Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
Yazın gelmesiyle popüler hale gelen sektör. Llumar kaliteli bir ürün bütçesi uygun olanlar kesinlikle llumar yaptırmalı. Çok para vermek istemyenlere Oracal tavsiye edebilirim. F/p ürünü. Yine ön cam için de renksiz (Hafif mavilik verir ) filmi mevcut.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Filmi son kullanıcı olarak sizin anlamanız imkansız, bizlere stoklot olarak ambalajsız olarak gelir isteğe bağlı olarak kutuya marka basılır (marka tescilli markalar basılmaz)
Şuan ankara cam filmi olarak sadece toptan ürün satışı ve eski referanslı müşterilerimize iş yapıyoruz.
Yer olarakta,
istanbul için bir fikirim yok ama yarın görüşüp yönlendirme yaparım mal verilen yerlerden. (bana hangi tarafta olduğunuzu yazarmısınız)
Ankara için iletişime geçmek isteyen olursa mesaj atabilir. İmzada bulunan web sayfalarındaki iletişim bilgileri bana aittir.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
sırf ön cama air için komple llumarda yaptıracaktım fiyat aldım 3400 lira dedi (ön air + 5 cam atc + 3 camdan eskilerin sökümü)
daha önce yaptırdığımda işçiliğini bildiğim yeri aradım 800 e ön cam hariç yaparım dedi, muhtemelen buna götüreceğim
Güncel olsun konu
Cam filmi için tavsiye verebilecek birileri varmıdır ?
Malzeme konusunda takıntım yok ama çöp olmasın tabi
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Merhaba ben de full cam tavan araç aldım. Yan camlarda bayi çıkışı film var ama tavanda maalesef yok. Bodrumda 25 derecede beynimizi eritti.
Açık renk olacak şekilde , ısı yalıtımı iyi olan bir ürün arıyorum uygun yollu. Llumar gibi markalara ayıracak bütçem yok.
Foilcover 3M markalı ürünleri için 1.5k dedi. Ama herhangi bir ısı kesme hakkında bilgi alamadım, sadece Markasını biliyoruz. Üsküdarda bir kaplamacı; solarmaster %85 ısı yalıtımlı ürününe 800₺ dedi. Videoları vs de var bu işletmenin. Sizin öneriniz bi yer var mıdır yoksa da solarmaster ürünü olan yere yaptırayım mı? İkisinde 0.5e kadar açık ton mevcut dedi
34 GNN 111 #308 21'
34FDC785#308 16’ - RIP - 34BAG097 #308 18'
Konuyu takipteyim.
Benimde bir sorum olacak arkadaşlar.
Mavimsi tona kaçan filmler hangi markalar da var pek anlamıyorum ama çoğu aracım da öyle tonlar kullanmaya çalıştım.
Zaman zaman kahverengi ve yeşilimsi tonlar olsa da onlara hiç ısınamadım bu tabi arabanın camının rengi ile de alakalı ama mavimsi tonlar her zaman daha güzel geldi bana..
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
Solarmaster öneririm, yıllardır kullanırım ben araçlarımızda. Hatta birini 10 yılı doldurdu diye yeni söktüm sonra eskiyip solmasın diye, bu sefer llumar air80 yaptıracağım
Llumar olmasın derseniz mantıklı. Bostancı HakCam'ı öneririm, 5 32 yüzonbir 3838 'den Şamil Bey'den bir fiyat alabilirsiniz. işçilikleri temizdir. farklı fiyat alternatifleri de var. benim megane'ın ön cama yaptığı yeni bir ürünü vardı hem uyguna geldi hem ben ısı kesmesinden memnun kaldım. o da olabilir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)