User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
26 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Türk Telekom TTNET saçmalığı

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Türk Telekom TTNET saçmalığı

eskı evımde yıllardır süperonline kullanırken yenı tasındıgım evde alt yapısı tt net oldugundan mecburen tt nete gecıs yaptım. sozde 35megabıt hız 75gb kota verdıler. superonlıneın yarısı hızda ve performansda degıldı cekmıyodu vs. o evden tasındım sımdıkı evımde ıse mıcrofıber altyapıları yokmus!!! elımde onların bana verdıgı modem mevcut, sımdı nakıl ıstedım . dedılerkı elınızdekı modem buna uygun degıl vdsl ozellıklı modem satın alacaksınız sızdekını bıze ıade edeceksınız. neden satın alıyorum sız bunu alıp bana uygun olanı neden vermıyorsunuz dedım. oyle bır prosedurumuz yok ama ıstersenız sıze modem satabılırız dedıler?

bu nedır yaw,ayrıca mıcrofıber aldıgım paraya vdsl vereceklermıs ? buna bır yaptırım yokmu ne sacma bı sıstem bu lanet olsun bunlara

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    25megabıt kullanıyodum yalnıs yazmısım

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnanılmaz çakallık döndürüyorlar. Sizin istediğiniz ( belki siz istemeseniz bile kitlenen ) 35megabıt hız 75gb kota kampanyası sadece fiber altyapıya ait. Ama sizde fiber alt yapı olmadığından VDSL altyapısı ile; aynı Hız ve Kotayı sununca ortaya satın alamadığınız bir hizmete para ödemek çıkıyor. Baştan uyarmadıkları için VDSL kullanıp FİBER parası ödettiriyorlar.

Eğer taahhüt başlangıcı yeni ise vakit kaybetmeden iptal edin ki çok fazla bir cayma bedeli olmasın. Bu sefer doğrudan VDSL tarifilerinden birini satın alarak tekrar kurdurun. Hem elinizdeki modem VDSL destekli olduğu için 2. kurulumda Modem satın almayarak bir nebze zararı karşılamış olursunuz.

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnanılmaz çakallık döndürüyorlar. Sizin istediğiniz ( belki siz istemeseniz bile kitlenen ) 35megabıt hız 75gb kota kampanyası sadece fiber altyapıya ait. Ama sizde fiber alt yapı olmadığından VDSL altyapısı ile; aynı Hız ve Kotayı sununca ortaya satın alamadığınız bir hizmete para ödemek çıkıyor. Baştan uyarmadıkları için VDSL kullanıp FİBER parası ödettiriyorlar.

Eğer taahhüt başlangıcı yeni ise vakit kaybetmeden iptal edin ki çok fazla bir cayma bedeli olmasın. Bu sefer doğrudan VDSL tarifilerinden birini satın alarak tekrar kurdurun. Hem elinizdeki modem VDSL destekli olduğu için 2. kurulumda Modem satın almayarak bir nebze zararı karşılamış olursunuz.
    Böyle çok bilmiş yazmışım şimdi okuyunca da, teknik personel falan sanılmayayım Başıma geldiği için yazıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eski uyesınız dıye oyle, yenı uye olana modem veriyorlar,
    e iptal et uyelıgımı al modemını tekrar uye et dıyosun yapmıyorlar ve ttnet yavaş Superonline da kotasını hep ılk 10 gun bitiriyor kımse yokken bile,
    saçma sapan bir durum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uyelıhım 2018 martta bıtıyormus, faturasını oderım kalsın lanet olsun. dıgıturkten fıber alıyorum sımdı cıcek gıbı. sımdıkı bınada fıber var ama tt netın yok. belalarını versın bunların yaradan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e bana o bahsettikleri modemi ücretsiz verdiler. bende fiberden vdsl e geçtim taşındığım için...
    internet kasıyor o ayrı...

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sana ilk bağlantıda adsl ozellikli dandik bir modem vermişlerdir büyük ihtimalle

en baştan vdsl bi modem verselerdi hem normal fiber hem telefon hattı üzerinden santrale kadar fiber bağlantıdan yararlanabilirdin tamamen pazarlama geçirme olayları başka birşey değil

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

300E - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TTNET ten fiber olmayan hattan, 24 megabite kadar hız alabiliyorum, ayda belki bir kere internet ya kopuyo ya kopmuyo aşırı memnunum.
    2004 Mercedes-Benz W203 C230K
    1994 Opel Astra F GSi

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selçuk bu konu nasıl çözülür bilmiyorum ama superonline da zaten ttnet altyapı kullanıyor. Tek fark bina girişinden sonra servis sağlayıcıların hatlarının farklı olması.

Bilgin olsun.

emresener - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni üye oldum bana modem verdiler. eski üye olunca modem vermiolarmış, geçen kayınpeder kapattı fibere geçti modemı alacaksınız dediler saçmalık.

TTNET bende kullanıyorum sözde 32mbıt internet kullanıom ama ne zaman test etsem 7-8 çıkıo taş çatlasın.

oguz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hakkını ara hukuki yollara başvur diyecem.. Derken Kendim inanmadığım için havada kalacak.. Sözleşmeler felan hikaye Sistem hak alamaz hale getirme odaklı..

Bezdiriyorlar ve mecburen lanet olsun deyip bırakıyorsunuz.. Tüketici hakem heyeti şikayet var com yada nereye yazarsanız yazın, sonuç havada,

ülke düdükleme ülkesi olmuş sonuç çıkana kadar sinir stress ..

Mahalllede hız testi yapıp ekran görüntüsü vs elli tane şeyle gittim. Yüzde Yüz haklıyım hemde ispatlı ancak bir türlü olmadı..

Tahhütü iptal ettim cezayı ödedim , Modemin ırzına geçtirip teslim ettim. farklı markaya yönelip deniyorum 15 gün içinde iptal ettirip diğerine geçiyorum. Gördüm ki hepsi aynısının bir tık üstü yada altı...

Biz kime ne yaptık bilmiyorum ama ben böyle güzel sömürülen halkı bile bile ezdirilen başka bir ülke duymadım. Bir tane lehimize gelişme olmazmı arkadaş...
    keyfimiz paşada yok halimiz itten beter

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selçuk bu konu nasıl çözülür bilmiyorum ama superonline da zaten ttnet altyapı kullanıyor. Tek fark bina girişinden sonra servis sağlayıcıların hatlarının farklı olması.

Bilgin olsun.
    kanka sacmalık ordan baslıyor zaten. adam superonlıne altyapısını yapmıs onlar kullanıyor , aynı bınada ttnet vdsl var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Superonline'a geçmek için içerdeki tüm bakiyeyi kapattım.
    Sonuç : 1,5 yıl sonra icra mahkemesinden çalıştığım şirkete gelen,maaşın bi 1/4'üne haciz yazısı.
    İçerde kalan 3,5 lira+ faiz+avukat masrafı. Telefonla ulaşamamışlar ama tebligatı eşime yapmışlar. Bekarım dememe gerek yok sanırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Superonline konusu da bomba. Hatlar bozulur, superonline da seninle birlikte ttnet'in gelmedini bekler. Yeterince port olmadıgında, ttnet yeni aboneleri için gelir sizin internetinizi keser. Evde olmasanız bile akk 20 gün içinde kendiliğinden biter.

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ttnet ten turktelekomdan yenı kurtuldum turknet e gectım sımdılık memnunum 75hız aldım.. 150akn 1000dk tel var..59tl

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni evime 3 aydir internet baglatamiyorum.... 2017 yilinda yatirim yokmus.... millet uzaya cikiyor biz internet baglatamiyoruz....

Emre-Dylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tek bildiğim superonline vdsl kullanıyorum bu kadar boktan bir internet yok abi sözde 25mbit 1080p filmi kotam dolmadığı halde dona dona izliyorum. Durduk yere kesilen arıza çıkartan bir firma superonline vdsl konusunda gözümde beş para etmez. Sözleşme bitsin direk turknete geçiyorum
    AC/DC Back In Black
    1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp

KoramiraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Superonline VDSL kullanıyorum 35mb kadar alt yapım desteklendiği söylendi ne kopma var neden hemen kota dolması gayette hızlı ama Telekom santrali evime uzaklığı ortalama 90 mt kadar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler