Konuyu açan arkadaş yanlış anlamasın dediklerinde haklı ama bazen çok acaip konular açılıyor adam utanmasa soyadını bize sorcak öyle saçma şeyler denk geliyor bazen. Konular mod lardan onaylı olsa onaylanmadan yayınlanmasa falan güzel olabilir
Konuyu açan arkadaş yanlış anlamasın dediklerinde haklı ama bazen çok acaip konular açılıyor adam utanmasa soyadını bize sorcak öyle saçma şeyler denk geliyor bazen. Konular mod lardan onaylı olsa onaylanmadan yayınlanmasa falan güzel olabilir
Buralar eskiden böyle değil idi. Bilgisi olan konuşur bilgisiz olan okur öğrenirdi şimdi ise herkes bilgili herkes arabacı herkes modifiyeci herkes herkesi geçer ezer, klavyede herkes delikanlı herkes sert erkek
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Burada ki hafif alaycı mesajlara kurban olayım ben, facebook guruplarında ki insanların mal mal paylaşımları soruları ve çözümleri.
Forum ortamı başkadır hafif alay olmazsa olmaz bence.
Otomobilerle alakalı bölümlerde 10-20-30 kişi varken sohbet bölümünde 300 kişi var.
Okey siteleri gibi
hey gidi eski konular eski üyeler .... eskiden gece çalışanlar buraya konusu vardı. ef 186 buğra abi tüm makaracıları oraya toplamıştı gece konularda goy goy olmasın diyeosman bahadır vardı namidiyar ansiklopedi teknik sorularımıza cevap yazssın diye beklerdik
vay be forum harbi eskidenmiş....
SM PERFORMANCE
Eskiden birisinin başına bir iş gelirdi. Önce 3-5 ustaya gider sorunu çözemezse buraya yazardı. Ya da bir türlü bulamadığı bir bilgiyi soranlar. Birde çok çetrefilli bir problemi olur buraya yazardı. Mesela silindir kapağının vidasını sökerken kıran bir arkadaş vardı. Buraya ne yapabileceğini sorardı bizler de cevap verirdik. Sonra o kadar saçma konular gördüm ki gözlerime inanamıyordum. Mesela birisi acele yardım konusu açmıştı. Girdim baktım. Yolda lastiği patlamış. Ya da "arabam tekliyor" konusu açıyor ama hiç bir yere göstermemiş. "Neden olabilir?" diye soruyor. Bin tane sebebi olabilir ama bilen birinin yakından bakması gerekir. Ben şahsen hiç bir zaman önce araştırmadan buraya yazmadım. Böyle saçma sorulara kimileri hiç cevap vermiyor, kimileri de dalga geçiyor. Konunun özü bu.
Nadide şeyler değerlidir.
Sorular saçmada olsa alaycı yaklaşmaya gerek yok. Hangi sorunun saçma hangisini olmadığını kimse karar veremez sonuç olarak. Uygun bir dil ile söylenir konu kapanır gider.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)