kuyuda saklanan rus manitalar filan mı buldular mk.. herifler 1 senedir kuyudan çıkmıyor![]()
kuyuda saklanan rus manitalar filan mı buldular mk.. herifler 1 senedir kuyudan çıkmıyor![]()
komançero garage
Bu arada bu gün bir cesaret, eşimin dayısını aradım. Bir üst postta karmaşa olmasın diye ayrıca yazayım dedim ki durumun vehametini yansıtabilmem açısından..
- Alo
- Selamlar abi Mehmet ben, Minenin eşi, nasılsın?
- Minea?
- Evet abi Mine, eşiyim ben Mehmet..
- Mine?
- Abi mehmet ben..
- Emineea?
- Hayır abi Emine değil Mine, mine yahu.
- Yakup senmisin? ( Yakup kayınpeder oluyor bu arada benim..)
- Abi mehmet ben mehmet ya ne yakubu ne eminesi, minenin eşi mehmet. İstanbuldan, hastane mastane hani..
- Emineea?
Buraya kadar dayanabilip kapattım. Bakın bu adam böyle değildi. Eşi öğretmen ve cok aklı başında bir kadın, kendiside kafası calısan bir insandı. Ankarada gördüğümde ise hiç böyle değildi, Bildiğin patates olmuş yazık.
Eşide benzer durumda ve kenar komşuları felanda bu tarz hareketler içerisinde olduklarıyla ilgili kayınpederlede görüştüğümde aynı yanıtı aldım.
Yazık.
Hamurun bayatı da delikanlı adamın aklını alır aklını. @Anıl E.
Normal tarladan bağdan bahçeden çıkan definenin bile ilk gazı adamı felç eder bütün mahalleyi vurduğuna göre gömü sağlam![]()
internette evin kazı çalışmalarından hemen önce kırmızıya boyandığını söyleyenler var ve özel bir boya diye yorumlanmış radyasyon olayı için...
SM PERFORMANCE
Google Haritalar
Yanında total var istasyonu mu hortumluyorlar acaba![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)