User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
28 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Amerika'dan otomobil parçası getirmek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Amerika'dan otomobil parçası getirmek

merhaba arkadaşlar. daha önceden aracıma parça getirmiştim Amerika'dan. Yani bu işlemin nasıl yapılacağını biliyorum. dileyen olursa bu konuda bilgi verebilirim. Benim sorum hacmi yüksek parçaları çok yüksek kargo ücreti ödemeden nasıl getirebileceğim. mesela benim aracın tamponunu 50 dolara amerika'dan alabiliyorum ama kargo ücreti 1000 dolar çıkıyor. getirmek istediğim parçalarıda yazayım. 99 model mustang gt için cobra ön tampon, jant, arka viraj demiri, kapı camları, cam plastikleri gibi parçalar. duruma göre motor için performans parçalarıda getirebilirm. bu parçaları çok yüksek kargo ücreti ödemeden nasıl getirebilirim. belli komisyonlarla yurt dışından parça tedarik eden, mevcut konteynırına ekletebilecek olan veya bu işi yapan veya bilgi verebilecek olan biri var mı aramızda?

tiMachine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğer ebay üzerinden alıyorsanız şöyle bir site var, bende tam içeriğini bilmiyorum ama Buğra Akpınar'ın bir videosunda bahsedilmişti.
    Amerika'dan Alışveriş - Amerika'daki alışveriş arkadaşın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    inceleyeyim ama bunlarda uçak kargo yapıyor. yine de iletişime geçeceğim teşekkürler.

semavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bir ara boyle bir ise giriseyim istedim. Sevdigim isi yapmis olurum diye dusunuyordum hemde ama kargo ucretleri cok yuksek geldi... Ucuz kargo opsiyonlari bulunsa da bu sefer gumrukte takildi takilmadi olaylari canimi sikar diye vazgectim. Normalde parayi alip, gonderdikten sonrasina karismamam lazimdi. Urununu alamayan olursa bu benide uzer dedimve girismedim. Basit sensor vs gibi parcalar icin belki yapilabilir...

Bende konuyu takipteyim...
    Biraz saygı... Dünya herkesin...
    youtube.com/c/KadirZora
    www.zoramotors.com
    https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston

sinisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben mitsubishi eclipsin kaputunu kargosu yüksek çıkınca yetkili servise sordum, turkiyeye bayi tarafından hiç girmediği için sistemlerinde parça bile gözükmüyordu. temsaya mail attım onlar araştırıp bana iyi bir fiyat verdiler ve getirttiler. bayiye veya ford türkiyeye sordunuz mu parça numarasıyla? kaporta parçalarını o şekilde halledebilirsiniz belki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1400 dolar gibi bi civarda konteynir kiralaniyor diye biliyorum. O sekilde gemiyle getirmek mantikli olabilir. Tam olarak detaylari bilmiyorum ancak gemicilik yapan sirketlerle gorusup ogrenebilirsiniz diye tahmin ediyorum.
    91 Miata - Sold
    06 Pug207 - Sold
    06 Sorento
    Laurel coming soon...

220T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lmr'den baktınız mı,orada durum ne?
    Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı semavi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bir ara boyle bir ise giriseyim istedim. Sevdigim isi yapmis olurum diye dusunuyordum hemde ama kargo ucretleri cok yuksek geldi... Ucuz kargo opsiyonlari bulunsa da bu sefer gumrukte takildi takilmadi olaylari canimi sikar diye vazgectim. Normalde parayi alip, gonderdikten sonrasina karismamam lazimdi. Urununu alamayan olursa bu benide uzer dedimve girismedim. Basit sensor vs gibi parcalar icin belki yapilabilir...

Bende konuyu takipteyim...
    küçük parçalar sorun olmuyor. bir koli boyutundaki kargo 20 dolar tutmuştu.

Alıntı sinisa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben mitsubishi eclipsin kaputunu kargosu yüksek çıkınca yetkili servise sordum, turkiyeye bayi tarafından hiç girmediği için sistemlerinde parça bile gözükmüyordu. temsaya mail attım onlar araştırıp bana iyi bir fiyat verdiler ve getirttiler. bayiye veya ford türkiyeye sordunuz mu parça numarasıyla? kaporta parçalarını o şekilde halledebilirsiniz belki
    daha önce ateşleme bobini için fiyat almıştım ford'tan. tanesine 500 lira fiyat verdiler. amerikan parçacıları aftermarket parçalara kalitesine göre tanesine 200 350 lira arası fiyat verdiler. 8 adet delphi marka ateşleme bobini bide üstüne motocraft benzin filtresi gümrüğü kargosu her şey dahil 900 liraya getirdim. çok umudum yok o yüzden ama bu kargo fiyatlarıyla tampon vs gibi tek bir parça alırsan yine parçacıda daha ucuza gelir.

Alıntı Miata91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1400 dolar gibi bi civarda konteynir kiralaniyor diye biliyorum. O sekilde gemiyle getirmek mantikli olabilir. Tam olarak detaylari bilmiyorum ancak gemicilik yapan sirketlerle gorusup ogrenebilirsiniz diye tahmin ediyorum.
    1400 dolar tam boy konteynır için çok iyiymiş fiyatı. işte bana amerikadan konteynırla ürün getirip benim parçalarıda getirebilecek bir firma, şahıs vs lazım.

Alıntı 220T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lmr'den baktınız mı,orada durum ne?
    lmr nedir?

fatihob - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Lmr bu site.
    Mustang 5.0L Top End Engine Kit (94-95) - LMR.com

Mustangıniz hayırlı olsun. 6 aydır bende bu konuyu araştırıyorum

Konteyner kiralanır ama gümrüğe takılcak ürünler. Sonra onları çekmek için müşavir falan lazım olacak. O yüzden konteyner işi çok aklıma yatmadı.
    Amerikapostam ve ebaypaketim sitelerinden ufak bir kaç bişi aldım gayet memnundum. Büyük parça için fiyat istedim yine web sitelerindeki fiyatlandırmadan bana fiyat verdiler.

Konuyu takipteyim.

BuRaK_eFe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yukarda yazılmadı galiba zamanında buğra akpınar paylaşmıştı aklımda kalmış Amerika'dan Alışveriş - Amerika'daki alışveriş arkadaşın diye bi site sizin adınıza ürünü galiba güvenli bi şekilde getirtip sizde %8 sizden bi bedel alarak istediğiniz ürünü ebay üzerinden getirte biliyor. İsterseniz bi inceleyin belki faydası olur.
    #RenaultSport Clio-R

koluman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende orjinal 15 inch mustang jantı var dilersen ithalatla uğraşma
    34 VAY 68 törkiş hatrot

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatihob Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lmr bu site.
    Mustang 5.0L Top End Engine Kit (94-95) - LMR.com

Mustangıniz hayırlı olsun. 6 aydır bende bu konuyu araştırıyorum

Konteyner kiralanır ama gümrüğe takılcak ürünler. Sonra onları çekmek için müşavir falan lazım olacak. O yüzden konteyner işi çok aklıma yatmadı.
    Amerikapostam ve ebaypaketim sitelerinden ufak bir kaç bişi aldım gayet memnundum. Büyük parça için fiyat istedim yine web sitelerindeki fiyatlandırmadan bana fiyat verdiler.

Konuyu takipteyim.
    gümrüğe her türlü takılıyor ürünler. 30 euro sınırı var. kendi aracınız için getirdiğiniz parçayı gümrükten çekmek çok kolay bir işlem. faturasını gösterip %20 gümrüğünü ödeyip çekiyorsunuz. 30 kilo sınırını aşmadıktan sonra gümrükte farklı bir işlem yapılacağını sanmıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı koluman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende orjinal 15 inch mustang jantı var dilersen ithalatla uğraşma
    15 inç benim araca olmaz orjinali 17 inç zaten. bir de fren sistemi almayı düşünüyorum 15 inçe sokamam diskleri

tiMachine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yesil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    15 inç benim araca olmaz orjinali 17 inç zaten. bir de fren sistemi almayı düşünüyorum 15 inçe sokamam diskleri
    Sanrim sadece diskler 15 inc olacak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tiMachine Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanrim sadece diskler 15 inc olacak
    benim polo gti aracıma bile 15 inç jant olmuyordu standart disklerinde. diskler 15 inç olmasada küçük janta büyük disk girmeyebiliyor.

axcel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tiMachine Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eğer ebay üzerinden alıyorsanız şöyle bir site var, bende tam içeriğini bilmiyorum ama Buğra Akpınar'ın bir videosunda bahsedilmişti.
    Amerika'dan Alışveriş - Amerika'daki alışveriş arkadaşın
    paypal kapandığından beri aradığım çözümlerden biriydi teşekkürler..

+konu takip

fatihob - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kokum gümrük değil aslında, bir çok kez gümrüğe takılan ürünü çektim.
    Koteyner ucuz ama alcaklarım için pahalı + konteyneri orda kim yükleyecek. Summit gibi bir firmanın konteynerin bulunduğu depoya sevkiyat yapcağını sanmıyorum. O yüzden konteyner işi uymuyor.

Almanyadan parça aldığım birisi vardı, 4 jantı 75€ya TR'ye yolladı. Aynı sevkiyatta 4 yay, 2 amortisör ve bir kaç ufak parça vardı. Hepsine toplamda 75€ ödedim shipping.
    Amerika içinde 200-300$ shippingle böyle birşey almanın formulünü araştırıyorum. Şimdilik bulamadım

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de bir takım jant lastik almak istiyorum.

Şöyle bir şey olabilir. grup buy gibi grup konteyner işi olabilir

-herkes ne almak istiyorsa yazar.
    -parçalar amerikada tek elde toplanır. (örneğin izmirli günay. aka boostprojects)
    -tüm parçalar küçük bir konteyner ile sanırım 30 luk oluyor, türkiyeye girer. gümrükleri ödenir alınır.

ama şöyle bir durum var, tüm parçalar tek bir şahıs veya firma adına gelmeli, konşimento ona göre düzenlenmeli.

sadece bir fikir
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu hortlatayım.chrysler sebring e bir türlü far bulamıyorum. amerikapostam.com a güvenebilir miyiz?yakın tarihte alışveriş yapan oldu mu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler