User Tag List

Sayfa 4/15 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
283 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Cam Filmi Tavsiyesi

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ormanci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Katılıyorum, dandik filme 100 TL veririm her sene yenilerim kısmı bana da çok mantıklı gelmiyor. Bir defa evinizin garajında yapmıyorsunuz, film çeken vatandaşın müsaitliğini yakalayacaksınız, kendi müsaitliğiniz olacak, verimlilik adına süper külfetli. 100 TL maliyet olacak bize 1.000 TL uzun vadede.

Babam zamanında yine her zamanki gibi beni dinlemedi gitti bi yere yaptırdı dandik gundik. En son filmleri parçalaya parçalaya sökmeden önce adam sağdan gelen trafiği çiziklerden dolayı görmüyordu resmen, özellikle akşamları.
    İşte o konuda ayrımı iyi yapmak lazım, aksaray işine hiç bulaşmamak en iyisi zaten ama onun dışında 1 yıla kadar kullanılacak şirket arabasında vs 2. kalite filmi profesyonel işçilikle yaptırmak mantıklı olabiliyor eğer en az 1 sene kullanılacak kendi aracınsa iyi filme verdiğin para kuruşuna kadar değiyor gün sonunda

Ormanci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ha şirket arabası diyorsanız eyvallah, onu hiç hesaba katmamıştım Tabi önceki mesajlarda yazmıştım 2011'de yaptırdım 2017 aralığa kadar sorunsuz kullandım mesela.

_opeth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güncel atayım. yakın zamanda ön cam hariç fiyat alan var mı?

en son 5 sene önce yaptırmıştım, geçen sene renginin açıldığını hissettim. sirkülasyonu yüksek bir dükkan da yaptırmayı planlıyorum lüks de normal araç da geliyor. 300TL filme 100TL de eskilerinin sökümüne istedi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Llumar öncam hariç 650-750 arası şu an

Solarmaster opsiyonu var amerikan yine 10 yıl garantili, babamın arabada 7-8 yılı oldu renkte açılma yok, 300'e yaptırttım geçen Audi A3 sedana.

Film sökme işi biraz zahmetli olsa da "aman bee 100 TL'ye değmez" diye düşünmüyorsanız yapılmayacak iş değil Film kaliteliyse tek parçada ayrılıyor çok da az yapışkan kalıyor

Ama eski film dandikse, -ki renk açıldı diyorsanız muhtemelen öyle- tam bir facia olabilir tam cam sökmeyi deneyerek bir gözlemleyin derim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Llumar öncam hariç 650-750 arası şu an

Solarmaster opsiyonu var amerikan yine 10 yıl garantili, babamın arabada 7-8 yılı oldu renkte açılma yok, 300'e yaptırttım geçen Audi A3 sedana.

Film sökme işi biraz zahmetli olsa da "aman bee 100 TL'ye değmez" diye düşünmüyorsanız yapılmayacak iş değil Film kaliteliyse tek parçada ayrılıyor çok da az yapışkan kalıyor

Ama eski film dandikse, -ki renk açıldı diyorsanız muhtemelen öyle- tam bir facia olabilir tam cam sökmeyi deneyerek bir gözlemleyin derim
    arka cam da rezistansı bozmamak için o 100Lirayı göze aldım valla. F/P olarak o fiyatlar bence uygun o kadar yüksek meblağlar verecek aracım olsa eyvallah. 5 sene önce de 120'ye yaptırmıştım. renk açılması o kadar fazla değil de kelebk camını hırsızın kırması sonucu yaptırırken komple yaptırayım renk farkı olmasın modundayım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben GKM Garaj'da yaptırıyorum her arabama. 2 senedir kullanılan aracımda ne bir solma & cizilme & morarma vs. gözlemlenmedim. Piyasadan da bayağı uyguna yaptırmıştım.

Elgard olması lazım cam filminin, işcilikte iyi olunca çok sorun olmuyor zaten.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ckrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben GKM Garaj'da yaptırıyorum her arabama. 2 senedir kullanılan aracımda ne bir solma & cizilme & morarma vs. gözlemlenmedim. Piyasadan da bayağı uyguna yaptırmıştım.

Elgard olması lazım cam filminin, işcilikte iyi olunca çok sorun olmuyor zaten.
    bizim sokaktaki fiyat aldığım yer işte

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _opeth Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gözün kapalı yaptır o zaman, çok iyi işcilikleri vardır. Tek işi cam filmi yapmak olunca isteseler de istemeseler de işcilikleri mükemmel seviyeye geliyor.

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    GKM janjanlı,aynalı dükkanlara göre sote kalıyor ama yapılan işçiliği iyidir.Tesisat ta yaparız,xenon da takarız,detailde yapar film de yaparız kafasında biryer değil.Sadece film yapıyor.
    Eksi puan vereceğim tek noktası farlarımı temizlettikten sonra şeffaf ppf kaplatmak için oraya gittiğimde farları standart şeffaf kaput filmi ile kapladı.Haliye farın canlılığı gitti.İşlem bittikten sonra memnun kalmadığımı anlayınca,farlara aslında ppf yapmak gerekir,bu klasik kaput filmi vs dedi.Kaplamayı söktü ücret talep etmedi..
    Fiyatlara gelince 5 cam için film uygulamasına 350 lira yazıyor.Llumar yapmıyor.
    LLumar Atr serisi için 600-700 , Atc serisi için 400 civarı piyasa..

raptor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Firmayla alakam yoktur , başka bir forumdan alıntıdır.

LLumar Bayisi Hars Otomotiv'den ATR Serisi Cam Filmi Kampanyası 'Donanım Haber'e Ozel' >> Sayfa 1 - 1

4 Kapı Camı + 1 Arka Cam için LLumar Marka AT Serisi Cam Filmi 300 TL +KDV
    4 Kapı Camı + 1 Arka Cam için LLumar Marka ATC Serisi Cam Filmi 450 TL +KDV
    4 Kapı Camı + 1 Arka Cam için LLumar Marka ATR Serisi Cam Filmi 550 TL +KDV

SkY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arka cam da rezistansı bozmamak için o 100Lirayı göze aldım valla. F/P olarak o fiyatlar bence uygun o kadar yüksek meblağlar verecek aracım olsa eyvallah. 5 sene önce de 120'ye yaptırmıştım. renk açılması o kadar fazla değil de kelebk camını hırsızın kırması sonucu yaptırırken komple yaptırayım renk farkı olmasın modundayım.
    ya bende arka cam için çok çekindiğim için gittik dünya para verip söktürdüm.sonuç çalışan 2 tane rezistans olarak bana artı cam parası şeklinde geri döndü.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SkY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya bende arka cam için çok çekindiğim için gittik dünya para verip söktürdüm.sonuç çalışan 2 tane rezistans olarak bana artı cam parası şeklinde geri döndü.
    valla üzerinde şu an iki kat cam filmi olduğundan söktürmek istiyorum. 3. katı alıp renk farkı yaratmamak adına

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    llumar ahmetden fiyat alın derim, özelden istenirse numara gönderebilirim.

said_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu GKM Maltepede çıkmaz sokağın içindemi?

Bu sorum genele:

Cam filmlerinde polisin laf etmiyeceği seviye nedir?

Vw caddy e yaptırmak istiyorum, tek amacım güneş vurunca rahatsız etmesin, uzun yolda mahvediyo yoksa.

zaten ticari araç diye polis sıklıkla durduruyo, birde film olur ise iyice üstümüze çekermiyiz?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı said_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bu sorum genele:

Vw caddy e yaptırmak istiyorum, tek amacım güneş vurunca rahatsız etmesin, uzun yolda mahvediyo yoksa.

zaten ticari araç diye polis sıklıkla durduruyo, birde film olur ise iyice üstümüze çekermiyiz?
    Google Maps burası

emreogut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    100 liraya yaptırdım uzun zaman öncee hala baloncuk çizilme falan yok mis gibi..
    2 gün sonra gene ceza kesseler sökerken acımam..
    500 liralık cam filmini ellerimle söktüm daha da o paraları vermem ne olacağı belli olmaz

Ormanci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bu sorum genele:

2 numara deniliyor.

Yönetmelik hala çıkamadı bildiğim kadarıyla ama AB standartları çerçevesinde düzenleme yapacaklarmış.
    AB standartları da %70 ışık geçirgenliği olacak diyor sürücü yanındaki camlar için.

Ben de yakın zamanda arabaya yaptırmayı planlıyorum, tatile gitmeden önce yaptırsam iyi olacak. Ama arka camlar çok koyu ve fabrikasyon, aynı yaptırmak istersem bi 3-4 numaraya çıkmak gerekecek galiba ama yine de yaptırmayı planlıyorum

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ormanci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 numara deniliyor.

Yönetmelik hala çıkamadı bildiğim kadarıyla ama AB standartları çerçevesinde düzenleme yapacaklarmış.
    AB standartları da %70 ışık geçirgenliği olacak diyor sürücü yanındaki camlar için.

Ben de yakın zamanda arabaya yaptırmayı planlıyorum, tatile gitmeden önce yaptırsam iyi olacak. Ama arka camlar çok koyu ve fabrikasyon, aynı yaptırmak istersem bi 3-4 numaraya çıkmak gerekecek galiba ama yine de yaptırmayı planlıyorum
    Arkalar benim de koyu yeşildi, önlere 2 arkaya 1 diye tabir edilen tonlardan yaptırdım atr serisi. Dıştan renk ve koyuluk garkı yok ama arka içten zindan gibi oldu ��

Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bu sorum genele:

En ön cama şeffaf harici yaptırmayın, yeterli. Arkadaş mavi tourneo connect ile geziyor, öncamdan yakalandı akan trafikte. Yanlara bir şey demiyorlar şu an. Ama zifiri yaparsan polisin yanından geçerken nezaketen camı indirirsen iyi olur adamlar da kıllanmasın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler