Amara Dolce Vita da kaldým ve çok beðendim tavsiye ederim. Fiyatlarý sezonda çok uçuk faakt biz ocak ayýnda gitmiþtik uygundu.
Amara Dolce Vita da kaldým ve çok beðendim tavsiye ederim. Fiyatlarý sezonda çok uçuk faakt biz ocak ayýnda gitmiþtik uygundu.
MagicPerformance
Güncel çekelim konuya.
Bu yýl tekrardan antalya bölgesine gideceðim. Otel tavsiyeleriniz varmýdýr ? Konu içinde ki yazýlanlar aynen geçerli arkadaþlar kriterlerim ayný ama illa kemer olmasýna gerek yok her yer olabilir antalya içinde
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
Şöyle detaylandırmaya çalışayım.Otelin konsepti ultra herşey dahil 5 yıldızlı.2 katlı villalar var ve her katta 3 oda var.Hepsinde mutlaka balkon var.İnanılmaz güzel bir doğanın içindesiniz ve balkonlar burada muazzam keyifli hale getiriyor odanızı.Hatta adamlar ağacı kesmemek için balkonda mevcut betonu ağacın gövdesinin etrafından geçmişler.Ağac halen gelişimine devam ediyor otel çevreye bu kadar duyarlı.Deniz cam gibi bir kere dahi yosuna denk gelmedim.Mutfağı gayet başarılı,personel güler yüzlü ve çok yardımsever.Havuzlar başarılı ve gayet yeterli.Ki siz yoğunluğun azaldığı dönemde gideceğiniz için çok daha keyifli olucaktır mutlaka.Rus,Moldova ve Ukrayna ve aile ağırlıklı turist geneli.
Animasyon gayet keyifli ve farklı şov guruplarıda geliyor bazı akşamlarda.Büyük bir bina kompleksinde toplanan tarzda istiyorsanız burada o yok.Bende bu konuda tereddut ettim fakat umduğumun çok dışında harika zaman geçirdim otelde.Heee Bodrumu düsünürseniz alternatif bölge olarak orada da La Blanche İsland ı öneririm çok çok daha iyi bir otel ve tam istediğiniz gibi büyük bir kompleks icerisinde herşey.Bence her ikisinden de memnun kalırsınız :icon_tup![]()
Bu otel tavsiyesi tamamen para-çokomel ile alakalý
Ayný fiyat civarlarýndaki otelleri karþýlaþtýralým iyi tamam da
Kemer ?
Kemer de maxx royal var ortalama 20 bin TL civarlarýnda fiyatý þu aralar..
Veya bi kaç bin TL ye var veya 3-5 Bin TL ye..
Bütçem þu kadar denmedikçe sonuç yok pahalý oteller genel olarak boþuna pahalý olmuyor ucuz otellerde boþuna ucuz olmuyor..
Bu yýl gidenler varmý memnun kaldýklarý yerleri yazabilirler mi ?
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
Güral tekirova, Rixos belek, Calista, Regnum carya bu otellere gittim en güzeli fiyat hizmet olarak Güral tekirovaydý.
Bende bu yaz gitmeyi planlýyorum. Ancak böyle çok iyi olmasýna gerek yok. Beni idare etsin 2 hafta yeter.
hocam 2 yýldýr gidemedin tatile, bana dert oldu.umarým istediðin gibi bir yer bulursun bu sene. Bahsettiðin bölgede genelde her þey dahil oteller var. Onlarýn da fiyatlarý pahalý. Uygun fiyata güzel zaman geçirmek, güzel denize girmek istiyorsan Kaþ'a gitmelisin. Çocuk yoksa günlük 300 TL verip bir tesisin içine gömülmek bana mantýklý gelmiyor.
Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)