmışlığım yok ama yakından tanıyan bir arkadaşımın anlattığı kadarıyla hakikaten altın gibi adamdı diyebilirim.
İzlediğim motorsiklet ile ilgili tek youtube kanalı da AEA kanalıydı. Motorsiklet ve trafik bilincini aşılamak, geliştirmek için Barkın uğraşıp duruyordu. Bence yeri doldurulamaz.
Mekanı cennet olsun.
"Cenaze namazına katılacakların tercihen siyah t-shirt vb. renk giymeleri rica olunur. Stickerlarımızı kıyafetlerimize yapıştıralım ve Altın Elbiseli Adam ailesinin ne kadar büyük olduğunu gösterelim.
(Stickerları biz dağıtacağız.)"
Sabah uzucu haber aldıkdan sonra bugun motor kullananlara ayrı bır gozle baktım...
Inanın bazıları olmek ıcın suruyor. Yolda racıng kullanandan,paket tasıyanlara kadar. Duzgun kullananları tenzıh edıyorum,onlar zaten rısklı bır ıs yaptıklarını bılerek kullanıyorlar.(malesef ulkemızde rısklı)
3 serıtlı yolda ıkı serıdın arasında dumduz gazlayanlar,ısıklar kırmızı olsa bıle,etrafı kolacan edıp fırlayanlar,kavsakdan sankı etrafda kımse yokmus gıbı cıkanlar,arabaların kıcına yapısıp makaslarla dar sokaklarda "gazlayan"lar vs vs...
Bunlar sadece bugun aklıma gelenler,daha fazlası var aslında...
Motor malesef yakısmıyor bıze,henuz o kulture gelemedık... Trafıkde tum soforler dahıl buna.
Çok çok üzüldüm. Motor hevesim cok şükür hiç yok ama rahmetliyi severek izlerdim.
Allah rahmet eylesin
arada izlerdim güzel bi üslubu vardı çok üzüldüm mekanı cennet olsun
Insan ne kadar uzuluyor degil mi ? Guzel insanlar bir bir entresan bir sekil de olup gidiyor. Kimse kalmiyor etrafta guven veren.. su adami hic tanimasan bile "ya ben guvendigim.bir cok seyi sirri vs emanet ederim " diyorsun. Cicek gibi insanlar ya terkediyorlar.bu dunyayi ya da ulkeyi.. cig boktan egitimsiz.bicimsiz icini *** kaplamis rezil insanlar ile basbasa kaliyoruz giderek.. O modacinin dedigi gibi.. bokumuzda bogulacagiz .. git gide oraya dogru yol aliyoruz..
Bir abimi, akrabamı kaybetmiş kadar üzüldüm. Yüz yüze tanışmak nasip olmadı; ama hep o videolarındaki samimiyeti, içtenliği sanki 20 yıllık abimmiş hissiyatına sebep olmuştu. 2011'de çektiği başlangıç motoru videosu ile abimizi tanımıştım. Videoyu izledikten sonra 250 cc motor almaya karar vermiştim. O zamandan bu zamana sürekli takip ettim ve onu takip eden insanların ortak kanısı motosiklet hakkında hayati bilgiler verdiğiydi. Ben dahil tek başına çok fazla insana motosikleti sevdirmişti. Fakat bir türlü ailemi ikna edip motora başlayamamıştım. Belki 30'lu yaşlara gelince başlarım diye hayallerim vardı. Bugün bu haberi aldıktan sonra artık motoru komple kafamdan çıkardım. Mekanın cennet olsun, Barkın abi.
5 yıldır takip ediyordum Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun sayesinde motora başladım sayesinde güvenli sürdüm hiç düşmedim sayesinde önce ekipman alıp sonra motor almıştım çok faydasını gördümüz adam gibi adamdı akrabamı kaybetmiş gibi üzüldüm çok arıcaz kendisini hiç unutmucaz.
Allah rahmet eylesin geride kalan ailesine ve sevenlerine sabır versin.
https://www.youtube.com/watch?v=a9iT5opkshA
Adam bunlar güvensiz derken doğru söylüyormuş. Mekanı cennet olsun.