Sanırsam bir bütün olarak ya yeraltı şehri bulundu. Ya da Askeri bir durum var.
Sanırsam bir bütün olarak ya yeraltı şehri bulundu. Ya da Askeri bir durum var.
Geçen gün oradaydım polis barıkatı var girilmiyor. Tarsu diye avm'nin hemen arkasında bir mahalle, mahallelide de bi gariplik var ama çözemedim
Dış Güçlerin Oyuncağı Olan Karanlık Bir Kişi,
Ülkemizin Geleceği, Milletimizin ve Ordumuzun Şerefli Üyeleriyle Oynayamaz...
Arkadaşlar zaten yazmış zaten barnabas bulundu diyede, tevrat, İncil vs vb. Olsa öyle Vatikan, Amerikalılar mavi branda çekip iş yapmaz.
Göbekli tepeyi kaç yıldır fırçayla kazan adamlar böyle özel bir yere hafriyat kamyonumu sokarlar.
lokasyonu google earthde bulmaya çalıştım fakat bulamadım. tarsu avm yi buldum fakat evi bulamadım. yardımcı olabilecek biri varmı ? gerçektende buzlandıılmşmı görüntü onu görmek istiyorum.
Google Earth
burası olması lazım
Dış Güçlerin Oyuncağı Olan Karanlık Bir Kişi,
Ülkemizin Geleceği, Milletimizin ve Ordumuzun Şerefli Üyeleriyle Oynayamaz...
Fantastik değil. rus arkeloglar tarafından açıklamalar var. hatta detayları burada yazmakta 15 bin yıl once Turkiye topraklarında nukleer savaşlar yaşanıyordu. Gobeklitepe'nin sırları...
|
SpaceExplorer.TV | Mehmet Fahri Sertkaya
Arkeolojik olaylara pek merakım yoktur, dünyada ilk bira burda üretilmiş ordan ilgimi çektio yüzden araştırdım biraz, bir iki makale 10 tane belgesel okadar.
Dünyada ilk buğday burda üretilmiş, oda ekmek için değil bira yapmak için..
Senin dediğin şeylere hiç rastlamadım.
Ama dediğim gibi çok bilgili değilim bu konuda, kısıtlı bilgim var ama nükleer le alakalı hiç yazılı birşey bulamadım
ya o mavı brandalar felan?
dışı böyle perşembe pazarı gibi olabilir mi sizce önemli birşey olsa içeride![]()
c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
cbr250/tricity/x10/duke390
meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo
sağlam hazine çıkmıştır. başka bişey yoktur.
Ben birkaç yerde flulaştırıldığını okudum,gördüm fotoğraf şeklinde . Tabi earth bende olmadığı için girip bakma fırsatım malesef ki olmadı. Flulaştırıldığı konusunu bir kaç arkadaşımla konuşurken onlar da söyledi tabi..
Karışık bi durum her ağızdan bi ses çıkıyor ve sanırım bu işin sonucunu bir kaç kişi haricinde kimse bilmeyecek![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)